j.

Lördagen den 5 september

Regn, regn och lite till regn. Hösten börjar komma till Falköping och då är det inte ovanligt att regnet faller ner. Det är bara att ta på sig bra kläder.

 

Träningen igår varade bara en liten stund eftersom mina knän gör ont, ska vila upp mig nu inför Tjeckien.

 

Gårdagen var en trevlig kväll. Har inte gjort något speciellt flera fredagar i rad nu och jag trivs med det. Det är verkligen underbart att bara ligga i soffan framför en bra film eller som jag och David har gjort nu de flesta kvällarna i veckan, åkt ut till Gökhem för att spela kort och fika. Dagen ser ut att bli ganska lugn. Ska kanske med Davids syster och titta på när David spelar golf. Men det regnar som sagt och att stå på en golf bana och frysa är inte så kul!

 

puss


j.

Fredagen den 4 september
Just den här fredagen var det julia som drack sitt första kaffe! det var inte så hemskt som jag hade trodde. fast jag doppade med kakor en stor del av kaffestuden.
Mitt huvud gör så otroligt ont och jag är verkligen trött! men det är fredag så egentligen är inget fel!
träningen börjar snart och jag ska cykla i regnet till frejahallen snart!

just det jag har inte växlat några pengar till Tjeckien än... får fixa det i helgen eller på måndag.

puss

j.

Nu pluggar både jag och Sia. just nu är renskriver jag om förläsningen som Emma Igelström hade i Skövde förra veckan, om hennes kamp mot bulimin.


j.

Torsdagen den 3 september

Blev ingen skola idag heller. Samma känsla i morse och fortfarande! Känns precis som om man ska få mens fast värre. Problemet är att jag inte ska ha mens. Men jag får hoppas det blir bättre emot kvällen så jag kan vara med och träna. Behöver träna innan Tjeckien.

Ska sätta mig ner och börja plugga lite, läsa på om mitt och Matildas projektarbete.

Samtidigt som Sia myser med mig.

 

Puss


j.

jag tycker om dig david! ♥

j.

Onsdagen den 2 september

I går kväll mådde jag skit, var ute i gökhem som vanligt nu förtiden och spelade kort. Jag blev helt ur och mådde verkligen illa! Åkte hem och somnade vaknade i natt/tidigt i morse och mådde jätteilla!! Tänkte att det bara var för jag såå otroligt trött eller något. Sen i morse var det inte alls så, toalett besök och mådde illa hela tiden. Gick och la mig igen och vaknade igen vid 10 tiden. David och jag satte på en film somnade till den och vaknade en lite stund gick sedan in och la mig i sängen och somnade igen.! Blev ingen träning och det var nog verkligen bra eftersom jag behövde vila mina knän och försöka få bort mag ont!

 

Annars är allt bra. Lite jobbigt i går bara på fysen lite tårar hit och dit, men jag har världens bästa vänner! Lisa och Matilda! Och som sagt det är bara att ta nya tag väl? Igen, och kanske igen. Men just det jag är ju ganska van vid det har ju få göra det ett antal gånger nu..

 

Puss


RSS 2.0