helgen

Så lite info vad som har hänt i helgen.

Den har varit nästan den bästa på länge!

Fredags, träningen gick så otroligt bra! Har inte gått bättre någonsin. Och jag behövde ha en sån träning nu, för att visa att jag med kan!!  Sedan blev det fredags mys med oliver, film + godis!!

Lördagen, var mycket bra. Åkte vid 9 till gbg och där shoppade jag och oliver en massa. Massa mys och allmän kärlek till staden och till min pojkvän. Lördagen fortsatte med att se när min pojkvän gjorde sig i ordning inför kvällen, otroligt het man jag har! Sen blev det stressigt för han. Fick vara lite ensam på kvällen, men det gick de med. Tittade på film och gick och la mig tidigt. Vaknade sedan av ett telefon samtal av han som sa att han kom hem lite tidigare. Och det gjorde han och jag fick ett skratt på köpet och en lite jobbig natt..

Söndag, började med en lång promenad som vi behövde. Sen pizza och tv tittade efter de gick vi och sov en stund till. Och sen gjorde vi oss fina inför kvällen för vi gick ut och åt och vara mycket fina! Efter det gick vi hem och sov.


Så om man ska sammanfatta helgen har det varit mycket MYS och även mycket promenader och sovit en hel del . och hela helgen har varit med min oliver,


Puspsusspusspsusssjagälskardigpusspsusspsussspussspussspussspussspuss


Jullan!  


lite mer

Det är verkligen svårt att utrycka sina känslor för någon. Att få ut de där som ligger i hjärtat och bara ligger och ruvar. Det är känslor som man bara har till vissa personer, personer som gör de där lilla extra för en och de extra som får en att älska den.

Att älska någon är svårt, om jag ska älska en person måste jag lita på den och tycker om de personerna med hela mitt hjärta. Och veta att jag alltid har den vid min sida när jag behöver den. Och just nu vet jag precis vem det är som jag älskar. Varje gång jag ser personerna blir man lite extra glad och man känner att hjärtat slår lite extra.

Men det är bästa är att få höra från personerna man älskar att de älskar en tillbaka.  


Ni vet precis vem ni är och ta åt er!


Jag älskar er!


liten del

egentligen om man ska förklara hur mitt liv ser ut nu, är det kanske mycket som ska sägas.
jag bor på 2 ställen, Falköping & Svedala.
I Svedala har jag ett syskon, i Falköping har jag 10 syskon, 10 st systra. vi bor alla i samma hus och vi alla har olika egenskaper
i den första lägenheten där bor Katten katta, katta är en hylte tjej och gillar det mesta, hennes sambo är en liten 08 som är mitt pussel och hennes nanmn är Eluz elljus. partypinglan som jag mycket tycker om. vi kan våra hemligheter! sen i nästa lägenhet bor jag jullan herbulian jag vet inte vad hur jag ska beskriva mig själv ? kanske blond? och glad! min sambo sedan heter matilduzzz hon som är besatt av hennes älskling, och det kan vi förstå för de är fortfarande nykära!! lite längre bort bor thooolse den starke och trevlige och som kan säga vad hon tycker om tänker! hennes sambosar är lisfis lisa är våran bonne och hon kan prata snabbast av alla! ingen kan det så bra som hon! brevid lisa bor annson biffen anna, skåningen som inte kan sluta säga nej! ( även jag räknas in där ) i deras lägenhet bor även maddebuuuus madde som är våra falköpingssötis! som är stark som en oxe men har ett hjäta som en björn. om man sen lämnar den lägenheten så kommer man till nästa och de sista rummen av de alla. I ett av de rummen bor sofiiiaa som man aldrig kan sluta skratta åt, sofia har alltid något nytt att göra! hennes sambo har namner jossaaaan en skåning till och skånska det gillar vi!!

så det här var lite av min vardag, men kommer en annan dag när jag är lite piggare :D

godnatt jullan!

en bra dag

just nu sitter jag själv i mitt hjärtas rum, medans han är bortbjuden på fest.
dagen har varit jättebra, vi har varit i gbg hela dagen. vi hade de jättemysigt.
och jag fick allt det jag vill ha. den svarta klänningen, ett par skor och en till tröja. för lagom med pengar.
nu tittar jag på 27 dresses och det är en bra film. gillar den. jag kommer nog typ titta film hela kvällen på Olivers rum och vänta här tills han kommer,
tror även att jag ska sova tidigt som jag inte har gjort på evigheter!!

en sak till pussel, jag saknar våra tider<333333333

pusspuss jullan<3
Oliver du är mitt hjärta!

helt vanligt

för jag är lycklig, för jag är lycklig,
för jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag,
 för  jag är lycklig hela veckan ut.

klart att jag är lycklig, men är lycklig samma sak som att mår bra eller att vara glad?
Lycklig det är jag, men det är inte alltid som jag är glad eller att jag mår bra.

men som jag har sagt innan, ska jag ändra på det. mitt vitaminätande får mycket fint. slta med socker går sådär? mycket frukt och nyttiga allternativ går också mycket bra. och framför allt sluta små äta går fram. och istället ska jag äta mer av vanlig mat. att dricka mycket har inte jag börjat med än. och det där med att sova bra är inte så lätt när man har en underbar pojkvän brevid sig.

haha och det där med att inte små äta hela tiden gick inte så jättebra. jag åt ett guld mål för ett tag sedan, men det vara bara för att jag har 4 lektioner mellan lunch och magen vill ha mat då!
sitter just nu i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja, segt som vanligt. är jättebra och behöver mer mat! hihi

pusspuss jullan

sommar

fy va jag vill ha sommar just nu!
                

lite till

Dagen började med att det var otroligt jobbigt att ta sig upp från sängen :/ att gå ifrån den man mest tycker om, och vet att han ska sova där i typ två timmar till! Det gjorde mig bara mindre glad.

Skolan började med uppsats skrivningen. Det gick bra, jag ska om Linn. Det blev oroligt mycket. Men det går inte förklara hur mycket en person som man har känt hela livet betyder för en. Men jag hoppas på att det går bra.

Gårdagens tester pratar vi inte om, är fortfarande arg för dem!

Har haft rast nu sen, 11 - 14.25. så jag ska tillbaka till skolan snart. Om 20 min typ. Känns kul när alla slutar har jag en lektion kvar av dagen.!

En dag kvar på veckan snart, och man känner sig oroligt sliten. Kroppen mår sådär just nu, men den borde må lite bättre för det är underbart väder ute.

Jaaa, kom precis på att vi missar lite av träningen!! Vi ska göra en elevenkät kl 16 och då brunkar våran träningen börja, så tar det en timme kanske, så vår träning börjar vid 17 och sen har vi fys 18.10. så en lite träning idag.


Dagens bästa: uppsatsen klar + att det är vår snart.

Dagens sämsta: att jag är döds trött..


Love u oooo<3

Puss julia


här får ni

okej, jag har inte orkat blogga något. men nu kommer det en snabbis ;)
 Fredags ! partypraty. det var de bästa på länge! men sen efter mår man sådär. men det är bara att leva med det. I lördags föräldrar möte, alltid lika kul! senare till gbg, jaaaa, äntligen fick jag shoppa lite till. jag fick inte min svarta klänning :( men lite annat bra. mamma och jag sov över hos mia och anton. sen hem på söndag.

har gått en månad nu, och det här är de bästa jag har varit med om. jag mår så bra. allt är så underbart.

fystesterna fick helt okej. orkar inte dagen, styrkte testerna.. fy för!

pusspuss julia!
 love u oooooo<33

RSS 2.0