j.

Jag tycker det är riktigt jobbigt nu.


Jag ska fan börja med de nya. Allt ska vara nytt, jag ska vara ny!

Jag ska må bättre, va gladare och ha det så mycket bättre.

Jag ska börja njuta av mitt sommarlov, börja skriva den där boken... (det kommer ta sin tid)

Att börja leva livet med mina vänner. Jag tänker gå på sommarrocken, och ha det ur kul! Ska bara få tag i 500 kr + lite till (:

Men jag vill må bra och leva livet.


Så en ny start för Julia, kanske ska fira den nya starten med att åka in till Malmö och impuls köpa lite kläder (?)


Och som alla vet så älskar jag min Oliver.


Puss Jullan!

Lisfis, katt, eluz, Soffzan! Jag saknar er! !


j.

Jag är trött.
jag har inte varit så här trött på länge!
jag vill sova mer, jag går och lägger mig igen.

puss jullan!

j.

Dagen var helt okej, har bara jätteont i mina fötter nu och har tränings verk efter all motion jag har utövat under två dagar!

Jag började med att missa bussen, alltid lika kul. Så jag tog 10.55 bussen, men den var försenad så jag var inte framme förrän 11.45. var redan då trött och hungrig. Men jag började med att traska runt själv i fina malmö, halvt fint väder med mycket folk. Det var även någon sorts marknad, olika stånd från olika delar av världen. Tror det var meningen att de skulle vara en världsmarknad.


Jag trodde verkligen att jag var på shopping humör men tydligen inte.. men jag gick där och stressad, vet inte varför men jag är som jag är och stressar nästan alltid. Men jag hittade en vit kjol på H&M 50 kr ! mums. + en lite necessär som jag har letat efter att ha mitt smink i min hand väska när jag ska bara iväg för en lite stund. 15kr.

Sen blev det gina tricot som föll mig till smaken, fast jag gick in om vero moda. Men det där mamma sa med att det var 50% och en massa rea, var kanske inte så sant. Där var knappt inget. Men gina tricot var annat, hittade en tubtop och en tröja att ha under den. Nice.


Sen kom mamma som var efterlängtad, men vi fick stressa som vi alltid gör om vi skulle hinna med allt vi skulle göra. För vi skulle med ett tåg vid 17. men vi hittade allt och jag gick en tröja och lite saker till mitt rum så jag är mycket nöjd med dagen!


Oliver kommer i morgon!


Dagens bästa : mitt rum är fint fint fint!

Dagens sämsta: mina fötter luktar och gör ont. + att vi fortfarande inte har någon dusch..


Puss jullan1


j.

okej, alla söta volleybollare. jag saknar er!

lova mig en sak till! äg i Spanien! :D

<3
totally spice ♥♥
I love you!

j.

Jag vaknade precis upp (09,13) i mitt nya fina rum. Jag har dock kommit på en nackdel med att ha ett vitt rum, det blir alldeles för ljust på morgonen.. ojdå! Men jag har inget emot att gå upp tidigt, frågan är bara om andra har de.


Ska snart gå och ta en kall dusch.. för det räcker inte med att bara borsta mitt hår lisfis! För jag är vit på andra ställen med (!)

Idag blir det shopping som gäller, det är ju rea överallt. Mamma kom hem igår och sa : vet du att de är 50% rea på vero moda ?

Sen ska jag köpa lite grejs till rummet


Shiit! Det är torsdag idag! Oliver kommer i morgon! Jaaaa.


Nej nu ska jag gå och göra lite gröt! Så jag får tillbaka fkp känslan!


Puss jullan!

jag saknar lisa!


j.

Jag älskar oliver mer än mest ! ♥♥


Jag har det jättebra här hemma! Jag trivs och jag mår bra!

Mitt rum är nu klart, har målat de och fixat lite. I morgon blir det att åka in till malmö för shopping som inte har hänt på länge.. så de behövs!


Puss jullan!


Dagens bästa : rundan med Linn, 8 km !

Dagens sämsta : vi har inget varmvatten och jag har vit målar färg precis över allt..


j.

jag har en ny kärlek


Gossip girl, första säsongen slut för min del

j.

Nu vet jag hur det känns, att verkligen ha ett sommarlov. Ett nytt sommarlov har börjat. Det börjar idag känns det som, midsommar var midsommar och då är det inte sommarlov. Men idag sitter jag hemma hos oliver helt själv, lite läskigt.. hör konstiga ljud hela tiden, men jag vet inte var de kommer ifrån. Jag får bara stå ut i 6 timmar till själv innan den första personen kommer hem i familjen Odd.


Min midsommar tillbringade jag en lite stund i Höllviken, en vick tur dit och nästan lika snabbt tillbaka. Jag var trött och vill bara att dagen skulle gå, så mammi och pappi hämtade mig i Höllviken. Och sen slocknade jag i Sängen, efter många samtal med min loverboy som hade en rolig midsommar, så jag fick glädjas med han!


De där med att sommarlovet har precis börjat, som sagt är midsommar inte sommarlov. Sommarlov är när man sitter själv hemma för länge framför datorn för länge på morgonen och hoppar över frukusten och absolut inte gör något på hela dagen. Och så ser den här dagen ut! Så nu vet jag att mitt sommarlov har börjat. Jag är inte hemma men jag är själv hemma och jag har inte gjort ett piss och jag kommer inte göra något idag. Har tittat på två avsnitt av gossip girl och har två kvar att se.


Helgen har varit underbar, när jag kom på lördagen till Båstad (för 9kr, men sommarkortet) kändes jag inte igen min sötiz. Visst det var bara en vecka sen vi sågs, fast det känns som 3 månader eller något! Vi pussades länge vid stationen. Sen lite shopping av grönsaker och sedan hem och myste innan jag fick träffa släkten.


Mitt sommarlov har börjat och jag mår bra, lite rädd bara för att jag vågar knappt gå ner för trappan :P

Puss jullan!

+ att jag blev spelare 13…..


j. - midsommar

ja :D jag är hemma! och jag kommer att vara hemma länge! mycket länge nu
och jag är glad idag, jag ska träffa sara och vi ska till Höllviken och fira midsommar :)
mys!

imorgon blir det till min älskling!

puss jullan!
jag är för lycklig för att kunna beskriva det här!

jag älskar livet!


j.

Måndagen var en måndag som jag inte har varit med om innan. Ganska skönt, för annars brukar det vara att alla måndagar ser ut som de brukar..

Men igår tränade vi först, lite lagom jobbigt. Sen var det vila från 10-17,30! De var mys!

Vid 19 var det träningsmatch på schemat, alla fick spela och det var roligt. Jag var inget nervös alls.. Konstigt! Men det var otroligt skönt. Spelade både vänster och höger, men jag gillar dock höger så jävla mycket bättre! Fy va dåligt de gick som vänster! Men höger var roligt att spela i går!


Idag hade vi sovmorgon till 8 (?) om man ska kalla de för sovmorgon. Men vi var tvungna  att gå upp då för at få frukost! Sen var det tillbaka till lägenheten för träningen börjar inte förrän vid 10.30. vi tränar bara i 1,5h timme för vi har landkamp ikväll. Två tjejer kommer inte få vara med alls... undrar vem det kommer att bli (?)..


Det är jobbigt nu, har varit ifrån min älskling länge nu. Saknar han mer och mer för varje dag.

Men vi ses kanske på lördag om vi har tur!


Pusspuss jullan!

puss på rhinna!


j.

Lite uppdatering av min blogg tack

Och det kommer nu

Nu är det landslagsläger, har redan ont i hela kroppen! Jag menar överallt. Eller speciellt min rygg. Det börja komma tillbaka... men det är bara att kämpa på. Jag räkna ner dagarna till jag får ligga på min gräsmatta där hemma och bara halvsova! Idag är det 5 dagar kvar!

Träningarna är jätteroliga, jag kan inte klaga. Vi har haft kalle nu på två träningar och kommer nog att ha han hela veckan hoppas jag på. För det är jätteroligt. Hoppas det kommer att kännas så här nästa år med.

Om träningarna har gått bra?

Nja, helt okej. Det har inte varit mina bästa träningar. Men jag kan inte klaga, fast min mottagning brukar vara mycket bättre.


Jag saknar oliver som fan, det är så otroligt jobbigt, just nu. Var är han ? jag var nära på att gå ner innan och bara gå in på hans rum.

Men vi ska klara det, jag ska klara det!


Nu ska jag tillbringa kvällen med att titta på fotboll, det står redan 1-1 mellan Spanien och Sverige. Jag ska även sova tidigt ! en sak som är säker, att sova är en viktig sak har jag kommit på om man ska orka. Speciellt den här veckan, sen ska jag även städa lite till, och börja packa lite, för jag kommer inte använda vanliga kläder den här veckan typ.


Puss jullan!  jag och sofia


j.

jag är ledsen och jag vill vara med min pojkvän
jag är glad och jag vill vara med min pojkvän
jag har sommarlov och vill vara med min pojkvän
jag ska titta på film och äta kakor med mina spy
men jag har gjort allt för att vara med min pojkvän!

jag älskar oliver<3


j.

Tre tvättmaskiner = ett avsnitt av gossip girl!


j.

Vet ni, nu har jag tid att skriva i min blogg. Jag har både tid och ork!

Just nu ligger jag i oliver säng, (som inte är så ovanligt) tittar lite på tv och tittar även på alla bilddagböcker. Även letar efter sm bilder..

Det har hänt så mycket den här tiden, så jag vet inte om jag orkar skriva om allt. Men jag kan säga att jag mår bra men jag vill hem. Fast det mest underbara är att vi får sommarlov  i morgon ! helt sjukt, hur snabbt det går ? det har gått jättesnabbt. Kommer verkligen ihåg att man räknade ner dagarna, typ 34 dagar och nu är det 1 dag. Men sommarlovet börjar inte förrän efter lägret för mig. Men det ska bli helt okej att vara med på lägret, även om jag igår sög bajs på träningen om orkar verkligen inte mer..

89 är borta från volleybollgymnasiet. Det är ganska mycket hemskt! De är inga 89 i matsalen, inga i gymmet, inga i hallen eller i skolan.. de värsta är att bästa Lovisa är inte kvar här.. det är nästan de jobbigaste att hon är borta. För det var verkligen skönt att ha en ”syster” som jag kunde gå till om de var ngt : )

Den här dagen skulle jag egentligen tillbringat med min klass på berget, eller vi skulle gå en mil! Haha min röv att jag rör på mig mer än vad jag gör i vanliga fall ! så istället ska jag städa mitt rum och ladda upp inför avslutningen i morgon!

Puss jullan


RSS 2.0