Det kan inte bli bättre

Början av den här veckan har varit så bra. Sov hos Edvin från i söndags till i tisdags, mer än underbart. Just nu är jag lyckligast av lyckligaste. Har det perfekta förhållandet med min Edvin och jag är hemma i svedala många dagar till. Jag trivs med min omgivning och allt annat är bra. Jag är så kär att jag nästan gråter av glädje. Allt han gör och säger är så perfekt för mig.

Dagen gick åt att fixa lite grejs, shopping jacka till mig, och lite sånt mysigt! Fått min mobil med, yeah. I morgon blir det klippning som gäller, får se hur det blir bra hoppas jag på.

Sen fredag , shopping med farmor. Lördag myskväll med tjejerna. Söndag, till falköping igen.   + att jag fick träffa idag alla mina underbara vänner som jag hade saknat så. Jobbigt att jag inte hade träffat dem sedan i augusti. Men det var verkligen lycka att få prata med dem om allt. Fast alla var ju inte där, Linnsan kommer i morgon, en lite träff vi hinner kanske göra innan jag ska träna, får se.


Men ikväll blir det slapp dag, tränade igår och jag fick passa, inte så kul men men. Det bäst var att jag fick träffa min tjockis! Sara.


Dagens lycka :  Alla underbara sms jag har fått och skicka!

Jag kan snart säga det till dig.


Det Är Så Jag Säger Det

Då blev det en ensam kväll idag igen. Gårdagen var inget att hurra för precis, mycket tårar och även lite skratt. De flesta trodde det var slut ett tag där. Men det var det inte.

Dagens aktiviteter var att fixa mitt rum inför veckan, dem ska måla om och fixa sånt här så alla saker fick placeras in i mitten. Lite hjälp av min sötnos, lite prat med han om gårdagens händelse. Sedan Killmatch, grattis till er. Sedan Elit match som alltid är roligt att titta på. Och speciellt  i dag. För Rig vann emot Svenska mästarna Sollentuna. Woohho ingen förstod riktigt hur det gick till men det gick! Svedala vann även sin första vinst idag, Grattis till er! Och SARA, du är bäst. måste hem och titta på en match sen och se hur grym du är! Fast jag ska träna med henne på tisdag så jag ska se om jag vågar ta dina servar, för Sara leder servligan!   

Ska titta på film nu på datan, helt jävla ensam.

Mina vallentunare älsklingar har lämnat mig och det är inte bra, jag har blivit en lite stockholmare så det är svårt utan dem. Mycket svårt. Men tur att katta är kvar, men just nu vet jag inte var hon är, kanske hos hennes loveboy och roar sig.

I morgon söndag blir det match emot Arvika. Hoppas mina knän är bra och att mitt huvud är klart, för just nu är det inte det. Så en lång buss färd och sen spel som vi kommer att vinna :D och sen killarna spelar och sen hem igen.


Dagens lycka: Jag fick många pussar och nu är det inte långt kvar tills jag är hemma! + att jag kan nog snart säga det till dig.


Pusspuss/ Julia, även kallad harbulian


Nere på gatan

Jag brukar inte känna så här! Men just nu idag är jag för känslig och för trött för att ta farväl av mina bästa vänner just nu!

Jag kan aldrig säga hejdå! Jag är inte bra på att hålla min tårar inne, jag visar alltid mina känslor för mycket. Kan både vara bra och dåligt på något sätt.

Men idag är det inte det bästa. Har mått skit idag, en lektion gick jag på sen gick det inte mer, mitt huvud var en bomb som när som skulle sprängas. Sen var det hem och sova . ingen träning idag heller, ingen lycka alls, får se även hur mycket spel det blir på söndag? Även det känns surt som fan, allt suger just nu.

Elin och Sofia åkt till Kungälv och har kul där och jag kommer inte får träffa dem fören på söndag. Edvin vet jag inte vad han gör ikväll, mamma är även hon i Kungälv med min kära bror. Pappa hemma och laddar inför morgon dagen, Svedalas elitchans att vinna en match. Mina flickor där hemma festar och Linn är i Stockholm hos hennes loverboy jensan.

Och jag är ensam i Falköping i mitt lilla rum i 23D på Wetterlinsgatan.

Alltså så blir det en ensam kväll, kanske med katta och hon inte ska träffa hennes loverboy.

ensam är ordet för idag-

Dagens lycka: mina kläder kom idag och det är bara 4 dagar kvar nu!


2007-10-26
/ julia


få dagar

Torsdagen började bra! Tidig morgon och inte så mycket stress. Mycket kärlek av min sötnos och allt börjar bra. Sitter nu på datakunskapen, och det suger verkligen. Inte så mycket att göra. Och sen kommer någon som inte är så roligt. Vi ska ha debatt i 3 h ! Hjälp, kommer nog att gå sådär tror jag. Jag pallar inte prata eller något sånt, är trött och sliten och vill bara att lovet ska börjar och jag får komma hem!

Längtar efter att sitta på tåget och höra den säga slutstation Malmö central. Eller så blir det att jag åker buss, men vilket av det så längtar jag!

Fast dagarna innan kommer med blir bra, i morgon helt okej dag! Lördag fixa mitt rum och titta på volleyboll och söndag åka och spela. Måndag sova med sötnosen och shoppa i Skövde och tisdag åka hem!

Så dagen är bra, hoppas jag även kan träna idag. Får se hur det känns.


Pusspuss // julia

Look After You

Träning avklarad. Blev ingen träning för min del, gym blev det och det är inte det roliga precis. Mitt knä gör för ont. Så jag ska vila upp mig så jag kanske kan spela på söndag.

Jag stör mig som fan, visst ni hade något innan. Men både han och du har gått vidare.

Men blir galen på varandra här uppe, men man tycker om varandra lika mycket även för det!

Nu blir det plugg och städ. Kommer en som tittar hur fint vi har det här i morgon, så det är städning inför lovet! Ingen träff med sötnosen, men både han och jag ska plugga.


Lyckan : dagen fortsatte med fint väder och jag har städat mitt rum. (:


Pusspuss// juluus image34


Hjärta utan hem

Nu är det bara två skol- dagar kvar tills lovet, härligt. Fast det är 6 dagar kvar tills jag kommer hem, men det kommer att gå snabbt.

Allt är bra, men mitt humör är inte det bästa. Jag är liksom inte sur eller glad, jag är något mellan där. Så jag blir sur på minsta lilla och glad för minsta lilla.

Jag är hemma nu en snabbis, för alla har rast en lång stund nu. Men inte jag för jag har min extra matte, som jag veklingen behöver nu känner jag. För matte är inte min grej som min lärare sa.

Träning ikväll som alltid, får se hur mkt jag är med. För mitt knä är cp just nu. Har ont precis hela tiden. Men det blir nog bättre , och jag vill verkligen få spela för jag spelade inte förra helgen så det kommer att suga om jag inte kommer att få spela nu till helgen. Och det kommer att suga om jag inte kan följa med till Arvika och bara titta på! Åka 3.5h i buss och sen inte spela.


Lycka idag: sov morgon+ att vädret är jättefint! Och jag har världens sötaste pojkvänimage33

Pusspuss / julia


flera steg.

Längesen igen, men jag har verkligen inte tid. Jag tycker inte om att säga så. Jag har inte tid till dig eller till det. Men det är sant för en gång skull nu. Men just idag är de en lugn dag, hade morgon träning. Inget att hurra för men det var helt okej, och sen är man ledig på kvällen och det är bäst! Fast man är lagom trött nu.

Jag sitter i datasalen och "letar info" om centerpartiet som vi ska har en debatt om på torsdag, och jag har typ ingen koll. Men men. Det kommer nog att gå bra. Fast någon som inte gå bäst nu är, mitt knä. Har ont som fan. Och matten suger röv och allt annat i skolan. Fast det som verkligen är bäst är att jag ska snart hem! Hem till Svedala! Jag vill hem på ett positivt sätt. Inte att jag längtar hem, utan det ska bli så jävla skönt att få ta det lugnt och bara vara hemma. Lovet börjar på fredagen, men tack vara att vi har match på söndag kväll, så åker jag inte hem förrän på tisdag, men det är lite för att jag vill umgås med min loverboy med. Så på tisdag förmiddag kommer jag hem. Så måndag och tisdag blir mys dag med Edvin.

Har en lektion kvar idag, sen ska jag och Sofia ner till stan och shoppa mat och mysa i stan. Jadå som vi säger här uppe, fast på skånska.

Men jag trivs bra och det mesta är bra. men jag saknar hem  och vänner + familj <3


Pusspuss / Julia <33

Immunförsvar var är du ?

Mitt immunförsvar är helt borta. Jag var sjuk innan Nm och jag har fan inte blivit helt frisks än. Det går upp och ner. Jag fattar inte hur jag klara det? Men vissa hade det problemet och vissa inte. Andra tycker inte om varandra andra gör.  

I morgon är vi lediga från skolan, skönt fast jag vet att jag måste plugga fast även shoppa lite. Så det blir nog Skövde i morgon om jag får tid. Ska försöka träna i morgon!

Jag är säker på att jag trivs här nu, har hittat min plats här. En lugn plats.

Fast det är klart att jag saknar hem, fast det är inte det att jag saknar Svedala, för jag har allt jag behöver här uppe. Pojkvän volleyboll och vänner. Men jag saknar liksom huset, att inte bara ha ett rum, jag vill ha fler rum.

Men det är mest klart att jag saknar den lediga stunden, det finns inte här. Inget ledigt. Man kan inte bara ta bussen till Malmö om man vill, man hinner inte det.. man hinner inte träffa andra personer än volleybollarna. Volleybollarena är allt man har. Så det är livet nu, vi säger som våran Martin, tänk volleyboll på planen och utanför. Och det är precis det vi gör!

Så nu ska jag blir frisk!

Pusspuss julia


RSS 2.0