när jag är klar

karaktärsvecka  är slut nu. I morgon är det fredag och det är mycket skönt. Har inte gjort ett piss i skolan den här veckan, har mest myst och skrivit mycket och det är bäst tycker jag.

Kalle undersökte mitt knä idag, inte hoppar knä. + i kanten på det. Men jag var för svag sa han, ska bygga upp muskler runt knäet men det visste jag redan. Dagen har varit mycket mysig, inte gjort så mycket. Lätt skoldag, träning okej. Kvällen mys med edvino, mycket prat om gamla minnen. Åt lite glass med. Så dagen har varit mycket bra, en bra torsdag.

Fast jag är riktigt trött och klockan är redan halv 11 snart, så snart blir det sängen. Ska bara bestämma mig vad jag sa ha på mig i morgon i skolan. Den stora frågan innan jag går och lägger mig, fast jag kommer bara ha en lektion i morgon så det är inte så mycket att klä upp sig precis.


Dagens bästa: idag känner jag mig lite busig ! puss på Lisa och Edvin. Ni är mycket bra!


2007-11-29 puss Julia


pusspusspusspuss

Take time to realize that your warmth is
crashing down on in.
Take time to realize that I am on your side.
Didn't I, didn't I tell you?
But I can't spell it out for you,
no it's never gonna be that simple.
No I can't spell it out for you.
image41

Undra

Dagen började skit, jag ville inte gå upp i morse. Jag har verkligen inte problem att gå upp. Men idag gick det bara inte, så efter jag har tagit mig upp gått i snabb fart till skolan med Sofia börjar dagen. Med italienska, fy för provet. Men jag visste att det skulle se ut så, men nästan gång ska jag få till det. Sen engelska, ok vi gör inget på lektionerna med Helena. Fick reda på mitt samhälle prov i statsskick, jadå tummen upp (Y). efter det var det idrott och då skulle vi simma, buu jag tycker det är roligt men jobbigt som fan. Men det var över efter en lite stund med mat + svenska och då fick jag redovisa muntligt som jag hade väntat efter och det gick bra.

Gårdagen var mys med Edvin♥. Vi hade inte träffats på hela veckan, inte så kul. Men det var bra att vi fick prata om allt och jag tror vi ses i dag igen.

Träning idag i 2 timmar bara och sen är det helg! Jaa. Och nästan veckan är så jävla efter längtad. Det händer inget nästan vecka det är karaktärsvecka så vi har inga lektioner typ. Nice.


Dagens lycka : att dagen tog slut! Och jag tycker om min pojkvän mycket.


Puss/ julia ♥



image40 mycket längesen (: mjau


Trevligt.


Jag förstår inte mig själv nu. Haha säger jag bara. I dag börjar jag 08.55 och jag ställer klockan på 07.20. och vi går alltid här ifrån 08.30 ? ursäkta Julia? Men det bästa var att jag inte är så trött.

Så jag tror dagen kommer bli ganska okej, även om klockan är 08.00 nu, så känns den redan bra! Tidig träning betyder tidigkväll och det är jättemycket lycka!

Sen det bästa är att vi är lediga i morgon från skolan! Igår skrev jag klart min skriftliga redovisning, och tränade på min muntliga. Tre lektioner i dag gör även det så mycket bättre!


Snart är det jul och då kommer jag hem


Dagens lycka: dagen började bra, men hur kommer den att sluta?

Puss ♥


image39 du är mitt hjärta!

Så var det

Dagen var lycka! Helt okej i skolan, även om mitt prov gick bajs i italienskan. Men men ta nästan. Träning gick bra bra och åter igen bra!  Och spelet från helgen gjorde dagen så mycket bättre. Så dagen har varit lycka även om jag inte har haft så mycket tid till min pojkvän så har det varit en bra dag! Mums på den här måndagen, och även mums på hela veckan. För i morgon har vi ingen morgonträning och vi har team dag hela dagen inget kommer alltså hända i plugget, onsdag alltid lika cilldag. Och på torsdag är vi lediga!! Och på fredag nja ja, helt ok! Så mums! Och i morgon fyller älsklings Elin år J grattis inte längre 15 åååååår ^^


Bli lite plugg med en stor godispåse som Lisa fisa var snäll och handlade till mig. Puss på dig.

Sen är det sovmorgon i morgon så det är lycka inte behöva tänka så mycket på det.


Dagens lycka:  Julia biffen Lindberg:O hahha och att jag trivs här nu och vill stanna!



image38


bra

såg precis på svedalavolleys hemsida, www.svedalavolley.com . att Ulla ska börja igen kankse. jaaaaa.
nu kankse det kan blir ett guld år nästa år om vi jobbar på bra. har saknat sophie. puss på dig ulla.

dagen går vidare. med eller utan lycka- ♥
image37

Nära.

Det blev ingen lycka igår. Och det är ingen lycka idag heller. Börjar bli sjuk, har så jävla ont i huvudet. Det hände ingen roligt igår, sov bort hela träning, efter träning gick hem och sov. Helt ensam. Inget prata med dig, men istället kan du små busa med alla andra. Det är smått jobbigt ibland. Men jag vet att du tycker om mig.

Dagen har börjat med mer ont i huvudet än innan, ingen ork och bara trött. Men jag måste göra något åt det. Att bara ligga ner i sängen gör det nästan bara värre. Ska upp och röra på mig lite sen, fixa till rummet. Och kl 15.20 till skolan ska gå och laga mat men Martin med laget.

2 månader i dag för oss, tiden går långsamt. Men det är underbart.

I helgen blir det spel på söndag i Falkenberg. Buuu klockan 6 går bussen. Men jaja. Hoppas jag blir bra och få spela!


Lyckan idag : dagen har precis börjat.
 
puss


Allt mycket värre

Ibland förstår jag inte mig själv. Gårdagen började jättebra, men slutade skit som det brukar göra! Jag klarade mitt samhällsprov mycket bra, fick högsta betyg på historia inlämningen och jag var mycket kär och solen sken. Men allt jobbigt väntade, att plugga hela kvällen som jag inte skulle klara. Jag har redan bestämt mig tydligen. Var hos Göran en stund men det hjälpte inte så mycket. Kom hem pluggade ingen här utan träffade Edvin, och allt annat folk. Men det slutade med att jag fick panik för jag inte hade pluggat och allt gick ut över Edvin, och det skullen inte det ha gjort, vet att det blev fel. Så jag säger förlåt igen Edvin. ♥♥

Sen idag fick jag feber inatt, jag kunde inte sova..  och mitt huvud är så stressat och det är bäst att stanna hemma för jag vet att jag inte hade klarat en dag i skolan såhär.

Så nu ska jag försöka plugga, eller åtminstone sova. Jag har ingen ork! Sen ska jag gå och köpa godis för att komma igång!


Lyckan idag : Jag kan verkligen inte komma på någon just nu, förutom att jag tycker om Edvin. Och att det snart är jul!


det är bara så

Det blev ingen träning idag. Vet inte vad det är, men mitt huvud gör så ont. Mamma trodde kanske på järnbrist men då vet jag bara själv vad jag ska göra åt det.

När jag är sjuk, (som är ganska mycket) så tänker jag lite för mycket på allt. Ganska jobbigt men det går bra. Det är bra att tänka, låta tankarna gå runt. Men inte för mycket. Det har jag lärt mig. Att låta bli att tänka för mycket. Något som jag inte är bra på, och det behövs förändras.

Pluggandet går ju sådär, orkar inget med mitt huvud. Statsskicks på onsdag, kan lite av det, men det är ganska lugnt har hela kvällen + i morgon. Så det är bara att kämpa.

En sak som jag tänkte på, var att detta är som en saga. Att bo här att gå i skolan här att ha det så bra som vi har det, fast även ha det så dåligt som vi kan ha det ibland. Det kommer ta tre år för oss att lära oss att älska detta och att hata detta. Och det har redan gått ett halv år av dem tre åren. Det är ganska otroligt. Helt underbart, det går bra för alla. Det är så roligt. Fast stunderna finns när det är skit. Det vet vi alla, men vi vet när man ska trösta eller ska ta ett steg tillbaka. När man ska skratta eller skälla. När vi ska älska eller hata varandra♥


Lyckan: den fortsätter, inget har ändrats, men dagen är inte slut! men jag är lycklig för jag har fina vänner och underbar pojkvän
och att jag vet att du är så falsk det är inte sant!
Pusspuss / julia                             snö i falköping, mums  

flera dagar går

Migrän är det som gäller nu, fast det börjar klarna upp nu. Tack! Har somnat 9 hela helgen och även igår kväll. Men nu efter en promenad och lite tacos mår jag lite bättre, men det är fortfarande tjockt i huvudet. + att jag är över stressad. Prov på onsdag + muntlig redovisning av min bok som jag läste ut idag. På fredag prov Italienska och inlämning av boken. Buuu, men kämpa kämpa så väntar det något bra. Helg!

Idag ska "Johan" från BF ringa mig och säga om jag får en intervju med BF lärarna , eller om jag får söka om nästa år. Som jag dock inte tror jag vill ? om jag inte får en plats nu så skiter jag i det. Trodde aldrig att det skulle bli så svårt. Men jag kan alltid söka men inte behöva tacka ja till det.  

Ska försöka sova en stund nu och sen plugga och sen dra mig ner till träning och se hur jag mår då!

Och jag fattar inte hur du tänker ? varför ska du bryr dig? jag sköter mitt och du sköter ditt.

Pusspuss / julia

Lyckan idag : hade fått ett fint sms när jag vaknade idag.


Liten


Dagarna går framåt. Träning mat sömn, tårar skratt. Positivt negativt. Allt händer här. Just idag har det inte hänt så mycket för det är bara jag som är vaken av alla här tror jag, eller jag har varit vaken sen kanske 8. men jag somnade även  vid 9 igår, för mitt huvud gör ont som aldrig förr. Så det går sådär. Det har även blivit mycket snö här.

Gårdagen var helt okej, mamma har varit här nu sen i fredags. Pratade volleyboll igår och tittades volleyboll. Lite små bråk men Edvin, men det löste sig som det alltid gör. Och jag har bestämt mig nu tänk inte för mkt, och tyck inte för mkt Julia.

Dagen blir som går dagen, fast mer plugg idag. Har läs hela morgonen nu i min bok. Och måste läsa ut den idag. Sen titta volleyboll och kanske en träff ikväll om det blir så bra. Annars pluggkväll, och försöka få av med min huvudverk.

Dagens lycka: fint väder kommer kanske mer lycka sen om vi har tur!

Pusspuss / julia


Sluta på det sorliga.

Idag åker jag till falköping, jaaa. Jag längtar fan! Det är lite sjukt men det gör jag. Efter alla där och efter träningen och det vanliga rutingen som är varje dag. Det har inte varit det bästa här hemma, inte hänt ett skit och lite små bråk med mamma som alltid. Fattar inte vad vi gör för fel ?

Mycket shopping har det blivit mobil och jacka från pappa så jag är glad. Och lite annat små skönt.

16.30 går tåget ifrån Lund och framme vid 19.45 kanske? Ja, vid 20.00 tiden. Och om jag har riktigt tur så får jag träffa en speciell person ikväll. Men man ska aldrig hoppas för mycket. Jag har lärt mig det under året, ta det som det kommer liksom.

Gårdagen var lycka. Hittade först skor ! Svarta stövlar, som jag lagom mycket hade letat efter. Sen kvällen umgicks jag med dem underbaraste vännerna i världen. Ni gör mig glad. Puss på er.


Ses i falköping (: pusspuss


Dagens lycka: tågresa? Musik på mobilen.


Just de, jag har fått nytt mobil nr.


RSS 2.0