j. ( mycket tankar igen)

Ibland är tiden ett helvete och ibland är det bara lycka.

Tiden att vänta ut är något som är svårt att förstå. Att räkna ner varje dag man har kvar att gå i skolan, eller vänta på att klockan just ska bli den tiden man har väntat på. Eller när man tittar på klockan på lektionen och klockan ändrar aldrig sig, den visar fortfarande 11.23 och inte 11.45.

Men tiden kan även vara lycka. Lycka att tiden har gått snabbt och tiden när man har det som roligast med alla man tycker om. Och lyckan att tiden har gått snabbt och snart är det sommarlov.

Så tid kan vara en bra sak och en sak som man bara vill ska gå eller aldrig stanna.

Som när man ska lämna in ett arbete och man bara har en vecka på sig (Lisa det här är till dig) och man är seg på att börja, då vill man inte att tiden ska gå. Utan bara stå hela stilla och vänta tills man är klar med de man gör. Eller när man sover så skönt och man vet att man ska snart gå upp och det kommer vara en skit dag, då vill man att klockan ska stanna.


Men som nu är det kanske lite jobbigt att tiden går för snabbt, för när sommarlovet kommer betyder de att vi kommer vara ifrån alla mycket. Att inte få träffa alla totally spice på en lite längre tid, eller att få träffa mitt hjärta på nästan hela sommarlovet.

Men tiden går ju snabbt ibland. Och vid de tillfället är det kanske bra att de gör det(?) för sommarlov har jag hört går för snabbt.


En annan tid som har gått snabbt är första året på volleybollgymnasiet som snart är över.

Allt som vi har varit med om. Hjälp! Det är för mycket att berätta. Men de mesta har varit bra saker. Även om man vill radera lite av minnena och spara de bästa så långt in i sitt hjärta som möjligt.


Puss jullan  

  =   


Kommentarer
Postat av: elin

totally love!

2008-05-14 @ 18:52:02
URL: http://eluz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0