love



ifrån malmö! dock inte jag som har spelat in det.

så här ser det ut nu!

Jag har börjat ett lite friskare liv och nyttigare (?).

Jag har börjat nu varje morgon ta vitaminer, mitt sport heter dem och de är för ungdomar som sporta mycket. Jag känner mig redan lite piggare och gladare. Gladare kanske är för något annat. Men jag ska göra allt för att inte bli sjuk och inte stressa upp mig. För allt ordnar sig nästan alltid.



Okej, lite info om hur dagarna har varit och om hur jag mår just nu!

Dagarna har varit bra, jag kom hit i Måndags och det var jättebra att jag äntligen kom iväg och att jag fick träffa alla underbara människor. Mys på er. Extra hjärta till eluz och oliver!

Tisdag började med morgon träning, jippi ? efter man hade sovit kanske 2 timmar så var det inte jippi, men efter inte ha fått träffa sin loverboy på en veckan så kan man inte begära att sova mycket en natt som man sover tillsammans. Träningen gick som den gick, som de skulle ha gått efter inte ha tränat på 10 dagar kanske. Det var illa tyckte martin, men vi andra tänkte bara positivt och det är ett måste om man ska klara av vissa dagar. Framför allt måste man göra det på träningarna.


Och sen är det idag ; den här dagen har varit mycket bra! Ett + på det!!

Vaknade upp bredvid mitt hjärta. Sen skolan, gjorde naturkunskaps provet och jag fixade det nog ganska bra får jag verkligen hoppas på! Sen mat och ingen historia. Sen träningen gick bra, bättre än i tisdags. Sen god mat och jag sen det bästa på dagen, jag har inte gjort ett piss på hela dagen!! Eller jag har varit med min pojkvän!


Och nu ska jag säga en sak till, jag är så jävla laddad inför fredagens aktiviteter!

Och en sista sak, jag tycker om elin! <3


Puss&kram julia


kent kväll.

Idag var det kent. först påskmat hos mormor, mysigt som fan. sprit för de gamla och mat för oss mer lagom vuxna. efter jag hade somnat och pratat med min loverboy så drog vi in till Malmö, på med min jättegamla skinnjacka, som är i storleken 146! men den passar nu perfekt som en kort skinnjacka!


Kent var lika bra som de var i Skövde, Jocke Berg! du är så bra! vi satt jättebra och jag trivdes. fast lite gäspningar kom det fram mot kvällen! inte allt för ovanligt för min del. men vill då även påpeka om att klockan är nu 00:24!!!


jag har den bästa pojkvännen. blir alltid lika glad när han bara så helt plötsligt ringer! det är så underbart att bara få prata med dig. saknar dig jättemkt, men vi ses snart! i morgon tillochmed!


nu har jag varit uppe länge och nu ska jag sova. GRATTIS till Lisa som fyller år i dag! Grattis Lisfis!


pusspuss julia! image106


lite här och där

Jag börja få en otroligt hemsk känsla just nu. En känsla som säger, det här är fel. Ni vet, när det sägs varför gör du så här mot dig själv. Men varför har jag den känslan (?) sen är jag så otroligt nervös med. Tänk på pappa "glömmer" att fixa en plats till mig i en bil i morgon så jag inte kan följa med och titta på matchen och få träffa oliver. Jag kommer då strypa mig långsamt och snyggt!

Sen är jag nervös över att få träffa han med? Men Julia lilla, det är din pojkvän du snackar om nu. Din underbar lilla man.

Gårdagen : var vi hemma hos Johanna och hade chillkrök, det var mycket roligt. Fick träffa alla bra personer som jag tycker om här hemma. En extra kram till Oliver, inte min Oliver utan Oliver biffen!! Linn är bra när hon har fått lite i sig!

Dagen :
vaknade av ett sms vid halv 7, av mitt hjärta. Helt okej att vakna till det, men inte så tidigt när man kom hem vid halv 2 i natt. Men det var bara att svara och sen somna om och lite senare vakna av att våran fågel har damp och skriker ! Får ett stor! Jättestort påsk ägg av mamma med en massa bra saker, ansiktstvål, hårinpakning mm. PUSS! Sen åker vi ner till byn och där blir det mer shopping av smink och annat trevligt.

När jag sen kom hem var det bara att börja plugga, jag har pluggat hela dagen och jag ska nog börja göra det igen, för att verkligen få klart det någon gång! Det tar aldrig slut liksom. Pratat lite med älskingen och bråkat lite med mamma. Men sånt hör till när man kommer hem

Morgondagen: just nu vet jag inte vad som kommer att hända, men jag hoppas verkligen på att jag får följa med till Ängelholm. Jag kommer bli otroligt ledsen, för jag har gjort för stora förväntningar som vanligt på vad som kommer att hända, det gör jag alltid. Lika jobbigt varje gång sen när de jag har tänkt inte blir av...

Men jag håller alla tummar jag har och jag hoppas ni andra med gör det! Träffa han och ge han min fin fina present jag har gjort till han! Sen mysa lite titta på matchen och sen åka hem! Lagom bra.

Lördag:
Påskmiddag hemma hos bästa mormor, sen åka in till malmö, kanske lite innan mormor med och då ska vi hitta en kamera till mig! Jag vill satsa på den rosa. Sen efter mormor eller Malmö blir det Kent. Kent + familjen. En gång till ! Man kan aldrig få för lite av Kent.

 Söndag:
PLUGG + Träffa sara och sen på kvällen ostbricka hos Johanna och gamla gänget mys.

Måndag: hejdå Svedala ses den 30 april igen. Åka tåg med 3 st 94 tjejer som är mkt längre än mig i 3 timmar. Får se hur det blir. Sen kommer jag får träffa allt folk!


Så här ser de närmsta dagarna ut för mig. Både bra och dåligt.

Puss jullan! image103


kväll

 ikväll dra vi till snygga johanna och har trevligt!

image102

nej?

jag fattar inte varför.
läser ett brev just nu från ållebergsgymnasiet.
står typ såhär:
hej, ni är välkomman och på elevkonferens för Julia angående hennes skolsituation.
kallade till mötet är julia med hennes föräldrar, rektor, mentor, martin karlsson och specialpedagog.

ursäka ? jag har inga problem i skolan. jag har g i alla ämnne och jag trivs jättebra.
det är bara de att jag har varit sjuk mycket. men jag har inte missat ett piss, utan min frånvaro kanske är lite låg, men jag har inte missat något. 
 men jag får se vad de har och säga liksom.
men jag är bara så arg just nu.

men jag ska försöka att lugna ner mig och börja plugga lite. så att jag inte får mer skit för att jag inte plugga!

sen kommer Linn till mig nu och vi ska laga mat!
puss jullan

Okej, lite allvar nu.

Jag kan inte förstår det här egentligen. Att det har gått så bra. Att jag mår så bra som jag gör. Och att jag är gladare än vanligt!

Och jag har inte känns så här på länge. Jag trodde innan likadant, men nu känner jag verkligen att det här är rätt.

Jag har hittat rätt, för det var längesen jag kändes så här. Och som jag har sagt innan har jag bara varit riktigt kär en gång i hela mitt liv. Men just nu känns det som om det kan utökas till två gånger. För det här är underbart. Även om det är snö ute så är jag glad och lycklig!

Så jag vet nog att det känns konstigt för de flesta att jag känner så här så snabbt. Att jag har gått vidare så fort, men jag vet att de förra var inget bra. Och jag vet med säkerhet att det här är bra.

Jag har hittat en perfekt man.

Och de bästa är att jag kommer få träffa han på fredag, kanske till och med komma hem till han om jag har tur om snön försvinner och att jag kommer upp till Ängelholm som jag borde komma. Tåg eller bli får jag se.


Puss lite allvar från en smått trött jullan. Som funderar mycket, lite mer än vanligt!

Pussel, håll ut vi ses på måndag! <3


det här trodde jag på

det var de här som jag trodde på, men istället för man snö !
image101


trevligt!

Jag säger som Elin har sagt, jag har Amy Diamond låt i huvudet hela tiden. Baby baby liksom!

Dagen har varit en bra dag! Shopping shopping! Bilder kommer sen på de jag har köpt.

Åkte in med Johanna vid 10.46, det blev inte stressig morgon. Men jag hann med bussen. Det var jättefint väder ute och jag trivdes i min skinnjacka.

Och jag förstod inte hur det kunde snöa hos Oliver (?).

Och sen när jag hade klivit på bussen började det även att snöa här! Ursäkta! Det är mars och det ska inte snöa nu, men som Johanna sa om det snöar sent så blir det en fin sommar. Så det får vi hoppas på.

Jag blev nöjd med alla inköp, även med min tre par skorna som jag köpte!

Puss på skor!

Och även puss på Oliver som jag saknar.

Puss jullan!

Och en sak till ! Melodifestivalen låtar har jag blivit beroende av nu och när det snöar ute är Fridas låt en bra sak!

M an ska aldrig säga aldrig för aldrig var ju då!


home

Jag är hemma nu!

Det är skönt. Allt är lugnt. Fast som jag brukar säga är det nästan för tyst och nästan för lugnt.

Och just nu är det för lugnt, ingen oliver som vill pussas eller busa med mig.

Dagen har börjat bra som tills jag själv vaknade. Och nu ska jag göra mig fin inför dagen, sen ska jag ner till hallen och titta när alla små spelar.

Jag är för nervös för att tänka på morgon dagen, jag vet inte varför jag alltid blir så här. Inför alla sm spel. Jag blir för nervös. Men det är bara lite positivt, man ska vara nervös för annars går det inte bra!

Saknar dig älskling! <33


I love

det går inte att få mycket av pussel.

julia + elin = Pussel
 
image97

trevligt.

ja, jag blev klar igår! och jag hann vara med mitt hjärta!
och vet inte vad ? kan ni gissa vad jag är nu, jag är förkyld :O det är helt sjukt. jag fattar inte hur jag klarar av det här? att jag blir sjuk hela tiden. men jag är bara lite små förkyld, men ingen har dött av de liksom.
jag fick precis panki, jag igår kväll la jag aldrig fram kläder som jag skulle ha på mig idag. och då får jag panki på morgonen. även om jag har tid idag för jag börjar 9. men ändå. jag hittade inget och jag testar allt och dra ut allt på golvet. men nu har jag hittat vad jag ska ha på mig. så det är verkligen en lättnad.

idag är det LINNs dag. Grattis min älskling. Hoppas du får en underbar dag!


Trust Me

  

kan ni tänka er att jag har tid att sitta här och skriva, men jag är faktiskt snart klar med min hemtenta. fy fan det har varit jobbigt. men så klart är man smidig och är ute i sista sekunden med att börja med ett arbete. men jag ska blir klar i kväll med det! och jag har två frågor kvar. och det var 8 från början. så jag hinner göra klart det på 45 min om jag jobbar hårt. och 45 min passar mig perfekt för då kan jag överraska min pojkvän om att jag är klar med mitt pluggandet och vi kan mysa hela kvällen. för sen kommer vi vara ifrån varandra hela veckan.. jobbigt men sant.
så nu är det råå plugg som gäller.

dagens bästa: jag tar en repris: alla underbar sms man får!
dagens sämsta: att jag inte ska byta linje som min mentor tycker och att jag börja blir förkyld igen :O

puss jullan!


I'm just A Girl

Jag kan bara säga att jag brinner för dig just nu oliver!

Puss på dig!


Snart italienska, som jag inte alls är sugen på. Har inte varit där på evigheter, får verkligen hoppas på att de bli ganska lugnt idag. Orkar inget! Träning igår, helt okej. Tränings verk som fan bara idag i precis hela kroppen efter gymmet. Det blir teknik träning idag och ja vi får se hur det går.

Mycket plugg ikväll tror jag. Har lite att jobba på. Men om en vecka är det påsklov och de hejar vi för!


Puss! Jullan!


Jag tycker om min pusselbit eluss<33


pussel<3

tillsammans är vi ett pussel<3

image44image95image45

With Every Heartbeat

du är bäst just nu!


bajs provet, hoppas det går bra. och nu ska jag på träning och jag känner på mig att det inte komma bli bra..
men jag tycker om dig! mycket!

o<3

Våga Vara Rädd

Oj va jag är glad just nu och oj vad allt är bra !

Gårdagen var rolig. Började kanske inte så roligt, fick funktionera två matcher i rad. Men jag fick se på lite matcher så det var ingen fara. Titta lite sedan på när min elus var grym på elit matchen. Du är bäst älskling !

Sen var det mat, tacos! Med soffi och elus. Vi hade de riktigt mysigt. Snackade och skrattade som det inte går att undvika när man är med två vallentunare.image96


Senare film med Oliver och Tobbe, film var sådär, men sällskapet var bättre. Sällskapet fortsatte med att sova i en halv timme kanske och mysa lite. För sova gick inte, vi blev väckta av stora volleyboll killar som hade vunnit allsvenskan. Ingen lugn stund på flera timmar.

Men det var roligt att titta på.


Nu är klockan inte så mycket som vanligt, jag kan inte sova länge. Klockan är 09.15 och det var nästan bara bra att jag kom upp, måste göra mycket idag. Och det är så otroligt skönt att vi är lediga från skolan. Får lite mer tid till att börja skriva.

Och mer ledig tid att mysa på !


Det känns verkligen bra nu och det är skönt. Även om det gick lite snabbt fram så är det bra!


Dagen bästa: vi säger gårdagens bästa : tillsammans + galna volleybollare.

Dagens sämsta : att jag måste plugga som fan!


Pusspuss jullan!

<3 O

                                               


<3

det här är elus och jag är jullan och tsm är vi mkt bra! image95













gårdagens kväll = mycket mys och film tittade med O. + massa skratt med elus.

allt går bara man vill

Gårdagen var en mycket bra kväll. Jag kan inte säga något annat.

Dagen började med att jag inte mådde super stannade hemma från skolan och blev helt frisk!

Ner till träningen tittade och hejade på. Sedan mat? Hur smackar mat? Någon som kan förklara? För min smak är helt borta.. sedan hem fixa till sig och sedan ålle ålle ålle.

Började med till klara älskling! Många tack! Ingen dricka för mig.

Sedan ålle. Och det var så mycket bra, singel på ålle. Det kan inte bli bättre?

Kände mig snygg och allt var bra.

Träffade dig mycket men inte gjorde, även de kändes bra. Vi är vänner och det är mycket skönt.

Men om jag ska sammanfatta kvällen så var det en mycket bra kväll!

Mycket dans och glädje.


Dagen var så att jag vaknade inget mer med det, fixade till mig för jag trodde jag skulle funktionera kl2? Men det är i morgon så det är lugnt. Sen mycket snack om gårdagen med vänner och liknade. Gårdagens eftersnack det är verkligen något  jag gillar, alla roliga och pinsamma saker kommer fram! Och man skrattar åt alla fel  man gjorde :D de gillar vi.

Sedan lite plugg och då menar jag lite. Till hallen efter det. titta match, sedan lite prat :D och nu är jag här. Inget att göra. Men det händer alltid något i volleybollhuset, det är bara att vänta :D


Puss jullan!


RSS 2.0