mycket

Gårdagen gick ut på att vara i sporthallen från 8 på morgon till 7 på kvällen! Helt okej! ( som vi säger elin^^)

Vi var fyra anmälda lag till U19, vi vann lätt alla matcher så det var inte så kul! Men det var mest en träning för mig. Så det var helt okej, fick träffa alla roliga människor som är med i svedalavolley! Puss på er, och jag saknar er!

Jag servade bra, fast även om jag gjorde övertramp typ femtontusen gånger. Så var det en bra träning till GP!

Fick även gå center! Hjälp har ju inte spelat det sen ett halv år tillbaka! Jaja, ( även som vi säger )




dag mår jag inte bra! Har lite feber och ont i magen och huvudet. Lite tycka synd om jullan ont !

Kanske ska in till Malmö om min bror ger med sig att han vill ha kläder! Och att mamma åker in med oss två.

Jag måste köpa något till tills i morgon, har inte alls kommit på vad jag ska ha på mig illa illa!



Jag saknar allt just nu!

Eluz

Sofia

Edvin

Morgnarna

Kvällarna

Skvaller


Panik!

Okej, nu ska jag berätta allt som har hänt!

Jag skulle färga mitt hår lite blondare, eller göra lite slingor. Jag har försökt med det innan men då har det inte blivit något resultat så jag sa till mamma ta där jag är som mörkast. Och det gjorde hon. Men till min stora chock blev det inte som jag ville! Det blev vitt på de stället som mamma hade färgat! Så jag hade lite vita fläcklik lite varstans.

Jag skrattade mest då hur jag såg ut, ganska hemskt. Och det värsta var att jag skulle in till Malmö och träffa min farmor dagen efter.

Det var den 25 vi färgade det vitt och vi skulle gör det lite bättre den 27! Bättre!!! Knappast! Nu blev det gult! Honungsgult! Nu skrattade jag inte! Jag grät. Jag var så trött och ledsen varför jag såg ut så? Mitt eget fel där med, för mamma sa att jag skulle ta en annan färg men nej jag ville ha den här!

Men det vara bara att skratta åt det och bara erkänna nu såg jag ut som jag verkligen kom från Falköping.

Det var bara det att jag skulle igen till Malmö och shoppa! Tvungen att hitta lite till. Men jag blev så ledsen när jag gick omkring där, varje gång jag såg mig i en spegel tänkte jag: är det verkligen jag ?

Inte så kul heller när precis alla tittade på mig , och tänkte typ : nej, stackas flicka. Hon har försökt att färga håret.

Nej, så jag sa till mamma att hon var tvungen att försöka få en tid hon våran frissör! Och vår frissör var inte förvånad för det hade hänt innan. Mamma hade gjort precis samma sak med pappa! Och nu var det min tur. Men när jag kom till henne sa hon att det inte var så farligt som hon trodde det skulle vara. Skönt tänkte jag!

Och att hon inte kunde göra något åt det för då kanske det skulle bara bli värre. Så jag fick ha kvar det som det är nu!

Jag börjar att vänja mig, jag måste ju vara en i mängden när jag kommer till Falköping igen ;)



Puss julia!!! men bara så alla vet vill jag verkligen ha tillbaka min vanliga hår färg :(


bäää

just nu är jag trött trött. klockan är 09.06 och jag ska snart träna. men det är en bra start. för den 8/1(eluz babe har rätt) ska jag ha morgon träning kl.07.20 så detta är inget!
men jag vet inte om jag känner för att träna, sängen är mycket frästande. och  jag känner ingen där? förlåt men så ska jag inte känna. men hoppas lovisa är där!
sen saknar jag edvin för mycket. sen vet jag inte vad han gör och jag vill veta! jag vill bara vara med honom just nu!
det här suger.
vill till falköping.
men först vill jag till GP!

Puss jullan

PUSS!

image52 
                                              Jag älskar dig! ♥

jaja

så nu är julafton över (: eller snart. Det var som det brukar. mycket mat, mor & far föräldrar lagom roliga. pratar hela tiden och tävlar om vem som har det bäst! och jag förstår verkligen varför de pratar så mycket. tänk att bara sitta hemma och bara prata med varndra hela dagarna. man blir trött på varandra, så när de träffar andra person då jävlar ska det snackas! men jag svara artigt ja eller nej på frågorna jag får.
Julklapparna blev ett Ok idag,eller efter jag hade hört vad min loverboy hade fått så var det inte så mycket att hurra för.
jag fick alla min pengar som jag ville ha, och min parfymer som jag hade önskat mig. men ingen singstar :/ buuu. men det kan jag leva utan!
så pengarna blev ett extra + för men jag vet att dem kommer att försvinna lika snabbt som de kom till mig. 600 kommer att gå till en BRA plattång. som jag bara måste ha för jag skämms för mycket för att låna lisas och kattas mer! ni slipper att låna ut den brudar!
sen de andra pengar som blir över gå till nya kläder, lite nya outfitter. håller på att tänka på vad jag verkligen behöver för att förnya mitt liv! och jag ska vara sparsam men ändå inte för snål utan köp allt billigt så ser vi vad vi kan hitta på :) lite klipp och sy har ingen dött av.

nu saknar jag falköping. jag saknar alla. saknar eluz och mina pratstunder, och det är bara vi som kan prata så mycket skit och snusk + hemlisar! saknar sofia, skitsnackare nr1. saknar de flesta! och jag saknar så klart mitt lilla hjärta! han som kommer till mig efter träning och är död ! antligen jätteglad för det gick bra för han på träning eller sur för det gick skit. men alltid lika mysig!

nu blev det här ett lång inlägg, men ganska bra ändå!
det kommer snart bilder från julafton. men jag var inte snygg i år på julafton, lagom skabb!

ha en fortsatt trevlig julafton av de timmarna som är kvar för det ska jag ha!

dagens bästa: jag är din älskling!
dagens sämsta: jag är alltid trött och rastlös! + att jag längtar för mycket till GP!


Puss Jullan!♥ kom på att det är mitt nya namn, fast det håller inte pappa med om, för mitt namn för han är snuttan eller snutte!

image51

jul

så nu har folket kommit. alltid lika kul, eller ska jag säga jobbigt. visst det är jättekul att det är kul och allt folk är här. men jobbigt att alltid le och alltid vara glad och trevlig! men det är mysigt! att få träffa alla som man inte så ofta får träffa.

så god jul!

Pusspuss! Jullan!

fick världens finaste julklapp av min pojkvän! PUSS!

som bara jag säger, jaja.

Ojdå. I morgon är det julafton. Har inte alls tänkt på det förrän i dag, det känns som om jag bor hemma igen nu. Att jag går i 9an igen. Att efter jul ska jag till Centralskolan igen och inte åka tåg till Falköping.

Julklappar är lite överskattat för vår del i min familj. Lite tråkigt. Jag kommer bara få pengar, lagom kul. Men jag vet att jag behöver nästan det mer än att jag får en massa prylar som jag inte använder.

Sen efter jul blir det bara shopping som gäller! Inget mer att sitta hemma och vänta på att tiden ska gå , utan ut till Malmö och köpa sönder hela staden! Just så känner jag just nu, har inte shoppat på evigheter.


Dagen blir att vi ska till Vellning kl 6, bort bjudna. Lagom tråkigt!

Morgon dagen julafton. Och jag ska inte förvänta mig något bra eller dåligt utan bara ta det som de kommer.


Jag sitter även att läser i min bok om dåliga vitsar. Som jag fick av sp sara här om året.


Det var två älgar sin var ute och flög då den ena frågade:

"Älgar kan väl inte flyga?"

Då svarade den andra:

"Nej, men jag har röda kalsongen."


Dagens bästa: ?

Dagens sämsta: långt ifrån det bästa!

Poss Jullan!


<3

baby you're all that i need

I wanna lay you down in a bed of roses ♥


det har aldrig varit så här bra!


klart

Jag är fortfarande rastlös. Men det blir kanske bättre länge fram, när julen kommer!

Jag tränade lite igår, men pappa. Det blev teknik, anfall och försvar. Men det var ingen höjdare. Jag vill just nu sluta på volleyboll mer än någonsin! Jag sög ap röv! Och nu menare jag det. Fast försvaret gick bra fick lite ny teknik att tänka på , men jag vet att Martin kommer att ändra på det när jag kommer upp igen. Men jaja. Jag trivs bäst med Pappa!!

Sen på kvällen blev det myspys men tjejerna. Bakade pepparkakor och annat julgodis. Lagom jobbigt och lagom tjockt. Men trevligt värre.
 


Dagen blir en överraskning av mamma, har ingen aning vad som väntar resten av familjen men något bra hoppas jag,


Jag saknar dig mkt! Lite för mycket.


Dagens bästa: jag tänker på dig.

Dagens sämsta : jag måste vänta tills i morgon för att få shoppa...


POSS JULLAN!


två

du är den rätte för mig!

du&edvin.
image47


en dag

Jag har varit hemma nu i en dag. Jag förstår hur mycket jag har saknat det nu. Jag är verkligen lugn nu. Men jag saknar så klart att ha folk runt omkring mig. Alltid någon att prata med. Och speciellt ELUZ . ingen som kommer och pratar med mig på kvällen, ingen som piggar upp mig på morgonen , ingen som håller mig vaken på kvällen. Ingen Eluz här, men jag får vänta lite till sen ska vi myssnacka på våra rum! Miss you!


Dagen gick ut på att ta det lugnt i mitt hus på vitsippegatan, jag var här hemma till 13. Sen tog jag 141, wow har längtat efter att få säga det. Jag åkte med 141 idag. Och träffade Linn. Vi fikade och pratade och tittade, jag shoppade inget till mig själv. Alla som vill får tro det. Fick även tillbaka mitt bankkort idag. Lycka!


Vet även om att jag saknar Edvino ! Ganska mycket.

Dagens bästa:
att ha volleyboll snack med pappa&mamma. Och att det snart är GP
Dagens sämsta: är ganska långt ifrån mina hjärtan..

POSS Jullan! image46


jag skulle ta det om jag fick

Ja! Dagen kom igår, äntligen. Jag fick komma hem till mitt svedala. Gårdagen gick snabbt, kyrkan, städa & packa. Fick vara med min underbara pojkvän som även är mycket bra, som gav mig en fin ros. mycket pussas och kramar när jag skulle lämna mitt andra hem! Mycket kärlek även till mitt andra hjärta Eluz, som har haft jobbiga dagar nu innan lovet. men tillsammans är vi bäst!

Så nu är jag hemma och det är underbart skönt. Det som jag mest hade saknat var ju att bara vara i ett hem! att inte bara behöva sitta i mitt eller någon annas rum utan nu kan jag vara lite vart jag vill. I vårt nya kök om jag vill det ;) eller i mitt nya rum, som jag inte är glad över. Jonte har tagit mitt andra rum för han skulle få plats med sin nya tv. som jag är ganska avensjuk på ! men pengar och Jonathan är bra vänner, tänk om jag med kunde ha en sådan bra vän... men det har jag, jag har Linn. ska träffa henne snart, hon slutar kanske halv 3 så jag åker in med bussen vid 2. sen blir det myspys i storstaden.

Nu är det 19 dagar kvar tills jag ska till Falköping igen. så jag ska ta vara på tiden så mycket jag kan! fast även om jag saknar Falköping lite nu, här hemma är det svin kallt! buuuu. sen är det för tyst här. men jag ska vila ut mig och bara älska läget. och inte sakna edvin för mycket.

Pusspuss // Jullan.

när det ska vara bra.

den här dagen började inte bra. Jag har jättehungrig när jag vaknade och ville åka och köpa knäckebröd men som sagt hade jag inga pengar. Så jag fick skramla fram lite mynt, tog Matildas cykel till Ica och köpte mina knäckebröd och en juice. Fick det för 12 kr, hon som var i kassan glömde slå i knäckbröden. Sen cyklar jag hem, men kommer samtidigt på att jag inte har ngt kort med mig! APA! Knackar lite på dörren men ser sedan lisa J i tvättstugan, YES! Sen går jag upp och ska börjar att bre min mackor men vad gör jag då! Jo, jag tappar alla knäckebröden. Halva paketet går i sönder. Ledsen som jag är äter jag smulorna för jag var så sugen på knäckebröd,

klockan går och jag tar det lugnt börjar plugga lite lätt. Men så ringer min mobil, och det är självaste Martin Karlsson som vill prata med mig. Jag skulle funktionera idag, men hade bytt med josse och det skulle vi så klart inte glömma att ändra, nej förlåt förlåt, men sen säger han att det är fler som inte stämmer , Lovisa är inte här och Sofie står där men det ska nog stå Sofia och han vet inte om att de vet att de ska föra det. Så då säger han att jag ska fixa 5 stycken som ska funktionerna idag. Jah tänker jag. Jag har så jävla mycket att göra idag, men visst jag ska göra det. Och det är bara inte det, men det är kattas ansvar att fixa funktions  listan, inte jag. Jag orkade inte så jag fixade det lätt och snabbt. Så nu är det bara att börja att plugga på engelskan, har prov i morgon ingen lycka precis. Sen måste jag börja städa och packa lite lätt. Åker hem på tisdag ju :D


3 månader idag.


Dagens bästa: jag har en bra pojkvän, och nu är det bara två dagar kvart!


2007-12-16

Pusss / Julia.


13

Får jag veta vad du tänker på? 
Skulle du råna en bank för oss två?
Om det är så låt mig veta
om det är nej så går jag
jag ska inte tvinga dig♥

jag säger bara det en gång.

Bara tre dagar kvar nu. Längtan är mycket stor. Dagens dag har varit helt okej. Lite jobbig men rolig. Spelade match och vann dem med 3-0 yeaah. Sen träffade jag Moster Mia och Anton. Mia är världens underbaraste. Jag shoppade klart min julklappar och fick lite, och sen tittade vi på en bilduppvisning på Götaplatsen, som var så där. Sen in på Liseberg och där var det mycket fint. Så mysigt, men det var lite för mycket folk.

Kl 20.02 skulle mitt tåg gå hem till Falköping och innan det ville jag ha lite choklad på tåget så jag skulle ta ut lite pengar. Innan Liseberg hade Anton fått trycka min kod men jag hade sagt fel kod till han, så vi slog fel kod två gånger. Men jag trodde att jag hade kommit på min kod nu och skulle ta ut pengar. Fast problemet var att jag inte kom ihåg min kod utan den jävla bankautomaten tog mitt kort :O Just då ville jag döda någon, jag var trött, ont i mina fötter och var otroligt sugen på Choklad men istället får jag beskedet på att mitt kort hade blivit indraget och jag ska prata med min bank när jag ska få tillbaka det. Fy fan säger jag bara! Så sur som jag var satte jag mig på tåget lyssnade på musik och gäspade hela vägen hem.


Lite bilden från ålle och annat kul.  
   

dagens bästa: att jag ska hem snart och ska sova nu när klockan är 22.15.
dagens sämsta: att det inte är som innan mellan dig och mig.... jag undrar och tänker på allt.

Puspsuss / julia <3


puss på det här?

Har du pojkvän/flickvän? Jaaa, en söt liten skit (:

Är du kär? Mer än kär.
Hur tidigt stiger du upp? Om jag börjar kl 8 går jag upp 06.45 annars lite olika.

Vem/vilka vet mest om dig? Linn!

Gillar du att slåss? Det är bäst
Vad ska du göra ikväll? Bli av med mitt mag ont och feeesta (:
Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? Magen och knäet..
Är du bra på att måla? Hahaha långt ifrån!

Vem kramade du senast? Hm, kanske min pojkvän eller Lisa P
Vad längtar du till? Tills ikväll och tills på tisdag!!

Sparare eller slösare? Slösare (A)
Bio eller promenad? Det beror på, bio är kul med promenad mysmys.

Är du kittlig? Ja, lite kanske.
Rädd för insekter? Buuu ja, myror speciellt!
Anser du att du är stark? Långt ifrån, fast det har blivit bättre !
Nämn något som gjorde dig glad igår: Att min moster ringde mig och muntrade upp mig.

Vad gjorde du kl 8 i morse? Vaknade.
Vad har du druckit idag? Mjölk, vatten och te
Vad var det senaste du åt? Knäckebröd med ost
Vad var det senaste du köpte? Hm kanske lite mat eller klänning tills ikväll.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, kärlek tar tid.

Favoritklädsel? Festkläder, när man är som snyggast och i bäst tillstånd.
Vad gör dig glad just nu? Att det kommer bli en lycka kväll, får jag hoppas.

Höger- eller vänsterhänt: höger så klart.
Humör just nu: kan nästan inte stå för min mage och mitt huvud är en vattenmelon humör.
Sommarplaner: bara en massa beachvolley!

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att vara bäst på allt (;

Gillar du att sjunga? Om jag hade varit bra på det så hade det varit kuligt.
Vad längtar du mest efter just nu? Att få komma hem och mysa med edvinoo + kvällis!


Fredag bara en dag i veckan


Det är jävligt synd. Men man måste längta efter något! Och i veckan har jag bara längtat efter Fredag och jullov! Jul= Svedala! + att lämna Falköping som kommer att blir ett -.

Veckan har varit lugn och skön, inte hänt så mycket som vanligt. Fast dagen gick ut på att skriv en uppsats, inte det lättaste men det kommer nog gå bra hoppas jag på. Träningen gick bra, inte ont i knäet. Mjau. Gårdagen var mycket mys, teori i en timme och ingen träning, mys mys. Onsdagen som vanligt pyssig dagen tidig kväll, Tisdagen? Hm, ingen morgon träning yeah, fast en jobbig dag, först simmade 40 längder + bad på äventyrsbadet och träning efter det. Buu. Måndagen ingen träning, ingen skola och massa av tårar.

Nu är det bara en hel skolvecka kvar till jullov. Matteprov, dataprov, samhälls redovisning, historia inlämning och italienska! Jadåå. Men kämpa Julia, sen är det hem som gäller.

I veckan fick jag reda på en stor nyhet som jag har varit mycket glad över för! Den 15/2 ska jag Elin, Lisa P, Lisa J, Ida, Cissi, Emma och Sara på KENT i Skövde! Slå det, ja det kan jag. Jag ska på Kent med pappa i mars sen igen!

I morgon är det match kl 14.00 ok! Hoppas att få spela lite. Sen myskväll hoppas jag.

Jag mår bra och jag ska snart hem!

16 december, 3 månader! Puss!

Dagens bästa: det är fredag och jag ska sova tidigt.


Puss julia

 2007-12-07

image42  


RSS 2.0