finns det

okej, lagom jobbigt natt i natt. sov kanske en timme om jag har tur. sorgligt på tv gjorde att det inte blev lättare att somna. + att efter det kom allt. allt de som jag har väntat på. började intala mig själv om att jag inte saknade min prins utan min bästavän. sen kom det värsta. min feber! fy va jag hatar det. det är så hemskt. man fryser och svettas samtidigt. det är hemskt. och när jag har feber drömmer jag en massa hemska mardrömmar och den här drömmen var lite konstig. men ganska rolig om man tänker efter, my love ola svensson var med i drömmen och sjöng för mig när jag låg på sjukhuset och då blev det en bra dröm.

idag tog jag alla mina krafter och gick långsamt. har aldrig gått så långsamt i hela mitt liv. och jag går aldrig långsamt. inget för mig. vill ha allt snabbt och klart. köpte allt till förekämpning mot förkylning! och jag mår redan lite bättre, så min långa runda hjälpte bra + att jag fick i mig lite mat med. bra!

haha säger jag bara, jag orkar inte med dig? du har dina stunder när du är. ja jag vet inte hur du är. men du är inte snäll. men jag kan leva utan dig med det är helt okej. men just nu orkar jag inte tänka på någon annan  än mig själv.
men tack för att jag börja må lite bättre, jag kanske till och med får krafter till att gå på ålle på fredag? eller vill jag det? vill jag se dig där dansa med andra tjejer? vill du se mig dansa med andra killar? vill jag, nja. jag vet inte. hellre se de än att höra de se och undra hur de såg ut.

men så jag är på bättringsvägen och jag vill bli glad och frisk igen. men vänta bara snart kommer det.
Puss och kram jullan. image89


en till

då var de dags igen, att bli sjuk. jag har klatat mig en lite stund. men nu kommer det. och de kommer inte lite, utan så jälva mycket! har haft feber sen i lördag. och har så ont i min hals så jag inte kan svälja. och nu har jag fått ont i mina öron med. det är inte kul!
jag har tror nog att jag aldrig har haft så här mycket feber som jag har haft dessa dagarna. just nu pallar jag verkligen inte vara sjuk, det sabbar allt. missar skolan, missar träningarna. och allt blir bara skit.

sen kan jag inte sluta tänka på dig. men ge dig nu julia och få bort känslorna .

puss jullan.

Hagnesta Hill

Jag har faktiskt gråtit för mycket för att börja tycka om dig igen (?)

Jag vet att jag kanske gör ett fel, och jag vet inte ens om vad det är som jag saknar.

Just nu är jag trött och jag vill bara sova. Helgen börjar nu och det är nästa det bästa som finns. Ska bara idag sova. Och vänta kanske på att något händer?

Träningen helt okej idag, inget märkvärdigt precis. Mitt knä är sådär men det går.

Men det bästa är att vi är lediga helt i helgen, så jag vet inte om det blir både gbg på lördag och på söndag? För jag har inget att göra ändå så jag kan passa på att träffa Mia och Anton då! och shoppa lite. Med de pengarna som jag har kvar, får samla ihop lite!


Dagens bästa: vi började prata i verkligheten för första gången på 4 veckor..

Dagens sämsta: jag är jättetrött och helt slut. Precis över allt..


Puss jullan!
jag tror jag dör! Kent- Kevlarsjäl! PUSS!


lite och så.

Så nu uppdateras den här bloggen igen. Senast jag skrev var det hemlängtan som tog över. Men den har lagt sig liten nu. Och det är skönt. En annan sak som inte är skönt är att jag har extremt ont i mitt knä just nu, men jag spelade igår och tog verkligen i upp inspiken och därför får jag ont.. men vi vann matchen och det betyder att vi är SERIESEGRARE :D om vi nu vinner de nästa två matcherna, som vi nog gör.

Så det blev ingen träning för mig idag, lite biffade bara och mycket snacka med katta.

Skolan går som den går, helt okej. Inte så mycket plugg och det är jätteskönt. + att det är fredag i morgon :D och efter fredagen kommer helgen som tur är. Och vi har en ledig helg!! Efter lång väntan. Så jag och lisa planerar nog att åka in till Gbg med våra stora (?) Plånböcker och shoppa lite.

För övrigt har det inte hänt så mycket mer, eller jo vårt Internet har varit borta,  så det är en anledning till varför jag inte har kunnat skriva! Men så det kom tillbaka i går, så hela volleyboll huset har varit handikappat utan sitt Internet..


Kommer lite mer sen en annan dag!

Puss jullan!

Dagens bästa : inget speciellt har hänt, så det har varit en helt okej dag ! fast jag tror att jag  vill kanske  ha dig!

Dagens sämsta: jag hatar mitt knä.. 
image94


kraft

jag längtar redan hem, det är sjukt!
och nu är det jobbigt igen.
men bara en månad till!

lite till bara.

dagens ser ut som alla andra dagar när jag bodde i svedala. att jag gick hem till Linn och bara myste! så det ska de var idag!

puss jullanimage93


flera dagar till.

 image87
dagarna på lovet är tillför att ta det lugnt, sova länge och att shoppa tills man dör och träffa alla man tycker om + att fika mer än vad jag någonsin har gjort. tycker det är ganska bra att  jag inte har tid eller tankte till att fika i fkp för om jag hade fika så mycket som jag hade gjort när jag har varit hemma nu skulle det inte sett bra ut.. så tur att det inte finns ett Espresso House i den stora staden.                                                              
Jag har gjort mina inköp i måndag som jag blev mer än nöjd med! det blev inga jeans men jag är nöjd ändå! och jag kan bara säga en sak jag älskar monki! priserna och kläderna! och att de har rea kvar! så det blev lite köp där, fyra tröjor för 200 kr ! + sen hittade jag min älskling på H&M som jag hade letat efter, men aldrig hittat den för de rätta priset. min blå och vita randiga skjorta

image89



lite suddig bild men jag är inte så stadig på handen ;) men jag är mycket glad för de inköpet!
men allt det köpte jag i måndags så jag har några dagar till att
shoppa loss på!
Idag har jag träffat mina älsklingar. de som är coola och går i skolan i malmö! Linn, Sara & Johanna. för våran snygga och proffsiga Rebecca är iväg och tjänar pengar för att hon är snygg! hoppas du har det bäst om du läser detta och jag älskar dig
så jag åkte in vid halv 2 för att hinna äta lite och redan gå och fika med dem. jag gick först till Borga för att träffa Linn. kom in där, en helt annan skola än ållebergs men den var helt okej. mycket folk bara och många man inte kände igen ( inte så konstig jag vet ). blev presenterad som volleybollproffset! (?) tack linn!  
sedan bar det två steg vidare till Petri för att träffa johanna och sara. deras skola var dock mycket snyggare!
men vi gick och fikade och fikade. vi lyckade att sitta där och snacka från halv 3 till halv 5! wow det märks verkligen att vi inte har träffats på länge. men det var riktigt mysgit. och sen var det ett + att vi såg självaste timbuktu komma in på fiket och satte sig där! där ser ni att skåne inte är allt för dåligt när det gäller att träffa kändisar!
image91en lite bild på en suddig timbuktu men vi fick se han! :P
sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Ikea för att shoppa saker till falköping som jag ska ha med mig! jag har påbörjar mitt nya liv ju! så jag behöver komma över alla minnen och skaffa nya inköp!
ett långt inlägg men det gillar vi. jag är hemma lite till och det är verkligen skönt. jag sover och tränar som vanligt så jag har inte förändrat så mycket.

dagens bästa : alla minnen vi pratade på fiket + allt nytt jag fick av mamma
dagens sämsta: jag ska snart hem! och jag måste hinna shoppa mer! 
PUSS JULLANimage92



bilder

4a nya bilder från i lördags !
image83
Mitt namn är julia och jag är en apa ibland ;)

image84
<3

image85
ladda ladda!

image86
jag älskar dig sara! och jag är blek jag vet och jag vissar mycket tandkött jag vet ;) men jag gillar det!

image87
jag kommer alltid att älska er! <3


så älska eller hata bilderna :D
puss jullan!

nu gör jag det igen.

image80nu är jag så dum igen och tittar på gamla bilder. jag längtar så hemskt mycket efter beachen nu till sommaren. att få vara med sara så mycket jag bara kan och få spela med henne. jag älskar verkligen det, hon är så duktig och jag känner att jag blir bara bättre och bättre ju mer jag är med henne ;)
iår ska vi träna på och göra allt för att ta ett guld till!
jag har redan börjat min inställning till det! jag ska vinna iår, det var så nära förra året och jag klarar inte sånt. jag tror alla vet det som har sett mig efter en förlorad match. det går inte!
nej men beach är verkligen det roligaste jag har gjort på länge, att få springa runt i sanden och blir brun samtidigt är inte fel :) och ha kul är jättebra! image81
sen är det så att jag är ett stort fan av sara syster. Tora. jag tycker att hon är verkligen så bra. och jag kan säga att hon är den min förebild, verkligen. en sådan bra beach spelare och samtidigt är bra inne med.
så som tora är sån vill jag blir när jag blir stor!
 

image82puss jullan!


gårdagen!

jag kom hem igår ju! tack för det säger jag bara. jag älskar att vara här hemma. man fattar verkligen att det är underbart att vara hemma. innan när man bara längtade på att flytta hemifrån, och nu vill jag bara hem. men ja jag är hemma nu och jag kom till malmö 12.19 i går lördag. mamma hämtade upp mig och vi gick och fikade och titta lite snabbt på kläder tills kvällen, men lyckan var inte med mig där.
Svedala hade elit match så jag tittade in där och träffade sara och även felicia som var på besök. men jag stannade dock inte så länge för jag var tvungen att åka hem och fixa inför kvällen.
började med maten, tacos. sen kom Linn & Jens. pratade lite och till min stora förvåning gick pappa och jens bra ihop, de pratade om allt och jag är inte något rädd för att prata med pappa om de priva sakerna så otroligt skönt (:
sen kom johanna sara och rebecca med och vi började att äta och prata. mysig att få träffa er igen.
efter vi var mätta och goa så gick vi hem till linn och sjöng sing star innan vi åkte in till Malmö.
på bussen träffade jag lite Svedala folk. roligt att se dem. sen stack vi hem till Beccy mina vänners klasskompis. där började hela kvällen och det var roligt! vidare till bussen igen, som vi fick springa efter för att inte missa den. och på bussen var det underbart, har aldrig hört sara så känslosam! du är bra sara! och de ända hon sa var jag säger inte det här för jag är full jag säger det för jag menar det!
sen vidare till discot, och kön var hemsk alla skrek och tryckte. blää och alla små små människor det finns i världen. men det var nästan värre när vi kom in. visst det var 16 år ställe. men jag har inte sett så många fjortisar på en och samma gång :P men det var roligt att dans lite men vi åkte hem ganska tidigt för det var så jävla varmt där inne och sen var vi alla trött.
men tack för en rolig kväll mina änglar ! och det kommer bli svårt att lämna  er nu när jag ska upp igen..

jag har inte så många bilder där ifrån, men jag lägger in lite från nyår istället :D
   hittade en bild på Linn & jens!
puss jullan!


problem!

det som har hänt nu är bara så jag! blä för det!
jag köpte ett par jeans förra helgen när jag var nere. jag var sådär nöjd med dem men beslöt mig ändå för att behålla dem. dum som jag var! men sen idag hittade jag jättefina jeans! frågan är nu om jag ska köpa dessa jeansen med eller tvinga mig själv att använda de andra?
båda kanske? ja jag var se senare!
 image76 här är dem som jag vill ha, fast i en annan färg! en ljusare ;D de kostar 399. (min budget är sådan)
sen fanns det ett par till, men de tesade jag aldrig. men de ser ut så här!
image77 fast de kanske är lite för ljusa? jag vet inte:P fan va jobbigt då!
puss!


07.50!

Såja nu ska jag hem i morgon. Tåget går 07.50. det här är mer än lycka kan jag säga till alla. Men det är bara ett problem jag har så ont i mitt huvud.. migrän. Har såå ont. Vet inte vad jag ska ta mig till. Bara vila och dricka som hjälper. Och det kan jag göra på tåget i morgon!

Kommer till Malmö 12.45, mamma står där och hämtar mig. PUSS!

Sen bär det hem och börja göra mat och fixa till mig inför kvällen.

Jag ska nämligen ut med mina sötnosar och ha en lite middag hos mig.

Sara, Rebecca, Johanna, Linn + en lite extra gäst. Linns loverboy Jens.

Efter det fortsätter jag, Sara, Rebecca & Johanna vidare till Malmö och dansar hela natten lång! Fy vad jag har saknat det, att vara ute med er där hemma. Men jag kan inte säga att Ålle är dåligt för det är de inte!

Så nu ska jag ta mig till sängs och titta klart och let´s dance och bara vila ut mig.

Pusspusspusspuss

Jullan! image75 Jullanjullanjullan


minnen

Minnen är något fint! Det är något man kan tänka tillbaka till när det är som svårast. Jag tycker bästa om lyckliga minnen och här är mina bästa minnen från i dag och några år tillbaka!

Kreta 06

Under den tiden var jag lyckligast. En underbar ö, som man bara kan älska. Och kreta kommer alltid förbi en kärleks ö för mig. För där träffade jag mitt livs första kärlek och jag kan säga det till alla för jag vet att jag verkligen var kär då! Och jag skäms inte över det.

Tre dagar tillsammans med en underbar kille var lite för lite, men dem dagarna spara jag långt in i mitt hjärta. När han hade åkt trodde jag att jag skulle gå under jorden, drunkna i poolen eller gråta bort mig själv. Men när jag fick ett underbart sms så förstod jag att det var något mer inte bara en lite semesterkärlek.

Jag saknar värmen där nere, jag saknar maten. Det var nog det bästa! Grekisk mat har blivit min favorit efter jag har varit där.

Nej men kreta är bäst! Alla minnen där ifrån som fortsätter att växa fram ju mer jag tänker på det!

image70

Det är klart att jag har hur många minnen som helst. Det är svårt att välja ut dem bästa. Och jag vet att det kommer bara komma fler och fler!


Även det här minnet är det underbart minne

Avslutingsbalen i 9:an

Man visste precis vad som skulle hända. Det skulle komma tårar och det skulle komma lycka!

Det skulle först vara avsluting för alla 9:or vid 5 tiden. Och sedan efter det skulle vi vidare till Balen. Vi hade övat många dagar till vårt upptränade. Och det lönade sig verkligen för det blev en bra sak! Forever young säger jag bara. Efter vi var klara med det så blev vi hämtade av en buss som skulle ta oss ut till Törringelund där balen skulle vara. alla var nog lika nervösa tror jag...

Började med att äta, vi åt och pratade och pratade. Sedan blev det dans! Dans hela natten lång. Alla var glada och lyckliga så det var verkligen en bra sak. Alla älskade verkligen stunden just då. efter balen efterfest så klart hon Emilia, mycket intressant! Det var en trevlig stund med alla vänner, alla klass kompisar som man skulle skiljas ifrån fick man vara med en hel natt och en hel morgon.

Så balen var något bra! Otroligt bra!
       image20


Okej, nu ska jag berätta om det sista minnet. Och jag vet att det här minnet kommer bara att växa och växa! Det började som inget men har redan blivit stort och det kommer att växa i tre år och om inte mer vem vet!

Men det är volleybollgymnasiet.

Kommer ihåg hur det var när jag fick brevet :O jag var så glad då, jag skrev och grät och bara var helt ställd. man var så nyfiken på vem som hade kommit in av de andra. Fy! Jag blev både glad och ledsen när jag fick reda på vem som kom in av de andra. Blev glad för alla de som kom in men jag blev otroligt ledsen när inte Elin kom in:/ både jag och angel skulle ta ett snack med där här uppe varför ? men det var bara att kämpa på det sa hon själv vi skulle klara det!

Sen gick tiden, jag har tvekat som fan! Det har verkligen varit svårt. Att lämna de fina jag hade där hemma och flytta till någon som jag inte vet hur det är?

Det var svårt att ta ett beslut. Men det var nästan ett ja direkt men de tog tid innan jag förstod det själv.

Flytten upp var jag så nervös men det gick bra som allt annat brukar gå. Så efter man var inflyttad så var det bara att börja. En ny början på allt. Och visst det har varit så jävla roligt här och är det fortfarande. Men det har även varit det jobbigaste jag har varit med om och ibland har jag hatat det här och jag vet nästan säkert på att jag kommer att göra det fler gånger.

Men allt vi har varit med om redan! Alla konflikter med alla. Och det värst är att man kan inte ha några hemligheter här för det kommer fram på direkten. Alla kärleks problem vi tjejer har haft. Men det bästa är att vi har varandra. Att bara ligga i någon säng och bara snacka lite, eller bara mysa.

Så det här vet jag kommer bli det stort minne i mitt liv! Och det minnet har redan börjat!
   image2  image43 


Nej okej det var inte de sista måste lägg till! Att jag har även vunnit två sm guld som var det bästa!! Ett inne och ett ute på ett år! Och jag hoppas det blir fler!

 

Jag vet att det blev långt, men jag har så mycket tankar så det är skönt att få ut dem!


Puss jullan!


jadå

nu vill jag så jävla mkt hem asså. jag sitter här och klockan är 07.33 och jag pluggar.. det suger riktigt hårt som det har nu gjort hela veckan..
jag vill hem hem! men i morgon så jävlar ska jag hem och då ska vi dansa! jaa!

puss jag tycker om er, <3

skit.

Jag orkar inte mer, jag har pluggat hela veckan och det suger riktigt hårt.

Just nu är det italienska som är ett fett problem. Jag hatar det. jag hoppas att jag har lärt mig allt jag behöver lära mig nu, om jag har fått in allt i huvudet. Hoppas verkligen det. men det får jag veta i morgon. Jag kan glosorna, eller jag kan de lite. Sen verben, jaja lite där med. Så jag kan allt lite. Men jag har aldrig kunnat något helt jag är sådan person jag pluggar för lite, men det tar tid innan jag får in det i huvudet.

Träningen idag gick ut till att spela mot Hylte och det gick helt okej.


Puss jullan!


mi piace!

Jag visste att alla dessa frågor någon gång skulle komma tillbaka, och ja kanske idag är en bra dag att svara på dem. Du älskade aldrig mig, men älskade jag dig ? jag har lätt för att älska personer och visst jag älskade dig. men inte lika mycket som jag älskar andra. Det var svårt. Men jag tyckte om dig extrem mycket. Men som sagt jag har lagt dig på hyllan och jag tror att du får ligga där länge och jag vill inte säga det här, men jag tror att du får ligga där för evigt.


Det är känslosamt just nu, lyssnar på världens bäst låt! A drop in the Ocean. Och då blir det så här. Har precis blivit klart med samhället, och har på börjat italienskan och ska skriva klart recensionen med. Men den väntar jag lite med!

Men alla frågor har jag inte fått svara på än, och det kommer ta lång tid innan jag får det. men jag vet inte hur det kommer att blir nästa år, eller nästa månad eller i morgon. Jag tar det som de kommer, alltså mycket lugnt. Det är skönt att inte vet så mycket om vad han gör, eller säger till alla. Inte ha så mycket kontroll och inte veta så mycket om någon. Jag är helt ensam i mitt rum och jag trivs med det. jag ska lära mig att jag kan leva utan någon att dela mitt hjärta med.


Träningen gick bra idag!

Och jag ska hem snart!


Puss!!


jaja jaja

Nu vill jag bara hem och sen vill jag att tiden ska gå och att det ska bli vår och sommar! Tittar på bilder från Mallorca, inte det bästa man kan göra om man saknar något. Jag kommer ihåg att jag var nervös när jag åkte från Sverige för jag skulle flytta och börja jobba när jag hade kom hem till Svedala. Men när jag var där så slappnade jag av mer än vanligt. Att bara ligga på en solstol och bara pressa! Och vet att jag gör allt för att bli brun. Att ligga och vänta på att det ska gå en snygg kille förbi som man faller för. För semesterkärlekar är det bästa som finns! Lita på mig jag vet! Att göra sig snygg på kvällen när man ska gå och ut och äta, och lägga sig tidigt för man är så trött efter en hel dag i solen. Det längtar jag efter nu!

Men jag kommer att uppleva det i sommar så det är bara att vänta. För jag ska till Portugal med min familj! Yess! Det kommer att bli så kul, jag längtar typ redan.


Men just nu känns det så långt bort. Jag har så mycket att göra den här veckan, fast jag har inte blivit stressad än ganska bra lyckat, fast jag har så ont i mina tänder och det är ett tecken på att jag är stressad! Har mycket plugg. Blev precis klar med min labb som ska vara inlämnad i morgon. Har börjat på inlämningen på terrorismen, har även börjat på recensionen av ego Girl. Har bara kvar att börja plugga på italienskan, men det på började jag lite lite i går. Men det går segt! Och det är speciellt det jag mest behöver plugga på, men det får jag fixa i morgon! Hel dag med plugg i morgon. Det är ganska skönt för just nu har jag bara tid till det. har ingen annan jag behöver tänka på att lägg någon tid på. HÄRLIGT!


Pusspusspusspusspuss

Dagens bästa: second hands affären!

Dagens sämsta: mitt rum ser skit ut...


:D

lisa är söt! hon har somnat i min säng och hon är söt! jag ska med gå och lägga mig där nu!
pusspuss!

veckan

Min vecka ser lite ut som alla andra veckor som har gått, mycket träning och mycket plugg. Men den kommer här ! :

Måndag (idag)

Försov mig ! tittade film på eng+sam! Sov och snackade med lisfis! Tränings ledig = film med katta och plugg!


Tisdag

Morgonträning. Börjar efter den 10.50 som jag såg just nu ? den har flyttat min extra matte så jag missar en lite del av mig sov morgon på onsdag!!!!

Efter skolan köpa min efterlängtade cykel med fina klara!


Onsdag

Träning (martin ej på träningen!) och plugga samhäll!


Torsdag

Inlämning av samhäll och inlämning av boken!

Träning som vanligt.


Fredag

Italiensk prov och träning! SPORTLOV!


Lördag

Hem resa för mig, 07.50 och är i malmö 12.45:O jag kommer att dööö! Men så är det att åka biligt.


Söndag

Hemma!


lite sånt!

Tio saker om dig själv!

1. är du singel? Jadå!
2. är du lycklig? Oftast
3. är du uttråkad? JAA! för tillfället, väntar bara på att klockan ska gå så vi kan gå till skolan typ.

4. är du ledsen? Minst två gånger i veckan.
5. är du italienare? Nää helt svensk! Men jag läser italienska.
6. är du gravid? NEJ
7. är du full? Nej, det var längesen jag var riktigt full!

8. är du cooling? Ganska cool ja !
9. är du från irland? Nej nej!
10. är dina föräldrar fortfarande gifta? Jadå!

Åtta saker om ditt kärleksliv

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, tror det är nåt som växer fram.
2. har du någon gång blivit sårad? O jaa!
3. har du någonsin tänkt på samma kille samma natt flera gånger? Yes sir!
4. har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja, det har säkert vart så nån gång.
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? Låt mig tänka, jag kommer inte ihåg!
6. har du haft en hemlig beundrare? Hehe inget jag vet

7. är du kär? Nej,
8. vill du gifta dig när du blir stor? Kanske kanske!

Tio "har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej, jag har aldrig velat de.

2. Brutit ett ben? Nej. Tur det hade aldrig klarat av smärtan.
3. Gjort nåt du ångrar? Om jag har, många ggr.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men jag ska testa innan jag dör, kanske..
5. Ljugit för någon du tycker om? Vita lögner har väl inget dött av.
6. Ätit en hel tårta? Nä!
7. Gjort bort dig offentligt? Ett par gånger!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex? Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, min guldfisk (jag vet töntigt, men jag var liten) .
10. Velat försvinna? Ex antal gånger

10, senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Linnsan!
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma som ville se så jag hade koden till tåget.
3. Personen du var med? Alla volleybollare, 91 tjejerna!
4. Roligaste grejen som hänt? Vi vann u21 kvalet!
5. Personen du sms:ade? Mamma.
6. Du kysste? Edvin...........
7. Du skrev till på myspace? Men orka myspace
8. Du kommenterade? Saras blogg!
9. Du tillbringade natten med? Mig själv! Jag gillar det bäst, just nu ;)
10. Du kramade? Madde


vad ska jag säga?

Nu har den underbara helgen avklarad. Och man är tillbaka till Falköping! Det har varit en skön start. Även om jag försov mig i morse så har vi bara tittat på film på engelskan och samhälles lektionen. Den sög extremt mycket!

Helgen var underbar! Tåg resan ner till malmö bestod bara av att sova på lovisa. Kom hem ganska sent så det blev att gå och lägga sig direkt när jag kom hem till hemmet. Lördagen shoppade jag med linnsan. Och det var mys pys. Lagom länge med. Kvällen tv tittande men familjen. Söndagen spel för hela dagen. U21 kval. Jag spelade as dåligt. Men vi gick och vann så det var bra, även om jag och lovisa satt på tåget hit och höll alla tummar vi hade och var ganska nervösa! Men vi vann och det betyder att vi kommer få en bra grupp på sm sen! Jadååå.


Ingen träning idag, mycket bra tycker jag! Och nu har jag bara två lektioner kvar sen slutar jag för dagen. Matte + italienska. Jaja


Men jag saknar dig, det är jobbigt det är så nu bara! Men jag vet att det kommer att vara så mycket. Men jag saknar dig på ett bra sett. På ett sett som ska vara kvar. Ett sett som vill ha tillbaka dig (?)


Pusspusspussspussspusspuss!


Hopp hopp!

Nu ska jag hem! Tåget går 17.25. men jag ska till Lovisa 16.50, eller till utanför 21:an.

Sen shoppa lite godis och ta ut biljetterna, sedan 3 timmar hem! Har redan ont i huvudet, och ju mer jag tänker på att jag bara ska vara hemma en dag, så sprängs mitt huvud av panik att jag inte kommer att hinna göra allt jag vill göra.. men som sagt jag har lärt mig att ta vara på tiden så mycket som möjligt.

Nu sitter jag här snart själv i lägenheten, bara lisa kvar nu. Men snart sticker hon med. Har städat lite.
image52

Det är lite jobbigt nu igen, träffade dig hur mkt som helst idag:O nästan lite för mycket. Visst det är inte så jobbigt som jag tror. Jag tänker positivt, den tiden som var våran var en bra tid! I nästan alla stunder.

Skolan idag, hur var hände ? inget.. italienskan, jag klarade den :O ? det var lite chockerande att jag gjorde det. Sen engelska, hände precis inget, matte jag gjorde ett tal! Fattar inget!!

Historian, satt i biblioteket och snackade. Som vi nästan gör varje på varje lektion. Vi har det ganska slappt i skolan, I skolan. Men inte sedan hemma med skolan!

Mat sedan. Helt okej. Efter maten drog vi till freja och spelade lite volleyboll på idrotten, det var det roligaste idag! Helt klart.

Sista svenska, biblioteket igen..


Vi hörs när jag kommer hem!

Pusspusspusspuss!


Jullan!  + att jag får träffa alla i morgon och på söndag när vi ska spela kval i ängelholm. mjauuuu! image60


RSS 2.0