j.

Visst det är inte lätt för någon men man måste ändå kämpa för det man har just nu!


Jag försöker fortfarande att kämpa med min äckliga dyslexi. Jag har accepterat den otroligt bra, jag skäms inte för att säga att jag har svårigheter med att läsa och skriva. Men jag skäms över att det tar så mycket längre tid för mig att förstå olika saker. Fast jag får bara lära mig att hantera det och leva med det. jag är glad att jag får den hjälpen jag behöver (oftast)


Och jag vet även att mina problem är för små för att skrivas här egentligen.


Jag längtar tills nästan helg, inför nästan sm, inför nästa tävling om vem som ska bli Sveriges bästa volleyboll lag i klassen U19!  



D, jag tycker om dig..


j.

helgen = U21 = varm hall, mycket ljud, många nya spelare, ny position, och ny vinnare.
grattis till er alla! även till oss som kom 6a..

j.

Jag har en mycket bra pojkvän!! ♥

j.

Vårstädning med sambo tycker vi om! <3



j.

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=may&d=20&h=14&mi=0&t=New-t55york&yn=Julia-1t2t5&c=pi&mc=5
:D inte långt kvar nu!

j.

nu kommer den hemska hemlängtan tillbaka!

j.

jag tror att det här kan vara den bästa låten på länge!


jag tror att jag mår bra!
puss

j.

Klockan är 10.41 nu, alltså snart 11.00 och jag har precis skrivit klart min samhälle! Helt otroligt! Men jag har inte börjat packa än och jag sitter här i bara trosor och en stor tröja. Jag är långt ifrån klar med allt.. så nu gäller det att stressa i sönder innan tåget går! 

Jag är jättenervös redan inför dagen. varför Julia, varför ?

 

pusspuss Jullan! 


j.

Snart så är samhällen klar. Helt otroligt hur mycket jag har jobbat med de sista dagarna. Suttit framför datorn med glasögonen på och skrivit och skrivit! Och nu börjar jag bli klar, mamma ska bara läsa igenom det och sen finslipa det lite. Jag nådde mitt mål! Jag ville ha klart det innan jag skulle upp till Falköping. Så jag inte behöver tänka på det när jag är uppe i Falköping. Fast jag måste lämna in Spanska, Engelskan, och Historian i veckan med som jag inte lämnade in förr förra veckan.. men allt löser sig!

 

Sista kvällen med Familjen nu och det firades med grillat och film.. mys. Ska lägga mig tidigt i kväll och vara utvilad inför tågresan. Pallar inte vara trött på tåget, visst det är jätteskönt att sova på tåget. Men inte att vakna upp sedan och vara helt dosig när man kommer fram..!

Så det blir att packa nu och göra mig redo inför morgondagen. Och som alltid börjar jag bli nervös!!

 

Men som sagt allt löser!

 puss jullan


j.

Egentligen har jag jättemycket att skriva om, men jag har ingen ork alls. Men jag trivs med lov och jag längtar bara till nästa nu! Idag har det varit en underbart fin vår dag i Svedala. Jag har inte varit ute så mycket eftersom jag skriver på min samhälls inlämning som jag ligger extremt efter i. har skrivit 3 sidor kanske och har en bra bit till att skriva. Men jag har två dagar till på mig innan jag åker tillbaka till Falköping igen. Träffat släkten idag, blev en ny väska och en parfym + påskgodis och såklart påsk mat.

 

Påsk middagen var trevlig, åt och pratade, halv sov i soffan, slogs med bror. Precis som det brukar vara när man är hos mormor och morfar. Nu ikväll har det var en lugn kväll, och jag trivs med det. Speciellt när det är så stressigt annars, så är det riktigt skönt att bara slappa en kväll med sin familj. Så får jag ta tag och festa till det lite när jag kommer till Falköping sen.

 

Till Falköping ska jag som sagt på söndag, tåget går klockan 13.08 från Malmö station och är i Göteborg 16.17 och då har jag missat 16- tåget till Falköping så jag väntar in 17- tåget och då är jag alltså framme i Falköping vid 18 förmodligen hungrig och glad.

 

Annat som har hänt i veckan är väl att jag har shoppat (äntligen) träffat blondinerna, tränat (ajajajaj) jag har levt ett Svedala liv i en vecka och jag har verkligen tänk i veckan hur det hade varit om jag hade stannat kvar hemma istället för att flyttat till Falköping…

 

Dagens bästa : Farmor har gett oss vapen ! – Jonte

Dagens sämsta : mitt humör + mitt äckliga hår!!

 

Pusspuss jullan


j.

Jag är hemma och mår bra.

Jag har lov och har börjat plugga på samhällen nu.

Jag är stressad för den ska vara klar på tisdag.

Jag vill göra så mycket med på mitt lov än att skriva om Sydafrika.

 

Jag är Julia, och Julia är jag!


j.

bara 7 veckor kvar till New york nu!!

j.

Mys mys! Det var gårdagens ord. Jag och david var ute på marstrand och gick och gick och myste. Det var jättefint, både på marstrand och vädret. Jag trivdes bra, både med mitt sällskap och vädret. Så det blev en hel dag i gbg, så vi var mycket trötta när vi kom hem så kvällen blev att spendera framför tv! Och så som dagen slutade igår började den här söndagen den 5 april. Vi vaknade vid 11 och efter det så har vi bara segat i soffan framför the oc avsnitt! Mycket bra!!

 

I morgon ska jag hem! Jag ska hem och jag är glad och lycklig för det. Jag behöver komma hem till min familj och mina vänner. De behöver ta hand om mig och jag behöver ta hand om dem! Mamma fyller år i morgon med så det blir nog god mat efter jag har varit hos tandläkaren.. sen är det påsk med ju i veckan. Alltid lika intressant och mysigt!

 

Pusspuss jullan!


RSS 2.0