j.

jag vill ha dig nära vännen, nära lika nära som vi är och alltid har varit och kommer vara! <3


j.

Jag har övervunnit min rädsla för sprutor. Jag har alltid varit rädd för sprutor och andra stick. Men jag har äntligen övervunnit rädslan! Jag tog sprutan för vaccinet mor svinis i fredags. Hade inte sovit något på hela natten eftersom jag var så nervös. Kom till Op med Bella, min räddare, vi träffade skolsköterskan och jag tog av mig mina ytterkläder och satte mig ner. Då kände jag hur vit jag blev i ansiktet när jag satte mig i stolen. Bella satt bredvid mig och jag höll henne hårt om armen, jag hann inte tänka så mycket innan syster Ulla hade satt sprutan i mig.. jag hann inte reagera, jag kommer ihåg innan ifrån andra sprutor att jag blir så rädd när de börjar torka först på armen. Men jag klarade det bra, jag svimmade inte och det gjorde inte ont ens.

 

 

Fast nu två dygn efter! Är det inte lika kul, igår var det värst. På fredag kväll (när mamma var här) började jag få frossa och började bli hela galen. Det var biverkarna som kom fram! Jag fick hög feber låg och skakade och kunde inte sova! Sen min arm, min stackas arm. Det gjorde så ont. Jag vet att jag hade ont efter stelkramps sprutan i 5an.. men så här ont har jag aldrig haft.. PÅ lördagen sen, fy fan mer feber jag bara sov och sov och kunde bara ligga på högerarm och knappt på rygg för så låg vänsterarmen emot och det gjorde ont!

 

Nu är det söndag och jag mår bättre blir förmodligen skola i morgon eftersom min frånvaro hatar mig. Men min arm gör ont.

 

Och hade velat spelat i helgen!!!


j.

har sovit hela dagen idag. ont i magen = stressad. trötthet = stressad. behövde den här dagen även om min frånvaro säger nej nej nej! så säger jag ja ja ja, det löser sig.
mamma kommer i helgen! lovelove
puss

j.

jag hatar och älskar att sova. att få sömn. men när man inte får sin sömn är det hemskt. när man bara ligger och tittar på klockan och väntar på att vakna. och veta att  snart ska jag upp och det är hemskt! men sedan att sova ´, sova och bara sova! det älskar jag.
skolan nu. puss

j.

Egentligen ska man inte klaga, att sitta i en hall istället för att stå ute och frysa. Så Odencup ska vara roligt. Fotboll är kul, men det händer inget. Det är inte som volleyboll precis där händer det något hela tiden. Men jag har ju spelsinnet liksom men inte spelsättet. Kul att prata lite med Emelie och Cissi ikväll! I morgon blir det fika med Cajsa, äta middag hos Davids mormor och morfar och kanske Ikea! Hoppashoppahoppas! Ikea är nästa som Ullared man hittar alltid något. Nåmen nu blir det sängen för min del, förhoppningsvis somnar jag till David och Albins tvspels ljud.


j.

Skulle egentligen inte bli någon träning för min del idag men jag blev så sugen när jag kom ner till hallen.  Så två timmars boll idag, och det gick helt okej. Behövde träna servmottagning så det var nyttigt, eftersom vi inte har någon träning för Oden cup stoppar det!

Just det, de hände idag igen. Vi hade tydligen svenska i morse som ingen hade sagt åt mig. Yes vad jag tycker om det.

Helgen ser ut så följande : i morgon börjar Oden cup så förmodligen blir det att sitta där en stund, lördag händer det inte så mycket tror jag, eller jo Emma kommer hit. Har inget planerat på söndag förutom att det är match kl 15.00


j.

Tänk att jag har nu orkat att blogg i varje dag i nästan en vecka! Härligt, mycket! Just nu sitter jag och skriver en svensk inlämning som inte kommer bli klar tills i morgon, men får skicka in den i morgon kväll tror jag! Känner för att somna tidigt ikväll, längesen jag hade en tidig kväll det är kanske paradise hotels fel

Uppsatsen idag gick snabbt och enkelt. Jag vet inte om jag skrev för lite men det är svårt att avgöra det på dator. Fast det gick säkert bra förhoppnings vis. Underbart var det att börjar vid 8 och sluta vid 10!

Nu är det bara sängen som väntas, svenskan blir klar i morgon istället. Sömn är det som behövs nu ingen svenska.


j.

Är trött på att behövas bli bortglömd.  Fast åt andra sidan är jag glad för att folk bryr sig. Även att jag har mått otroligt bra den här veckan, även om bara veckan har börjat så mår jag otroligt bra. Ska även få tid att få hjälp snart.

Jag och David har börjat planerar framtidsplaner nu. Just nu var vi inne och spånad på Lund. Och jag är lycklig nu, jag är otroligt lycklig. Även om jag ibland blir bortglömd.


j.

Jag är redan i gång. Jag är redan tillbaka, förhoppningsvis. Eftersom nu är det inte så mycket i gång. Idag äntligen blev spansksagan redovisad. Och det gick riktigt bra, eller inte riktigt kanske men det gick bra. Men nu är den ur vägen, ingen mera Habiá una vez.. även sista teorimåndagen i dag på körskolan. Nu är det bara eget arbete kvar.

Svenska nationella på onsdag uppsats, vi får se hur det går. Det måste gå bra, eftersom talet gick riktigt bra! Så alltså ge allt på onsdag i 5 h.

 

Ikväll blir det paradise hotel.


j.

Bloggen är död. Fast inte jag! Jag är nog snart tillbaka hoppas jag. Kanske ikväll, kanske i morgon eller nästa månad. Fast det är inom snarast hoppas jag.


RSS 2.0