j.

Dagarna framför är äntligen bestämda och jag mår bra.

28 / 12 – Träning GP laget 13.00-19-30

29/12 – Skånemontage + resa till Kungälv

30/12 – shopping i Göteborg

31/12 Nyår i Fkp!

1/1 mysmysmysmys

2/1 antagligen hemresa

3/1 träning

4/1 resa till Katrineholm

5-6/1 GP + resa till fkp


j.

Blogg blogg min kär blogg. Nu ska du få lite att höra, va som på julaftonskväll har fått göra..

Buh för att rimma. Och buh för att julafton är snart slut. Men nu är även den här julaftonen slut. Lyckad som allt. Julklapparna då, det blev inte så mycket. Det har minskat med åren men det är ganska skönt. Pengar och en mobil som kommer i dagarna blev det och det är jag verkligen nöjd med!

 

Missnöjd är jag väl att jag får vara ifrån min pojkvän.. fy för så mycket jag saknar honom. Efter att ha haft en underbar vecka i New York så är det jobbigt att vara utan honom.

 

Underbart var det i NY! Som just det är mitt nya mål var jag ska flytta till.

 

Jaja, ha en bra fortsättning så hörs vi förmodligen senare.

Jag är taggad som fan till GP!

Puss


j.

jag mår inte bra. kroppen är frisk men inte huvudet. det hänger inte med. och om inte huvudet är med så är inte kroppen på samma nivå. samhällsrapporten är intressant, mycket stress.
en vecka till NEW YORK!

j.

Idag är det bara 10 dagar kvar till NY! Det är helt sjukt så snabbt tiden går. Och det är helt sjukt så kul det kommer bli! Idag ska jag och David packa lite till resan och även städa lägenheten. Match är det med ikväll, ganska skönt att det är på kvällen som matchen är. Nu kan man ändå göra saker på förmiddagen annars brukar man bara gå och lägga sig framför tv när matchen är tidigt på dagen. Idag möter vi LVC. Och gudarna vill veta att idag måste vi vinna. För en gångskull är jag taggad. Hoppas bara på att jag får spela!

Nejnej frulle nu.

Jag tycker om David!


j.

Jag vill säga en sak till er och då kommer det lösas. Jag har en hemlighet som jag inte får säga till er. Jag får inte säga det till någon. Det är jobbigt, när jag vet att ni kommer klara upp det här om jag säger dem. Men någon kommer bli ledsen, det vet jag men det är redan någon. Kärlek är lätt när det är rätt, när den är lycklig. När alla mår bra. Det är viktigast och det står jag för! Man ska göra det man mår bra över, sen får alla andra acceptera det valet man gör.

 


RSS 2.0