j.

Gick precis in på Fina Cajsas blogg och fick syn på den här bilden!
Kan inte mer än säga att man blir så glad av bilden! Eftersom den där resan var glädje!


j.

Jag ska gömma mitt kort när jag är hemma och inte har ngt att göra!
Det är livsfarligt eftersom jag shoppar på H&M! men fy så fina kläder jag kommer få hem!
hihi

j.

Så några timmar efter tandläkarbesöket.
Jag var darrig och rädd för att gå in till tandläkaren, en ny tandläkare som jag aldrig har varit hos innan och jag har lite sträck för dumma tandläkare.
Men dessa tankar försvann snabbt när jag kom in hos tandläkaren! Både tandsköterska  och själv tandläkaren var jättetrevliga. och framför allt så tyckte tandläkaren synd om mig, och alla som gör det blir snabbt mina vänner!

Jag fick reda på att jag hade blivit inflammerad i hela tandköttet och därför den hemska smärtan. Tandläkaren sprutade in lite bakterie dödaden men hjälpte dock inte jättebra så jag fick penicillin. Tandläkaren plågade mig ganska rejält genom att trycka på de ställena jag hade mest ont och fy tårarna bara rann.

Just nu känns allt så bajs, eftersom det är bara jag som lyckas med det här! Jag får inflammationer över allt. Så penicillinet har jag ätit tusen gånger!

Nu har jag precis vaknat och missat att ringa jobbet och berätta detta hemska, och måste snabbt börja städa upp här innan David kommer hem! Har börjat lite men har disken kvar!

Det bästa med dagen var att mitt paket ifrån H&M har kommit :D :D
puss j.

j.

Eftersom jag tycker mycket synd om mig så gick jag in på H&M hemsida och tryckte hem lite kläder!
( Den svarta klänningen beställde jag i söndags för att kanske få den tills nyår )
Den rosa klänningen har jag funderat länge på att köpa, men i detta fallet tvivlade jag mycket eftersom jag valde mellan den rosa jag köpte och en blå. Men det blev rosa!
och sen ett par nya byxor!

j.

Varje morgon vaknar jag av att jag har ont i mina käkar eftersom jag biter ihop så hårt på natten.
I morse så vaknade jag och jag kunde inte öppna munnen eftersom jag har bitit ihop så hårt i natt på min visdomstand som håller på att komma upp där nere. Så min dumma visdomstand där uppe trycker på de andra tänderna där nere när jag äter eller som nu sover..

Jag var hos tandläkaren i måndags men då slipade jag bara på tanden där uppe för att detta inte skulle förekomma. Så idag tror jag nog att jag kommer få dra ut min visdomstand där uppe. Eller så får jag någon antibiotika för min svullnad.. Jag ska inte tänka för mycket vad som kommer hända eftersom det kommer få mig att bli mer nervös. Jag är redan hemskt nervös för det är en ny tandläkare och jag kanske kommer dra ut en tand idag (?)!! + att ingen bedövning fäster på mig så jag kommer behöva typ 4 bedövningssprutor..

Så jag ska var där uppe vid 11. Så jag får nog börja gå vid 10 tror jag. Mamma sa att jag kunde ta taxi men jag tar hellre en promenad för att jag behöver rör på mig. Men det känns hemskt att missa jobbet för jag har så ont i min käke. Eftersom jag inte har jobb så länge behöver jag all jobb jag kan få. !

j.

uppdateringen kommer nu.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Jag hade en hemskt julafton.. har sagt till alla att det var bra, men den var inte bra jag kom till mormor på julafton och jag skulle egentligen kommit hem till Svedala den 23 men så blev det inte. När jag kom fram till mormor hade jag hemskt ont i huvudet och var trött som sedan efter den lilla mat jag åt blev till ett migrän anfall och jag sov bort hela julafton.

De dagarna jag var hemma var underbara! Jag låg i soffan och bara myste. Jag åt tapas dagen efter julafton. Jag vet med all säkerhet att det bara var vår familj som åt tapas dagen efter julafton men det är så vi är i Familjen Lindberg.

Sista dagen jag var hemma skulle jag även hem. Fast först Tandläkaren, jag fick två alternativ att dra ut mina visdomständer eller slipa på dem. Fegis som jag är så valde jag att slipa på dem (som jag ångrar idag, eftersom jag har hemskt tandvärk). Efter tandläkaren så va det mellandagsrean som gällde för mig och mamma, eller speciellt för mig. Eftersom mamma hatar folkmassor och jag älskar när man får trängas för att hitta det bästa plagget!

Nu är jag i Falköping. David kommer hem i morgon och jag längtar efter honom!
Jag fick även reda på att idag att jag har bara jobb till en vecka efter jul. Jag ångrar nu varje gång jag har svurit åt att jag inte orkar jobba och vad jag hatar ost jobbet.. För jag kommer sakna pengar som kommer in i slutet av månaden...
Så nu istället blir det att Glida runt Hänga runt & Låna pengar.
puss j.

j.

Jag lovar och svär
att jag ska uppdatera allt om jul och hur det var i Skåne.
Men nu ville jag bara säga att jag är hemma i Falköping och ska sova för att jobba lite innan nyår!
och en sak till, jag älskar mellandagsrean!!!!
okej sista saken nu, jag och min familj + David ska till London!!!
jag mår bra!
puss j. 

j.

Jag är trött.
Så tyvärr så kommer bloggen ligga lite död nu ett tag.
Jag ska hem på Torsdag.
Jag jobbar den sista dagen i morgon innan jul.
David & Jag ska ha vår egna julafton i morgon.
Jag är dödstrött.
Så jag tar tag i utmaningen när jag orkar ingen förlåt..
En STOR puss!

j.

Dag 12 – I min handväska
Jag har ingen rolig handväska än, har önskat det av David i julklapp så vi får hoppas att jag får det!
Men jag har det mesta jag behöver i min jacka!
- mobil
- plånbok
- lipsyl
- nycklar
- f-kort
- reflex

j.

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Det är jättedåligt kvalitet men skitsamma!
Det här har jag på mig ikväll.
Så jag har en röd klänning ifrån Bubbelroom och ett par svarta byxor ifrån H&M!
Den röda klänningen har jag för jag och David ska på julbord ikväll så det blir lite julinspirerat!

j.

Idag är det egentligen Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag. MEN eftersom jag jobbar om dagarna så är det inte så roligt.. men i morgon ska jag ha på mig lite roligare kläder så jag byter dag! Så jag tar Dag 11 – Mina syskon
Så Dag 11 – Mina syskon
Jag har en bror, en lillebror. En riktigt bra lillebror! Han heter Jonathan men kallas framför allt för Jonte!
Vi växte upp med mycket lek och en hel del bråk. När jag flyttade till Falköping så har jag som hela familjen kommit närmre. Jonte och jag har blivit närmre och det känns riktigt bra! Jonte är grym på allt! Han är grym i skolan, grym på volleyboll och en grym lillebror!
Mest stolt storasyster var nog när Jonte fick all star team pris i våras och i somras när han vann silver i beachvolley.
Jag vet med stor sannolikhet att jonte kommer bli ngt grymt och jag är lycklig att få följa med honom på resan dit!

j.

Dag 09 – Min tro
Jag kan inte säga att jag har haft någon tro. Jag är konfirmerad och efter det har jag inte tänkt så mycket på min tro. Men när jag började gymnasiet så träffade jag en underbar person som blev en av mina bästa vänner under gymnasietiden och är fortfarande. Jag pratar om Gabriella, Bella!

När jag träffade Bella så förstod jag att Bella skämdes inte för vad hon tyckte och vad andra tyckte om henne. Bella stod för att hon var Kristen. I början av 3an blev jag och Bella väldigt nära vänner och Bella fanns där alltid för mig när jag hade det jobbigt. När jag var med Bella så mycket så insåg jag många olika saker, jag insåg att det är viktigt att ha en tro och att Gud är alltid med dig. Jag har ett starkt minne ifrån ett sms jag fick ifrån Bella.
Det löd såhär : " Åh du anar inte vad glad jag blir att du skriver berör! Tack för allt fint du säger julia :) men ta åt dig, Jesus älskar dig, ser dig och bryr sig så otroligt mycket om dig! Och det sköna är att vad vi än gör så finns det förlåtelse. Ingen är perfekt, alla trampar på någon ibland. Men gud ser, och han förlåter och ger kraft så att vi kan be om förlåtelse till den vi är sårat. Det är stort, och jag är glad att du tänker till lite, verkligen :) Godnatt min fina vän, hoppas du mår bättre! Stor kram<3 "

Efter jag hade fått det här smset så insåg jag att det är så sant det Bella skrev och efter det har jag börjat tänka efter. Tänka på att Gud finns och han är alltid med en.
Vill även säga att Bella är grym! Hon bor nu Huskvarna och jobbar med Ny Generation !
och att jag saknar henne <3

j.

Dag 08 – Ett ögonblick
Om jag ska välja ett ögonblick är svårt. Jag har ett dåligt ögonblick och ett bra så jag kommer berätta lite snabbt om båda!

Jag börjar med det dåligt/hemska ögonblicket för det hände för ett bra tag sedan. Det var en helt vanligt solig sommardag 2004 och pappa stod och grillade ute i trädgården. Helt plötsligt kommer pappa in och skriker. Pappa bara skriker och skriker och sen lägger han sig ner på golvet och säger att han har ont i ryggen. Mamma ringer mormor eftersom mormor kan allt om sjukdomar m.m. Jag kommer ihåg allt som om det var igår. Att höra pappa skrika av smärta gör så ont i min kropp, att höra en vuxen man skrika och gråta så mycket är inte vanligt. Att höra han kämpa för han har så ont gör så ont i min kropp eftersom pappa har alltid varit stark.  Ena sekunden sitter vi i bilden in till akuten i Malmö. Jag har en stark bild i huvudet. Det är att pappa står och hänger över bänken till receptionen och gråter så ont han har. Några minuter efter så står mamma och kramar om mig och min bror medan vi gråter utanför akuten och säger att allt kommer blir bra. Några dagar efter fick vi reda på att pappa hade fått njursten.

Till ett bra ögonblick istället är när jag och mitt lag tog Sm-guld 2006. Vi hade tränat hela året, spelat tillsammans hela laget och vi var ett bra lag. och det räckte hela vägen. Hela vägen fram till ett sm-guld! Känslan att vinna, att bli svenska mästare är något stort. Jag kan inte beskriva mina känslor när jag fick veta att vi vann. När Sara smashade  in den sista matchbollen som ledde till sms-guld! 

j.

Dag 07 – Min bästa vän
Eller rättare sagt mina bästa vänner!
ALLA mina nära vänner är mina bästa vänner. Jag tycker om alla lika mycket! Trots att jag kanske inte har kontakt med alla lika mycket som för några år sedan. Men jag vet att även om jag inte hör av mig så har jag dem som mina bästa vänner. 
Ett exempel är en av mina bästa vänner. Sara. Sp Sara. Banan Sara.
Vi träffades på mellanstadiet och har hängt ihop sedan dess. Jag kan alltid lita på Sara. Men framför allt så kan jag prata med henne. Jag vet att hon alltid är nära trots att hon är 48 mil här ifrån just nu. Jag har ett starkt minne som nästan gör mig ledsen. Det var på sommarlovet innan jag flyttade till Falköping. Sara bor en bit ifrån mig så jag var tvungen att cykla hem. Under tiden jag cyklade hem så började tårarna rinna eftersom jag insåg att jag skulle flytta ifrån mina bästa vänner och min familj. Jag insåg att jag inte skulle kunna cykla hem ifrån Sara mitt i natten.
Jag och Sara pratar inte varje dag men de dagar vi pratar så inser jag hur bra vän hon är. Det kan ta 3 månader innan vi pratar med det kvittar eftersom Sara finns där. Sara lyssnar och pratar. Sara är en av ALLA mina bästa vänner.

Och till ALLA mina vänner så är ni alla mina bästa vänner
Här är några av dem!


j.

Dag 06 – Min dag
Min dag var till en början hemsk! Jag sov skit dåligt i natt och framför allt i morse.. Jag vaknade typ vid 3 och halv 4 och vid 5 och sen vid halv 6, ja ni fattar.. Så när jag vaknade ville jag inte gå upp och framför allt ville jag inte jobba. Hela morgonen pratade jag med David i telefon och sa hur mycket jag inte ville gå till jobbet. Men sen när jag kom fram till jobbet så ändrades allt och det var ganska kul att jobba idag. Så min dag såg ut att jag jobbade ifrån 07.00 - 16.30!

Nu ikväll så skulle jag precis hoppa in i duschen så ringde Albin på dörren och ville spela Tv-spel så nu sitter han i soffan och vi väntar på att David ska komma hem ifrån att han har åkt längskidor!

Senare ikväll blir det att titta på alla tv-program på tv! och lägga mig tidigt eftersom jag börjar 06.00 i morgon!!!!


j.

Söndags ångest till max
är det precis vad jag har just nu.
Jag har varit otroligt trött idag, sov till halv 12 och sov även en stund vid 18 tiden. Som kanske inte var det smartaste jag kunde gjort. Jag är expert på att sova vid 17 tiden, det är så som jag är som tröttast!
Så nu ligger jag i sängen och försöker sova!
Eller jag försöker att tvinga mig själv eftersom jag ska upp kl 06.00 för att gå till jobbet.
Kanske är det därför jag inte kan somna för jag är lite nervös för att jobba. Har inte varit på jobbet i en vecka.
Så nu ska jag sätta på Sunes Sommar och försöka somna. Älskar att somna till filmer i bakgrunden.
Kör på Sunes Sommar istället för Sunes Jul.

puss j.


j.

Dag 05 – Vad är kärlek?
Kärlek.Love.Amor.Amore. 
För mig är kärlek allt. Jag är beroende av kärlek. Att veta att någon/några tycker om mig, att de älskar mig. Kärlek behöver inte vara något stort. Det kan vara mycket enkelt. Finns så olik kärlek. Jag själv kan känna kärlek till nästan allt, åh min kärlek till detta klädes plagget. Åh kärlek till den här låten, eller den här artisten. Eller åh kärlek till vilken fin film. Kärlek till min katt. Min familj, mina vänner eller min pojkvän.

Så vad kärlek är för mig så är det allt, och jag är beroende av det. För mig är kärlek en drog. 


j.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Egentligen vill jag inte skriva det.. eftersom jag äter så hemskt mycket onyttigt!
Men eftersom jag inte har kunnat äta i snart 5 dagar så passar jag på att äta nu liksom!

Så till Frukost : 2 rostade mackor med sylt på
till fika innan lunch : en lussekatt
en mycket sen lunch : Mcdonals mat
kvälls mat : en halv pizza.

Alltså bör jag var den tjockaste i stan just nu men som sagt jag har ju inte ätit på länge så jag äter för de dagarna!

j.

Dag 03 – Mina föräldrar
buh varje gång jag tänker på mina föräldrar börjar jag att gråta typ. Jag har inte bott hemma på nu snart 4 år och har då inte träffat dem så mycket! Därför saknar jag dem hemskt mycket!

Jag har en mamma och en pappa! Mamma heter Annette och pappa heter Ulf. Båda två har ett stort intresse och det är volleyboll. Som jag skrev innan så är jag typ född i en volleyboll hall och lika så uppväxt i en. Mamma och pappa träffades på en beachvolley turnering! Det var pappa som fick mig att börja spela volley. Pappa har alltid varit min tränare och är det fortfarande kan man säga. Pappa älskar att träna på mig och min bror. Jag uppskattar det mycket, trots att det kan vara jobbigt ibland. Pappa tycker även väldigt mycket om tv-spel och allt annat som känns för ungdomligt för honom! Mamma är som alla andra mammor tror jag, för mamma har alltid rätt. Alltid jag förstår inte hur hon tyckas. Mamma precis som pappa älskar volleyboll, mamma har även vunnit sm-guld i beachvolleyboll. Både mamma och pappa har stora intressen för att resa och det är jag jätteglad för. De har varit och tittat på OS i Athen och jag är säker på att vi kommer åka till London och titta på OS!  Jag har upplevt både New York, Thailand, Grekland tillsammans med min familj och kommer blir fler ställen är jag säker på!

Om jag ska säga vem jag är mest lik.. Hmm. Jag har mammas näsa och pappas kropp. Långa armar och ben. Jag har lika dåligt immunförsvar som pappa. Jag blir lika stressad som mamma. Jag älskar mina föräldrar jättemycket. Efter jag flyttade har jag kommit mycket närmre dem, speciellt min mamma. Jag har alltid varit pappas lilla prinsessa. Men nu kan jag prata med mamma om allt och det känns så otroligt bra. När jag kommer hem så är det stora samtals ämnet runt middagsbordet oftast volleyboll. Men det är bara kul att hela familjen brinner för något tillsammans!

puss, jag älskar er två!!


j.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR SOM FYLLER ÅR IDAG!
GRATTIS JONTE!!

j.

fy hemskt blä
har blivit så otroligt förkyld och huvudverk och lite feber kvar..
inget jobb idag och jag pratade även med min "chef" igår och det blir nog så att jag blir hemma hela veckan..........
puss j.

j.

Dag 02 – Min första kärlek

Visst var man kär när man gick i lågstadiet men jag tror nog att jag blev riktigt förälskade för första gången när jag var på Kreta. Det var sommarlovet mellan 8-9, jag och min familj åkte till Kreta och inte visste jag att jag skulle träffa en kille där.
Jag har alltid varit blyg med killar inför min familj, framför allt min pappa.. Så att träffa någon på ett hotell där min pappa vakade över mig var inte lätt.

Jag kommer ihåg att jag levde i en dröm. Det började först att vi blev vänner eftersom han hade en lillebror som var lika gammal som min bror. Vi spelade fotboll och lekte i poolen alla fyra tillsammans. Men sen en kväll så tog hand min hand och vi höll varandra i handen. Nästa kväll kysste han mig. Jag levde i en dröm en äldre kille kysser mig!

Vi gömde vår romans framför allt eftersom min pappa är som han är. Vi kysstes i hissen på väg upp till hotellrummen. Vi gjorde allt i smyg. Men sen kom dagen då han och hans familj skulle åka hem. Jag var otroligt ledsen den sista veckan vi var kvar i Kreta. Men lyckan kom tillbaka när vi kom hem, vi blev tillsammans även om det var ca 50 mil mellan oss. Vi träffades en gång på Liseberg och höll kontakten via internet. Men det tog slut. Mitt hjärta blev verkligen krossat. Men jag kan nu tänka tillbaka till den här tiden och bara le.
Är nästan 100% säker att bilden
är ifrån Kreta...
Men min bästa och största kärlek är så klart David! ♥


j.

Dag 1 - Om mig
20 juli 1991 så föddes jag på Trelleborgs BB. Jag är alltså en sommarflicka ifrån top till tå.
När jag var 6 år flyttade jag och min familj (mamma,pappa&lillebror) till Svedala. I Svedala flyttade vi in i ett gammalt dagis men som var renoverat. Jag började på Roslättskolan som var ca 3 min ifrån mitt hus och jag där gick jag i skolan tills jag skulle börja 6an. Då förflyttade vi oss till Örtagården. När högstadiet kom så var det Centralskolan som väntade på mig och lika så alla nya utmaningar. Jag hade många utmaningar redan då och det har jag fortfarande.

En utmaning var att välja gymnasiet. Jag valde att börja på ett volleybollgymnasium som låg i Falköping. Alltså var jag tvungen att flytta 48 mil ifrån min familj och mina vänner. En utmaning. Att det blev volleybollgymnasium var inte konstigt, jag är nästan född i en volleyboll hall när både mamma och pappa har spelat på elitnivå och har även tränat. Under min volleybolltid har jag hunnit ta både sm-guld, sm-silver och sm-brons. Men jag har under tiden jag spelat volleyboll hittat en annan passion ; Beachvolley som jag brinner för. Där har jag även vunnit sm-guld och några sm-brons!

I somras tog jag studenten efter att klarat av en annan utmaning. Jag klarade av att ta studenten efter 3 tunga år med volleyboll & skola.

När jag gick i slutet av 2an, så träffade jag en fin fin kille. Som fortfarande en fin fin kille och den fina killen är min pojkvän, David. Just nu så bor vi tillsammans i Falköping. Jag stannade kvar här efter gymnasiet. Jag jobbar även på falbygends ost tills vidare, jag har jobb fram till jul som det ser ut. (men håller tummarna för att det blir mer).
Framtiden ser väldigt lugn ut för mig, jag älskar att planera men jag älskar lika mycket att ta det lugnt och bara ta det som kommer!

j.

Nu får jag ta tag i den här utmaningen
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
p.s förvänta er inget bra av det...

j.

Jag råkade shoppa hem lite kläder igår ifrån H&M..
Så här kommer dem ;
Kavajen har jag länge velat ha och klänningen kanske får bli till nyår vi får se lite!

j.

Är hemma idag igen ifrån jobbet.
Är inte bra än. Känner en otroligt ångest över att jag inte kan jobba!
Men jag tycker det är bättre att jag blir helt frisk än att jag går runt och är små sjuk..
Så idag har jag tittat eller tittar på Eva & Adam. Inget filmen utan serien!
Jag har alltid älskat Eva & Adam. Har alla böcker hemma.
Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och tittar på Eva & Adam. Just nu tittar jag på det avsnittet när de är på klassresa! hihi

j.

det var längesen
jag både skrev och i detta fall var sjuk.
Så i morse kände jag att min mage inte var med mig. och jag hade all rätt till att tänka så eftersom efter ha somnat om så vaknade jag av att jag sprang till toaletten för spy.
Så jag ringde jobbet och berättade att jag var sjuk. Så idag har jag sovit och tittat på film och vilat. Jag mår fortfarande inte bra, magen är inte med mig och jag har fått feber.
Men med allt detta så är jag stolt över att jag inte har varit sjuk på länge.
Och när jag är sjuk så blir mitt så kallat "shopping" beroende fram...
Har många dagar irad tyckt upp H&M hemsida och kommit till den sista delen innan man betalar men jag har varje gång avslutat det!
Men ikväll så slog jag till det blev en klänning och en rosa fin fin fin kavaj.
mer om helgen kommer kanske i morgon om jag orkar!
puss j.

RSS 2.0