She Is

Jag vet inte om det är sant. Men jag tror att jag älskar dig? vill inte göra det, för det blir bara jobbigt då. men vad ska jag göra. jag trivs med dig själv, men sen när det blir mkt så är det helt fel! du & jag är inte gjorda för varnade. så jag vill inte att det ska blir som innan eller vill jag det ? varför skulle det bli så här?
ingen lycka.
image15

tomt

snart är det slut. sommaren kommer snart, skolavslutingen. allt har gått så fort. känns som om jag precis började skolan för 3 år sen. men tydligen inte. snart flyttar jag. Jag flyttar snart! ifrån min vänner. till mina vänner. Det känns så sjukt fel att flytta, fast på ett bra sätt. jag börjar om på helt. inget trams.
Skolan just nu är stressig, jag springer runt och fixar allt. maskeraden, bilden ska vara inne, (jälva cp fåglarna), avslutningen, uppträdet. balen , för och efterfesten. allt måste fixas. men det är bara skoj. I morgon är det sista dagen på 9an i hela mitt liv. för på måndag och tisdag ska vi  ha genrep m.m inför avslutningen. det kommer bli sorgligt att sluta och att säga hejdå till alla. men det blir ett bra avslut av dessa tre åren tillsammans.
Vilken lycka.
image14

Alternativet är att gå

image13

Tacktacktack, till den som kom på helgen!

Har precis kommit hem från jobbet. Åkte direkt från skolan med mormor till Anderslöv och började jobba. Sen åkte jag hem, och sen så klart ska jag alltid ha otur. Mamma kunde inte hämta mig vid Mcdonkan. För vi har ju bara en bil just nu. Så det var bara att börja gå, gick i en halv timme tror jag. + att jag var ut hungrig. Och inte nog med det, precis alla, och då menare jag alla! Grillar idag . Så där gick jag varm och trött och hungrig och tittade på alla som grillade och åt god mat.

Idag i skolan, tittade vi på vår film / dokumentär som vi gänget hade gjort. Den blev mycket bra, synd bara att inte vi kunde få ett bra ljud. Det kommer vara ett bra minne till senare i livet. Hoppas på ett bra betyg för filmen.

  Bäst just nu : cara mia (Aucoustic Version )


RSS 2.0