hejhå

Alla som jag har pratat med dag, säger att jag har blivit mycket gladare sen det hände. Och jag kan nästan säga det samma själv? Det är lite lättare på ett sätt. Men lite svårt då och då, men vad hade jag förväntat mig.

Fick en hemsk blick i matsalen ju, men det har blivit bättre nu. Pratar lite på msn och det känns så mycket lättar. Redan bra vänner? Hm, bra vänner kommer nog ta tid med vänner låter bra..


Träningen, chill. Egen fys, går alltid som den går. Lite träning inför beachen 08- magen ska trimmas. Sen boll, mycket serv och mottag. Ont i mitt knä inget att skrika ja för. Men jag lever, men bara lite.

Sofia och katt har åkt nu, så jävla skönt för dem. Själv åker jag i morgon 17.25 är typ i Malmö 20.45. jadå.

Fast fick veta att min familj är sjuk där hemma, jaha okej.


Puss julia!


2008-01-31

Det är nästan lite sjukt att jag är sugen på att gå på italienskan idag, men jag är på ett bra humör idag. Är hemma nu för jag har rast till 14.25. så nu ska jag städa och börja lite smått. För i morgon åker jag hem till Svedala! Till mitt Svedala. Men det är lite segt att jag kommer hem så sent. Men jag får hela lördagen på mig att göra lite roligt saker. Shoppa står högt upp på listan får jag allt säga. Provet gick, ja vad ska man säga, ett ok! Hoppas det räcker till ett G..
Mötte din blick idag för en sekund, det var lite jobbigt att få se dig. men vad ska jag göra. Jag kan inte blunda varje gång jag går förbi. Men det är bara ett problem som jag måste lev med en lite tid nu. Träning idag det blir först fys, alltså ingen mattuppvärning. Det är stor lycka. Sen blir det boll till 8 och sen titta vi på lite mer film. Sen äta och fortsätta att städa och träffa Cissi Kallin(L) som kommer och vill ha lite info vad som har hänt.
Dagens bästa: är glad. Och tänker inget mer på dig!
Dagens sämsta: dagen har varit en bra dag så jag kan inte hitta något fel än ! :P

Pusspusspusspusspuss julia!

Dagen

Dagen var en bra dag.
Den började med att ha sov morgon till 09.55! lycka!! Började med naturkunskap. Försökte hela tiden att få lisa på bättre humör inte det lättaste men lyckade lite hoppas jag (?) vi gjorde inte så mycket där, fick bara räkna ut hur mycket kalorier vi får i oss varje dag, eller hur mycket vi äter om dagarna. Till min förvåning åt jag mest av alla tjejerna, eller inte så förvånad blev jag inte. För jag vet verkligen att jag äter. Men mat ska man äta för det är gått! Det var så som vi sa i 9:an när vi kom på att mat är en sak man lever inte för och inte äter lite av.
Dagen fortsatte med mat, men fisk. Lite jobbigt att se dig första gången sen det tog slut. Men jag klara det bra tycker jag.
Efter maten var det sitta och plugga i biblioteket. Jag & Lisa, mycket bra för min del, vet inte hur det gick för min med kompis. Hon sov mest. Stackaren :P.
Senare historia i en kvart, för vi volleybollare var ?tvungna? att gå tidigare för annars hade iv inte hunnit blabla.
Lånade Maddes cykel, cyklade hem i snön och bytte om och cyklade till träningen där vi tittade på filmerna som vi hade spelat i tisdags. Helt okej. Min Bagger ett +! Men anfallet, ett ? men det visste jag om, så det var bara att le åt det som skulle fixas till.
Sen gym, jaja jag gjorde fri vändning ? men jag vet inte hur det kommer att gå.
Tränig sen, spel med alla. Kuligt vi vann så det var roligt.
Sen snabbade jag mig hem och började att plugga. Och jag fortfarande gör.. men det går sådär. Man kan inte plugga hur mycket som helst. Bara lite lagom annars blir det för mycket.

Det var ändå skönt idag, har inte känt ett piss om hur jobbigt det är. Jag mår verkligen bra. Och även om jag längtar hem.
Fick även reda på att mamma har sökt 4 nya linjer där hemma till nästa termin om det skulle hända något , en reserv plan. Det är verkligen skönt att veta att om det verkligen kommer att hända ngt så har jag det!

Jag är fri och jag behöver ingen man!


Pusspuss jullan!

okej

nu kommer det ut, jag är fri. ingen man. men jag är mycket ledsen för det. men det värsta har gått över. men det är bara det att alla de små sakerna som vi gjorde och sa är borta. och det är de jag saknar! så jag var tvungen att få ut det !
men jag klara mig ganska bra, det var ett bra avslut. och nu är det bra.

har skit mkt plugg men inget fasnar..

pusspuss julia som vill bara mer än hem nu.

och jag funderar på det ?

hihihih

så här kul ha vi det i volleybollhuset ;)


hem

Just nu längtar jag hem mer än någonsin. Det är jobbigt här nu! Då behöver jag de som vet mest om mig! Mamma & Linn! Behöver verkligen få den rätta kärleken.

Träningen gick skit. Den sög ap röv, inget var roligt. Hade samtal innan med. Inget positivt precis. Men jaja typ, bara mitt själv förtroende som ska bli bättre. Efter det tester, hade inga förväntat mig något precis. Sen träningen : bajs är det rätta ordet!

Sen + att maten var skit. Fläsk. Det går inte att äta!

Sen nu när jag kommer hem duschar jag, sen går det inte mer! Sen längtar jag hem som fan. Det gör jag fortfarande bara jag tänker på det, så gråter jag.. som nu. Men jag vet att jag kommer hem snart och jag vet även att när jag är hemma saknar jag allt här. Lite jobbigt.



Pusspuss jullan!


:'(

det var otroligt nära att det skulle vara över precis. och jag förstår verkligen att jag inte klara mig utan dig nu!

jag vill alltid ha kvar dig!


Summer Breeze


okej nu har jag avklarat första dagen på min planerade vecka. dagen var helt okej! jag klarade vara helt själv på italienskan! slå det ;D jag kan knappt fatta det själv! dagen var annars inte så märkvärdig.
små bråk, men lite bra igen sen. ovanligt^^
träningen hm, vad ska jag säga? den slappaste träningen på länge. 1 timme gym, palla? jag skulle ha pallat för jag har lovat mig själv att verkligen kämpa på gymmet och ta i! men inte idag, men Martin var inte där och kalle var inte så närvarande:P sen boll en timme med 6 pers, så det var mest lekar. så chill!
tittade lite på 92 tjejerna! undra vem som kommer in? spännande :D vet vad dem går igenom! buuu...

måndagen är avklarad!
Tisdagen nu, undra hur den kommer att blir?
Tur
Det mesta tycks nu gå din väg. Överraskningar och äventyr väntar i kulisserna.
Hälsa
Kommer du bara igång med idrott eller motion får du ut en hel del. Simning tycks vara särskilt lämpligt.
Ekonomi
Om du skall göra ett större inköp kan det hända att du överskattar din ekonomi idag. Kanske är det bäst att tänka igenom det en gång till.
Arbete
Någon litar på att du klarar av det. Ta dig därför an den svåra uppgiften som kanske dyker upp
Kärlek
Någon som verkligen kan faller dig i smaken kan korsa din väg idag. Du bör försöka med allt du kan för att väcka intresse.
Relationer
Alla trivs med att vara i din närhet, du utstrålar glädje och självsäkerhet.

så säger mitt horoskop ? jaja:P vi får se vad som stämmer
men det som jag redan vet om dagen är att dagen börjar med morgonträning klockan 07.20! till 09.20. bra!
skolan börjar sedan 11.10! historia och svenska. yess!
sen rast i 2 timmar, och under den tiden ska jag se på när mina volleyboll vänner sjunger för alla som vill se´:D och min pojkvän är även inräknad som min volleyboll vän ;D
sen blir det matte och sedan lite träff med 91:orna så ska vi shoppa tills på fredag :D
och lite plugg på kvällen :D lagom bra dag som det ser ut nu!



Pusspuss jullan

Jag borde förstås vetat bättre

jag tänker på dig och då blir det fel!
på fredag är det ålle, vi har "nästan" bestämt vad vi ska ha på oss? leopard blir det nog! mjau!
morgon träning i morgon! tisdagar är min favvo dag asså! älska!

ska packa inför morgondagen och sova!


snälla du, tro inte alltid att jag är sur. för det gör mig sur.

du är min älskling. min man! <3

pöss jullan!

veckan

min vecka ser ut typ så här!

måndag : skola 08. vanlig skoldag tror jag (?) första Italiensk lektionen på flera år känns det som :( träning sedan Boll 17-18 gym 18-19 TT 19.00. ( intag för tjejer 92)
tisdag: fys 07.20-0920! skönt! ledig kväll! skola efter det till 15.55! ( teodor fyller 13! grattis!!! ) ( intag för tjejer 92)
onsdag: sovmorgon till 9.00! skoldag till 13.40. styrka 15-16 boll 16-18!    4 MÅNADER! ( intag för killar 92)
torsdag : bajs skol dag! går till 15.20 träning 16.15 med mattuppvärming. fys till 17. boll 17-19! (intag för killar 92)
fredag: 6 lektioner.. slutar 13.45! mums! liten träning. 16-18 spel! LOVISA BAJS 18! + ÅLLE!!
lördag : min man 17år!
söndag:
?

morgon är det söndag innan den här veckan börjar och då händer det typ inget! mys.

saknar dig redan älskling. vill alltid vara med dig!

PUSS<3

helt okej

dagen var mycket bra! gårdagen med. har fått vara med min man mycket och hans familj. jag mår verkligen bra med dem. bästa dagarna på länge. även lite små bråk men det var bara rätt för jag tycker man gör inte så som hon gjorde.
mår bättre nu, fast jag ska sova nu. är trött och min krafter är sådär. febern kommer alltid tillbaka på kvällen. lite sorligt men sant..
ska inte spela i morgon. för jag har inte tränat på hela veckan. ska ner och titta och sedan funka Edvins match så det blir bara bra!

fick även en sen julklapp av Sofia idag! TACK! mycket fint.

Dagens bästa: jag har varit med min man i ett dygn och det är det bästa jag vet! är lycklig
Dagens sämsta: att det var skit att ni snackar skit om mig på sms? och du är ju min pojkvän. och att tiden tar slut så snabbt..


2008-01-11

Ja, nu har jag blivit frisk det känner jag. Men jag stannar hemma från skolan idag med. För i går kväll och i morse hade jag så hemskt ont i magen. Måste få tillbaka mina krafter med. Börja äta och dricka mer. Ska ner till affären snart och shoppa lite mat!

Har så ont på läppen även om det börjar att lägga sig.

Ska ner på träningen och vara med lite!

Titta sedan på Sverige- Australien.

Hem igen, loverboy kommer sedan hem till han!


Gårdagen sög alla loverboys här i lägenheten! (N) men så är det ibland.


Och jag tycker inte att vi bråkar hela tiden!!


Eluz<3jullan!


Puss

Puss


image59


<33

Du säger att vi alltid bråkar. 
Jag säger att vi älskar varandra.


GP bilder

             
image68

Jävla lycka

Ingen lycka så långt jag kan se.

Jag har lyckat igen, jag har blivit sjuk. Magsjuk. Ont i magen och har feber. Mår illa hela tiden och sånt

 Saknar hemmet jättemkt nu! Mer när jag är sjuk. Det är hemskt att man kan sakna något så mycket!

Det finns precis inget kul med att vara sjuk! Missar skolan missar träningen missar att umgås med alla. Mår dåligt bara att tänka på hur mycket jag missar och ju mer jag tänker på det ju mer sjuk blir jag! Jag orkar verkligen inte!


Men mitt hjärta vill vara hos Edvin. Tycker om han mycket! Snart 4.

Du är bäst!


Elin, tack du jag kan vara mig själv när jag är med dig!


Puss jullan! Och efter jag har blivit frisk nu ska jag aldrig mer bli sjuk igen! Aldrig!!


Nu är jag äntligen här!


GP gick okej, vi kom trea! Helt okej. Fick träffa mina hjärtan! Och vara med mina hjärtan.

Hade det mysigt med Lovisa Sara & Ulla! PUSS!

Träffade Edvin och eluz och det var mer än mys!

Åkte tåg hem kl 17.06 eller det skulle gå då, men det gick typ 17.45 kanske. Jätteförsenat. Mycket roligt prat med alla Falköpings pojkars mammor (:  

Kom hem vid 19.30 kanske till Edvin, pratade lite med hans mamma sen kom mitt hjärta. Och vi hade det mys mys. Hade verkligen längtat efter att vara med han.

Fick somna och vakna upp bredvid han.

Vaknade vid 10, för en gång skull ;) myste lite. Gick till stan & åt med tedor och deras mamma.

Hem sedan sov en lite stund, och förlorade på tv spel :/

Sen åkte jag hem till min lägenhet och träffade alla och packade upp

Men nu är jag trött. Och jag behöver sova! För jag har morgon träning i morgon, ingen lycka! Bara att vi har hela kvällen för oss imorgon! Yes!


Så god natt mina hjärtan!


Puss jullan!

bild på mig och sara från GP :D image57


jaha

när jag slutar att säga fina saker då ska du börjar? när jag slutar skriva de fina, ska du börja då ?
eller är det något fel just nu ? jag orkar inte, har redan varit så ledsen över det.

Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt,
håll mig älskling nu



behåll mig för alltid<3 jag har kommit på det nu! jag klarar mig inte utan dig.

??

Jag vet inte? för jag mår skit av det att inte veta!

nej!




Jag behöver eluz just nu! ge mig henne nu! ge mig lördag nu! många kramar på det ;)

<3

jaaaddååååå

snart är det GP! och jag längtar ganska mycket!
Idag har jag shoppat, men jag har pengar kvar så jag kan shoppa lite till ;) helt okej!
nu har jag ont i mitt huvud ska lägg mig framför tven och dö en stund!
sen ikväll är det träning! och i morgon får jag träffa mitt hjärtan nr1! linn.

jag tycker om min man!

Pusss! image56

jag blir kär om och om igen!

det är bara en sak jag vill säga är att, jag tycker om den här låten ! mycket!


Familjen - Det Snurrar I Min Skalle

http://www.youtube.com/watch?v=QfU-4Y4_akY 

puss!

nytt år!

                     image55
2008, vill jag ha ett roligt år! men många roliga och värdefulla stunder. ta ett beachsmguld! älska mig själv bättre. få bättre närvaro i skolan. men framför allt leva lyckligt!  PUSS ♥ jullan

vad hände 2007?

Det hände mycket under 2007 året, och det har jag summerat nu! Och det har hänt mycket trevligt så här kommer en lista på det :

  • Landslagsläger! X3
  • Kom in på volleybollgymnasiet!
  • U17 sm, tredjeplats + all star team!
  • U21 sm tredjeplats
  • 5:a på GP.
  • Bal + avslutning av 9:an
  • Mallorca!
  • Halmstad
  • Sommarrock!
  • 16år
  • Svinkopper
  • Infektion i foten!!
  • U19 Beachsm!! tredjeplats! Bu
  • Inflytting falköping
  • Nollning
  • Nm Finland tredjeplats!
  • RIG !
  • Edvin<3
  • 91:orna!
  • Ht slut !
  • Julafton
  • Nyår!

Så om jag nu ska summera allt, blir det nog att det blev en massa tredjeplatser! Inte bra! Guld ska det vara!

Men annars har 2007 varit ett bra år! Många nya människor!

Puss jullan!


:(

det var en bra tid. men våra hjärtan blir bara mindre och mindre.


?

jag vet bara en sak!

du är mitt hjärta!

RSS 2.0