j.

Torsdagen 30 oktober.

Springa till ett tåg och

man ändå missade.

Skratta med alla underbara! 

Love love love love love!

Det är fortfarande lov!

 

 

Jag räknar timmarna tills vi ses!

 


 


j.

Man dör och vaknar till liv lika fort.

Justin Timberlake - My Love & SexyBack

 


j.

Du är så bra!

 

Nu har dagarna bara sprungit iväg, snart ska jag tillbaka.

Gårdagen var en jävla skit dag. Gick bra inne i Malmö, prat och shopping (!)

Vidare till Svedala gick allt bara skit, jag kommer inte få ta sprutan, de är positivt för min del för jag är så rädd för att sånt som sticker. Som mamma sa var de en bragdmedalj bara att få in mig på vårdcentralen!!  

De flesta som jag pratade med under den senaste tiden efter vårdcentralen var inte såå glada.

Men de la sig ganska snabbt, lite sömn och choklad som tröst gick jag vidare snabbt.

Det blev en lugn dag, en lugn onsdag. Träffade Sario! Åh vad jag tycker du är bra!

 

Den här dagen blir det mattesuga hemma hos Linnis om hon kan vakna någon gång. Sen tar jag den vanliga 141 in till Malmö där jag ska få träffa en tandläkare.. blir även lite shopping tror jag, ett par skor kanske (?)

Nej, jag ska köpa lite mer saker till min outfit tills i kväll, kvällen kommer att tillbringas hemma hos Johanna!

det är tjejerna i kväll!!!

 

Du är verkligen den bästa jag vet!!


j.

varför inte hoppa av lycka?
 

j.

åh längesen jag saknade någon så här mycket, men på söndag!

Ska ta bussen om en timme. Ska överdosera i musik på bussen och bara vara. Få en känsla om hur de skulle varit om jag skulle stannat i Skåne och gått skolan här. Skulle fått åka buss varje morgon…

 

Du är min och jag är din!

.


j.

Tisdag på höstlovet.

 

Ett tips, gå aldrig i dåliga skor när du ska shoppa en hela dag! Och om du verkligen vill de fortfarande, ta med dig extra skor så du kan ta på dem när du får ont!

Gör inte som jag.. gå med obekväma skor i malmö.

Men jag hittade riktigt bra köp idag, jag fick min pälsväst. 150 kr(!!!) sen lite annat skoj.

Dagen fortsatte med att min mobil ringde varje minut, beställa tid, missa in de, hur mår du. Var de vanligast meningarna som sa i min mobil under buss resan.

Väl hemma fick jag äta snabbis och åka ner till körskolan. Skulle gå på handledarkurs med pappa. Och fy fan! Det är inget jag gör igen, de var de tråkigaste på länge asså. Sitta där i 3 timmar och bara lyssna.. träffade bonnie ! vi tittade lite då och då på varandra och himlade med ögonen och tittade samtidigt på klockan.

 

I natt blev jag glad. Men även ledsen, och jag fick ta tag i mig själv och verkligen förstå hur jag känner, att jag känner något bra.

Du gör mig stark och lycklig!

 

Morgondag, blir malmö besök + doktersnack..

 

Pusspuss jullan!


j.

Jag vet inte riktigt hur jag egentligen ska säga allt till dig.

Jag vet vad jag har gjort. Och jag vet att de är dåligt mellan oss.

Jag vet även att jag saknar dig

Jag saknar allt med dig

Jag saknar dig som min vän..

Du var en bit av mig, en riktig pussel bit..


j.

jag är en sur clementin idag.
jag är irriterad på alla och allt.
fick mina två clementiner och jag ska försöka att bli glad igen.
behöver en shopping dag!
behöver en mysig kväll med älskling!

puss jullan

j.

Ett lugnt har blivit min vän.

 

Lugnet kommer vara en vecka, en hel vecka kommer jag att vara i Svedala. Eller i 9 dagar.

De 9dagarna har börjat bra, jag har inte gjort ett skit. Kom med tåget på lördag eftermiddagen efter en underbar natt! Pappa stod och väntade på mig och vi gick en runda i sköna Malmö och insåg ganska snabbt att i dag var de ingen bra dag att och gå omkring ; för mycket folk som har fått lön precis.

 

Pappa körde mig direkt hem till min Linn. Vi pratade, Jenny kom och hon fick mig på så mycket bättre tankar! Blev så glad att få prata med dem, och de förstod verkligen! Love på dem!

 

Idag har de varit shopping, trodde jag. Men jag har fått någon förbannelse över mig. Jag hittar inget nu för tiden..

 

Det är jobbigt, jag saknar dig!

 

Pusspuss jullan!


j.

Tåget går från stationen om 49 min. Har lockat mitt hår klart precis. Tror det är nog bra jag i hela världens som pallar gå upp och locka sitt hår när man ska åka tåg. Men jag tycker det är en viktigt sak att se bra ut, speciellt på tåg och flygplan.


Gårdagen var det match, derby. Rig B - Rig C. 4 timmar innan spelet skulle börja fick jag reda på att jag skulle byta lag. Jag skulle spela i Rig C först men en snabb ändring blev det Rig B. och tur kanske de var, för Rig B vann. Min insats i matchen var sådär. Inte min bästa match, men jag kanske inte kunde släppa tankar från att de var lov (!!) men jag satte match bollen, bästa spiken av mig under matchen.


Nu börjar klockan springa iväg, ska väcka den bästa och sen åka ner till stationen för att åka en timme till Göteborg och vänta där i 40min ( blir 40 min på espressohouse) och sen åka till Malmö i 3 timmar! Jag ska hem idag! Tanken har inte kommit in i huvudet än. Jag ska få umgås med mina änglar i 9 dagar, träffa min släkt och bara slappna av!


Fast en känsla vill inte att jag ska åka. Jag har haft en bra vecka och jag vill ha fler bra veckor.


Pusspuss jullan!


j.

du är så jävla omogen!
jag blir så arg på dig!

j.

Dagen är avklarad. Började med extra matte, de gick bra! Jag och mina roliga killklasskompisar klarade de tillsammans. Sen historia, går segt fram med de jävla Indianerna.. kommer inte vara de roligaste jag någonsin har gjort ett arbete om precis. Sen kom provet som jag hade kämpat med hela dagen igår, hela natten och morgon. De gick bättre än förväntat. Men vi har inte fått tillbaka de än så jag kan inte vara säker.. men som jag har sagt tidigare, om det inte går nu så går de kanske en annan gång. På svenskan och engelskan var det som vanligt inget roligt hände. Sen lite extra matte till på köpet! Jag kommer fan klara matte A provet! Jag måste göra de..


Efter skolan var det att göra tagga inför match, började lite segt med huvudverk och trötthet. Blev uppmuntrad innan jag åkte och de var positivt. Laddad inför matchen försöker man lätt att få i sig lite mat, de går aldrig för mig..


Match började, och alla var taggade tyckte jag de såg ut som (?) men de blev inte riktigt som vi hade tänkt oss kanske.. vi förlorade mot Falköping till och med utan Cissi, tänk då se om vi möter dem och Cissi är med...


Kvällen blev en pizza kväll med mina sambosar. Så nu känner jag smaken av pizza i munnen men jag känner även doften långa vägar från köket.


Jag ska snart hem, jag kan inte förstå de än.. (!!!!)


Pusspuss jullan.


j.

for the sun

amanda jensens låt är mycket bra. for the sun. medan man samtidigt hör regnet droppar mot fönstert.

då ska man sitta och dricka te med den man tycker om.


j.

Ett sms kan göra så mycket!


Att vakna vid 6 är ingen höjdare, men kanske även ett måste. Började med att locka mitt hår och sen börja plugga. Pluggar nu och det ska gå bra på provet.


Ikväll blir det Falköping som ska ner!


Puss jullan!


j.

You don't know how lovely you are.


Ni vet när man bara vaknar upp och är så trött att man inte vet var man är ens. Så kändes de just nu. Klockan 14 blev jag otroligt trött, la mig i sägen med mysig musik i bakgrunden och blundade. Inte så bra kanske för jag vaknade nu vid 17. jag lyckas alltid göra så här. Och det är så extremt skönt. Fast inte den känslan att inte veta var man är och vad man gör.


Dagen var har varit bra en så länge, fast kvällen har inte börja än ju. Det blev ingen träning för mig, ska vila mitt knä tills i morgon när det är krossa som gäller, sen har vi geografi prov i morgon med.. bhuu.


Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att jag tyckte om hösten, men obs bara när det är fint väder.. nu regnar det och är kallt!


Pusspuss jullan!


j. <3

Ett annat bra inlägg som jag blev tvungen att skriva nu!  

Jag saknar Svedala!


Jag saknar Sara, alla hennes och mina telefon samtal. Lång och roliga. Alla promenader, alla möten vid stjärnlivs för vi pallar inte cykla till varandra för det är för långt. Jag ger henne just nu en tanke för hon har mycket i skolan!   





Jag saknar Linn, jag behöver hennes stöd nu. Ganska mycket mer än jag har behövt innan. Men Linn kommer alltid att vara vid mig det vet jag. Hon har lärt mig allt jag kan. Jag saknar att jag bara kan vara med henne. Bara vara, bara komma och gå in och skita i hur jag ser ut eller hur jag mår bara få vara.


Jag saknar Rebecca. Varför ska vi missa varandra på lovet. Nu när jag saknar dig som mest! Jag behöver mode tipsen, ta upp till Falköping! Behöver ditt skratt, behöver dina kramar och framförallt behöver jag hela dig!


Jag saknar Johanna. Johanna, världens mest snällaste människa som finns på jorden. Jag saknar att ha någon som bryr sig lika mycket som dig! behöver dig, behöver någon som bryr sig lika mycket som just du gör!


Jag saknar alla andra med! Jenny, min party pingla! Bonnie, gulliga Bonnie. Sara H, längesen vi åt Kina mat, för jag växer inte mer...


j.

Jag har blivit lurad av mig själv.


Jag mår bra! Jag skrattar åt de bara. Jag är med dem jag tycker om och de räcker för mig.

Dagen har varit bra. En underbar höst dag! en dag som har gjort mig glad. Olika orsaker till de. Pluggat och städat, tagit promenader och bara myst med bra personer.


Egentligen vill jag inte lyssna men jag gör de ändå.


En sak som jag måste erkänna för alla!

Jag saknar E....


Pusspuss jullan!

Kan säga de igen, jag mår bra nu och ni andra kanske ska glädjas med mig istället för att tycka allt är fel.


j. :'(

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till dig ?

Allt jag sa till dig i går menade jag. Jag sa sanningen, och de är lättast så tror jag!

De kommer vara bättre för dig och bättre för mig med, kan inte lura mig själv något mer.

Men allt som du har gjort, sagt betyder så mycket. Det vet du!


Tack oliver för den fina tiden med dig!

<3
 


j.

En bra dag hit och en dålig dag dit. Jag går och vrider mig själv och mår bra vissa stunder och mår bra vissa stunder. Men mina vanliga stunder är att jag sitter och tittar rak ut i intet och vet inte hur jag ska bete mig.


En ny skolvecka börjar i morgon, vet inte om jag är riktigt redo för den. Speciellt inte efter den här händelserika helgen.

Men de är bara att le och se söt ut!

Sen skit snack kan dra sig i röven om man frågar mig!

Visst jag är så jävla själv en skit snackare! Men jag ska sluta!

För jag vet att de inte är lönt, om man nu vill veta de rätta, gå då till den personen den handlar om. Så alla ni som vill veta hur jag gör med allt, kom och prata med mig. Jag pratar skånska, men jag är kunnig att ändra min dialekt (:


Pussen jullanpullan

Dagens +: vi vann matchen mot Gbg!

Dagens -: jag måste börja prata mer med de folk som jag har ett problem med, alltså inte springa bort från problemen..

Dagens person: REBECCA LINDH! Det finns ingen som har gjort mig så här glad på länge:D


j.

jag vet inte rikigt vad jag ska skriva här.. men någo jag vet är att har haft en bra dag !
fast jag var riktigt trött bara.. mitt eget fel (!) dagen gick ganska snabbt förbi.
den började med spanska, vi tränade tills språkdagen (den dagen vi kommer att skämma ut oss inför alla 2:or som har språk). fick även sluta lite tidigare där. sedan var det historia, helt okej. skrev om mina källor... går inte framåt.
sen skulle jag ha redovisat en engelsk sak, men blev inte så hade spanskaprov istället. som gick bra, även om jag inte har haft spanska sen 9:an och bara 3 veckor lektioner i 1:an. men men det gick bra :D
sen hade vi matte, jag fattar inte varför matte b ska finnas (?) matte a fattar jag, det är bara för vi ska klara oss i livet med matte. men matte b helt jävla onödigt men framför allt så jävla svårt..

så nu blir det träning snart som gäller, kommer nog kanske bli roligt :)
ikväll får se vad som händer!
men i morgon blir det gbg med lisa ! wiiehooo!

pussipuss jullan
dagens + : har varit glad idag!
dagens - : dåligt väder..

dagens tjej!
lisafisa pettersson!

j.

jag kallar det här höst och kärlek.
och jag kallar mig själv för, en otrolig ovetade tjej..

j.

Något mer jag vill säga ?
Jag kan säga att jag mår bra (: har precis pratat med min bästa vän, linn och hon gjorde min kväll till en bra kväll.

gårdagen var även en bra dag, ingen skola pga knäet :( pratade med kalle ska vila till torsdag och därefter se vad som händer. och då alla som vet är det slingan i morgon och jag missar den (otur) och jag har inte sprungit den någon gång så jag kommer väl få springa den tre gånger i vår då (?)
kvällen blev jättemys! jag och lisa började med att färga mitt hår sedan titta på mamma mia och åtkladdkaka!
kan inte säga ngt annat än supermys!

en sak till! : kan inte sluta älska låten ;)

j.

Först mitt knä är skit!

 

De andra vårt förhållande är skit. Vet inte hur vi ska göra, eller hur jag ska bete mig ?

 

Har inte ork till något just nu. Vill bara leva det bra här, orka med allt och må bra! Och jag vet att då måste jag kämpa och göra bra saker. Men de ända jag kan göra är att göra fel hela tiden..

 

Serie starten i helgen var bra förutom mitt knä. Jag spelade bra, stod fint om mig på hemsidan. Både pappa blev glad och jag. Andra matchen mycket bra den med, tredje bajs, kunde inte spela för mitt knä. Som resulterade till att jag nu inte kan knappt gå på mitt knä.


Men nu ska jag duscha och försöka komma på bättre tankar och verkligen tänka på hur jag vill ha de…

 

 

Puss jullan!


j.

nu är jag ganska nästan helt klar med uppsatsen! och klockan är 23.45 ! alltså jag har pluggat sedan klockan 19.00 till nu!
jag är ganska mycket bäst!

lisa har hjälpt mig ganska mycket, annars hade jag inte orkat varit upp nu. vi har skrattat, pratat, dansat men framför allt pluggat rövarna av oss!

puss<33

oliver du är min <3

j.

Nu ska jag börja plugga med min älsklings lisfis!
jag tycker verkligen om henne!
sen tycker jag mycket om oliver med!

puss på er alla! för jag är glad för vi vann första serie matchen idag :D
jullanpullan!

RSS 2.0