j.

En tidigt morgon idag igen. David göra högskoleprovet nu, så det var upp tidigt om jag skulle få skjuts hem! Fast det var lika bra att komma upp för jag ska in till gbg, mamma,pappa&lilebror är där. Det är U17 sm i helgen. Tänkt att det var 3års sen vi vann det. helt sjukt. och i helgen är det kanske dags för Svedalas tjejer att göra det igen, så då får jag inte missa det liksom! Det blir nog även så att jag sover hos Mia, och shoppar upp alla pengar som jag ska spara till New York.

Gårdagen var jättetrevlig, det var våffelparty hemma hos David mormor och morfar! Och jag är fortfarande mätt..


Ska fixa det sista nu, sen ska jag promenera ner till stationen!


Det var längesen jag mådde så här bra, jag lever i en dröm!  


j.

just de, pappa ringde innan och sa att han hade fått tag i biljetter till "Söndagsparty med Filip & Fredrik".
 De ska spela in något nytt i New york när vi är det! Härligt!


j.

 Varför lägger man mer tid till sådant som är mycket roligare än det som är tråkigt. Som nu, jag ska egentligen göra klart min engelska för man vet aldrig om jag måste lämna in den i morgon. Jag ska även behöva förberedda mig inför morgonen dagens uppsats. Men det löser sig det med hoppas jag. Skulle även behöva sova.. men även det kommer nog att lösa sig!

Helgen ser ut att bli jättemycket volleyboll som vanligt, det blir nog även lite shopping. Alltså en hel helg i gbg, ska nog även spendera natten där.

               Mycket Robyn i dag ur mina högtalare! Men det är bara positivit! 


j.

Jag tror att jag lever i en dröm eller något.

Och från igår så älskar jag varmt vatten och skumbad!

Dagen har varit riktigt mysig. Även om jag gick upp vid 07.15 och kom till skolan 08.00 och hade ingen spanska.. bara att bli hämtad igen och få uppleva när en coca-cola sprängs i kylen!

12.20 samhäll med Helena och Julia G!

Kvar på dagen är att jag ska traska iväg till träningen nu och köra rehab träning för mitt knä och mage! Sen plugga lite historia och engelska + svenska.


Det har gått över en vecka nu och jag mår jättebra och allt känns så overkligt bra!


Puss jullan!


j.

Du är så bra!

Och jag finns för dig.

Även om jag inte är så bra.


Snön har kommit till Falköping igen.


j.

Tid att för blogg kanske.

Ikväll är det debatt och jag har en vagel under ögat som gör så jävla ont.

I natt kommer D hem och jag tror nog att natten bli hemma hos honom. Även om jag kommer vara död i morgon. Kanske värt det!

I morgon ska jag hem till Svedala.

lördag ska jag spela u19 kval, och jag är jättenervös. Ska förmodligen passa.

lördagskvällen hem till Linnsan.

söndag shopping med mamma, skor i alla färger vill jag ha!

Måndag är jag fortfarande hemma i Svedala och då ska jag fixa visum tills vi åker till New York!


Veckan har gått snabbt och jag har fått reda på att jag inte få träna på några veckor till, jag har kört beach09 på gymmet och haft matteprov. Det har varit vår väder och det har snöat. Så allt är som det ska vara i Falköping. Jag har även åkt jättemycket bil med min underbara körkorts vän Madde!


Pusspuss jullan.!


J.



GRATTIS MADDEÄLSKLING TILL KÖRKORTET! ♥

j.

Fredag = ålle.

Lördagen = jättemysigt hemma hos min nya söta vän, Cecilia Gustavsson! Jag behövde kommer bort ifrån lägenheterna, och komma till ett ordentligt hem. och det gjorde jag. Vi satte oss i soffan och pratade om allt. Och inte nog med det så ringde mig telefon två gånger under kvällen. Först av en eluz, som frågade hur jag mådde. Puss!

Och sen bara 1 min efter ringer min telefon igen och det är inte vem som helst som ringer utan.. David! Han sa att han mådde jättebra och hade det jättekul och att han saknade mig. Jag blev så otroligt glad! Men jag upptäckte även hur mycket jag saknar honom.. men nu är det bara måndag,tisdag,onsdag,torsdag tills han kommer till Sverige, fast vi ses inte fören på Fredag.

Så jag gick hem vid 23.30 och somnade skönt.

Söndag = vaknade av att eluz panik kommer in till mig och lånar mina nycklar. Efter det började jag att plugga, min novell är klar. Inte alls bra men klar. Jag har pluggat matte, ätit, sovit och nu ska jag gå och rulla boll snart på killarnas match. En helt vanlig söndag i volleyboll huset.

Blir så arg att mina sms till David inte kommer fram.. de skickas men de levereras inte..

Det har även gått en vecka idag..


jag orkar inte bara me mer skit. Allt jag behöver är att ni är mina vänner liksom.


Pusspuss jullan!


j.

Utsidan, ger insidan sin chans,
Insidan, ger utsidan sin glans.

j.

jag förstår mig inte på er.
jag vet vem som är mina vänner nu.


j.

 ikväll!
 
klara ritade en bra bild på Sofie,mig och Cajsa ! och hur vi ska se ut ikväll!


j.

hur glad blir man inte när man får ett sms från någon som är i ett annat land och som man saknar!
JÄTTEGLAD! ♥


j.

Friluftsdagen blev en mycket bra dag för mig. Vaknade av ett fint sms vid 07, ett hejdå sms. jag svarade och somnade efter det! vaknade några timmar efter exakt vid 11.27 av ett annat sms av ingen mindre än bästa Cajsa! Hon skrev att hon var nere i stan nu och jag kunde komma om en timme för då var hon klar! Shiit var den första tanken så jag hoppade in i duschen och sen var jag nästan som en ny person. Sminkade mig, åt och började gå ner emot stan. Helt okej väder var det, fast det var fortfarande Falköpings väder. Grått och trist!

Träffade Cajsa och vi köpte lite kul inför morgon dagen, nu är hela outfiten klar och jag är taggad till 100%  sen hann Cajsa och jag med en fika och myste och pratade om allt! <3


När jag skulle gå hem var det så otroligt kallt.. hade verkligen valt fel jacka märkte jag nu.. men jag gick en powervalk hem och la mig i Matliduz säng där jag somnade gott med henne bredvid mig ! pusssss.

Klockan blev 16 och Matliduz och jag gick ner till hallen för att kör rehab. Tråkigt som fan, istället satt vi och pratade med alla andra som med var skadad..

Nu ikväll har jag äntligen blivit klart med min dagbok och ska skriv utvärderingen för historia, sen väntar sängen på mig... en ensam säng. Men det är bara 9dagar + 3 dagar tills jag får vakna upp med en sötsak.


Pusspuss jullan!


j.

Kvällen blev en bra kväll. Efter maten kom och tilduz hem vi slöade på rummen. Jag pluggade lite historia men blev avbruten av att min telefon ringde av en otroligt söt kille!

Han muntrade upp mig och jag erkände att det skulle vara jobbigt att vara ifrån honom i 9 dagar! Du är bra du!


Efter telefon samtalet hörde jag skratt ifrån elins lägenheten hörde att sofia stod och berättade om min fina serv i helgen höhöh! Jag kom och förklarade hur det låg till och det blev skratt..

Sen hämtade vi upp emmas singstar och började att sjunga som fan! Jag vann över Fredric och det är bra för mig! Det räcker.. haha


Promenad i morgon blir det ja, ner till stan och köpa outfit tills på fredag!!! TAGGA!


Jag saknar dig redan..


Pusss jullan


j.

För en stund sedan sprang jag runt och letade och gnällde för jag var så otroligt arg för jag inte hittade min ipod... men jag hittade till slut när jag satte mig ner och verkligen tänkte efter! Den låg i min jeansjacka! Så nu är den på rätt plats igen, i högtalarna!

Nu är det bara att leta efter kamera batteriet... hur lyckas jag (?)


Men jag mår väldigt bra annars, är så himla glad. Det har börjar att pirra i magen. Lite jobbigt bara att han ska åka iväg i morgon och inte kommer hem förrän på fredag och vi kanske kommer att missa varandra då för jag ska hem den 13..


Skolan är jättejobbig, fast jag har inte fattat det än typ så jag är inte så sönderstressad än. Men det kommer väl snart..!


Kvällen blir mys!


Pusspuss jullan!

Och lisa du får kalla mig jullan!


RSS 2.0