j.

Allt känns så konstigt att vara i Falköping när man inte har någon volleyboll eller skola som väntar. Nu är jag endast här för att jag vill och inte för att jag måste. & det känns så otroligt SKÖNT. Nu är jag endast här för att träffa mitt hjärta.

j.

Det har varit en bra helg :)
Igår var det min första lediga dag sen hmm, studenten typ! haha. Så jag tog med mig mamma och vi åkte in till stan för att shoppa på rean. Åh reashopping kan vara det bästa som finns, men fy va snål man blir när man shoppar på rean.. Jag fick hem en rosa klänning och en leopard/rosa skjorta :)
Idag är det underbart väder så det kommer nog bli mycket att göra på jobbet. Fast jag kan inte avslöja hur länge jag jobbar eller vad jag ska göra ikväll! thithi
puss j.

j.

GrillaGrillaGrilla

j.

Midsommar.
överskattat.
Familjen är bra.
Jag älskar att bara vara.
Saknar David.
Jobbar i morgon igen...

j.

Jobb på Midsommar.
Det första som hände idag på jobbet var att jag fick en utskällning av en kärring som sa att jag skulle veta när det var morgon sim. Sen kom hon tillbaka efter några minuter och skällde ut mig igen för jag inte berättade för henne att det fanns bastu och att jag satt och läste! Jag blev så arg så jag stängde luckan! Första gången i år och det kändes bra för kärringen var så otrevlig, känns så hemskt att någon kan få en att må så dåligt över något som inte ens är fel..

j.

åh många tankar flyger omkring.

j.

Beachbeachbeach


j.

Det här inlägget är bara för att systrarna Karlsson sa att jag skulle uppdatera ! och det var sant det behöver jag :)

Så här kommer en uppdatering på vad som har hänt!
Jag har börjat jobba på mina jobb.. fick ett extra nu när jag började jobba på badet. Jag började jobba på sommarsporren, jag lär ut volleyboll ifrån halv 10 till halv 4 om dagarna och efter det jobbar jag på badet till kl 19. Så jag har att göra om dagarna!
I helgen spelade jag & Emma vår första open tillsammans för i år. Och det gick bättre än vad vi trodde när vi såg vem som skulle vara med! Vi tog oss till en kvartfinal, men vi kunde gått längre det kände vi båda! Så den 3 juli ska vi göra bättre ifrån oss :D
Igår var det beach igen, den här gången lite träning med systrarna Karlsson och Polisen! Kul kul!


Midsommar snart och jag ska jobba! Men va fan, midsommar är så överskattat tycker jag och jag har inget planerat ändå så jag tänkte lika bra att jobba :)


Så nu blev det lite mycket kanske! Kommer nog lite små inlägg snart!

puss.j

j.

ÄNTLIGEN
är jag klar med skolan!
Skickade in min sista uppgift igår och idag fick jag reda på att jag klarade samhällen :)

Så nu kan jag verkligen slappna av och känna YES jag har tagit studenten!




j.

Buhh, nu har jag varit hemma i 3 dagar och jag är så otroligt rastlös. Kanske är det för jag är sjuk med, jag har hals ont och hostar. Så om det inte hade varit för det så hade jag kunnat träna eller göra något annat kul. Nu har jag mest packat upp allt ifrån Falköping. Alla kläder har fått sin plats i min nya egna hem gjorda garderob (!)
I morgon börjar saker att hända ; ska till badet och börja prata om tider jag ska börja där. Sen funderar jag på att springa en runda efter det.
Det är jobbigt här hemma, det var längesen jag var ifrån David. Visst han var i Turkland för någon vecka sedan, men då var det så mycket studentfester och liknande så man tänkte inte på det. Men det är skillnad nu, eftersom vi vet inte när vi kommer träffas.. Vi vet inte när han jobbar eller jag jobbar än.. så det är bara att vänta ut tiden helt enkelt.
++++ jag kan inte hoppa över en rad, jag får damp! Nu ser det ut som jag inte vet att man ska använda styckesindelning men det vet jag..
saknar Simon med, men tur att Skype finns då! Puss

j.

Bara för jag är deppig idag så ska jag börja tänka såhär :
http://www.youtube.com/watch?v=ciYk-UwqFKA

j.


j.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!
att jag klarade det här var ett mirakel.. Jag klarade att gå ut skolan, jag klarade alla min jävla hemska prov och inlämningar! Jag klarade allt som har känt så långt bort, som har känt så svårt och omöjligt! JAG KLARADE DET!
Nu sitter jag här en tisdags kväll och jag behöver inte gå och lägga mig för jag ska till skolan i morgon.. eller ju egentligen måste jag det för jag ska till skolan i morgon! Jag har böcker att lämna in, jag har ett skåp att tömma, jag har e blomma att lämna till Britt! Så i morgon ska jag till Ållebergsgymnasiet för sista gången i hela mitt liv och det känns så otroligt bra.
Något som känns mindre bra är att jag lämnar Falköping på fredag morgon. Jag har redan lämnat det mest, jag har lämnat min lägenhet och sagt hejdå till alla min fina volleybolltjejer, jag har sagt hejdå till alla mina vänner i skolan. De som man bara träffar i skolan men som har betytt så mycket, alla som har fått mig på bra humör, det är ni som har fått mig att orkar gå till skolan när jag har mått skit.
och skit det har jag mått, jag har inte orkat mycket. Jag har hatat skolan, jag har hatat volleybollen. Men nu tillslut har jag insett att jag kommer att sakna allt jag har hatat så mycket!
Jag har så mycket att skriva.. men jag tänkte göra en bildbomb nu så
puss<3

RSS 2.0