Andetag

Det har blivit bättre i foten. Men jag hade feber igår och ont i magen. Så idag blir det att vara hemma från jobbet, men just nu känner jag mig bra. Så klart får jag kuldkänslor att jag inte gick till jobbet i morse. Men jag får jobba resten av veckan istället. jag behöver dem pengarna! till nya julia. Jag ska kanke köpa en kamera. eller betalla halva till pappa. men pengarna kommer mest att gå till kläder tror jag. Jag ska köpa på mig lite innan falköping. För om en månad bor jag i falköping. en lite månad. Jag ryser till varje gång jag tänker på det eller om någon nämner det.
lyckan idag ? att jag är påväg till att bli frisk kankse?, det såg långsamt fram. men jag måste blir frisk!

Puss julia

I Am Me

då blev jag äntligen 16 år. fick vara ledig från jobbet på fredagen för mina fötter hade svullnat upp mer. så lite vänner kom och myste och åt hos mig. fast först på morgonen fick jag en fotoskrivare. yeah, synd bara att jag redan hade skickat efter blider som jag ville ha utskrivet. men den är jättefin och mycket bra!
fick lite god saker av vännerna med. tacktack ! det blev mat och prat här hemma långt in på sena timmar.
så grattis till mig !

kram&puss julia

Do It

min dag har både varit rolig och lite sorlig! det bästa var att jag hade sovmorgon till 10 ! woho fick sova ut lite. sen när jag vaknade fick jag reda på det lite trista men även med lite glädje. jag skulle till vårdcentralen kl 14.30. alltså jag var tvungen att sluta tidigare! lycka. fast jag var fortfarande tvungen att gå till vårdcentralen. bubu. men jag kom till jobbet och allt var som det bukade alla är lika trevliga. jag sätter mig ner vid matbordet och börjar riva lappar! den jälva prislapparna, jag spyr på dem! och efter jag har suttit där i 20 min och räknat ut hur länge det kommer att ta för mig att riva 24 stycken A-4 papper med prislappar på går jag ut och byttar lapparna. idag bytte jag med fler skruvar och verktyg. och sen gick jag där och började få ont i min andra fot :/ lite kneppigt! tittade på den, och ja visst den hade med svullnat upp:! yes! sen gick tiden ganska snabbt :) klockan var på min sida idag. mamma&pappa kom vid 13.40 kankse. och snackade lite med lasse och sen följde jag med dem hem! så otroligt skönt att sluta redan då.
så nu skulle jag till vårdcentalen! det värsta stället i hela svedala! jag var rädd hela bil resan från anderslöv till svedala om jag skulle få ta stick i finger eller ej? men så gick vi in där och satt där och väntade tills det var min tur! jag fick en dansk/svensk läkare, han var snäll. även om han sa att det såg ut som jag hade ätit havregrynsgröt precis hah ^^
men så tittade han på mina utslag men sa inte så mycket om mina utslag på mitt ansikte, utan han tittade mycket på min fot där jag hade mitt jälva skoskav sen sommarrocken och sen en dag på jobbet med fel skor! och samtidigt tog han där jag hade som mest ont!
han tittade på mina fötter och sa att det inte alls såg bra ut! jag&mamma sa typ att det är väl en stukning hon har fått. men nej nej sa han ! han tittade och började ta på mitt skoskav och sa att jag hade fått svinkoppor i mitt skoskav :O what!? så jag hade då fått en infektion i foten så dem hade svullnat upp. det kan liksom bara häna mig! och jag tänkte det värsta som skulle kunna häna nu var att få ta stick i fingert. men han sa att jag skulle till en syster, jag höll mina tummar att jag inte skulle behöva setta mig i labbet för att få en sänka. men jag hade tur, hon skulle plåstra om mig :) mina skoskav! så jag låg där och hade det skönt medans hon tvättade mina infekterade skoskav. jag låg på mage så jag var tvungen att ha mitt ansiktet på ett håll. jag hade det mot fönster och jag tittade in i en förvar där den hade  plåster. och så skulle hon leta plåster till mig och då satte hon hennes röv i mitt ansikte! inte det bästa som hade hänt mig i dag! men jag skrattade jättemkt när hon gick !
och har jag precis kommit hem från träningen som jag tittade på! jag vill med! men är man sjuk så :( så snackade jag med johanna! och hon hade haft en vän som hade fått infektion i fötterna hon med! och det hade blivit så dåligt att hon var tvungen att gå på krukor i två veckor :O hjälp! det får bara inte hända mig!
och just nu gör det jätteont! och nu ska jag sova :(

puss&kram julia
lyckan idag blir att jag nästan sprang ut från vårdcentralen ont i fötterna och skrek! jag klarade det! jag behövde inte ta stick i finger!!


katten säger ?

Jag är klant. Jag har stukat mig fot, men jag vet inte hur eller när. bara att jag fick jätteont i foten och den svulnade upp. ajaj.
I morgon ska jag till vårdcentralen för att på medicin för mina utslag. och jag är helt säker på att jag kommer att få ta sitck i fingert! och alla som känner mig väl vet att jag inte klara av sprutor eller något såndant. jag får panki och svimmar ( som jag har gjort två gånger på vårdcentralen. )
annars på jobbet var det jobbigt som alltid, klockan är verkligen inte min vän. den rör sig aldrig. jag går bara och bytter ut prislapparna. och nu är det inte en sån roligt tryck sak som de har in mataffäre, nej jag ska först riva ut lappar och sen hitta varan och sen sätta ut lappen. omöligt för mig! jag vet inte vad allt finns i affären än ? jag vet inte vad allt är? eller vad det heter? som vad är en muff för er? det ska jag säga er, det är en sak man ha när man ska bygga i avlopp, kostar kankse 35kr st. idag tror jag att jag bytte alla prislappar på alla skruvar! fy fan jag hatar den just nu! men jag tänker varje gången det går dåligt och trögt, julia du får pengar för det! ibland känner jag bara för att svimma för att slippa lite av tiden. men då kommer jag senare på att då får jag inga pengar. buubu.
men nu ska jag lägga mig kl är bara 20.18 men jag är dö! har lagt all min kraft på att ha ont i foten och att inte klia mig på mina utslag!

 min fot, som gör ont ont ont ont! och jag är en klant som inte vet när jag stukade den :/

kram&puss / juliajuliajulia :)
lycka om en månad flyttar jag :) lycka?

In God's Hands

idag började jag jobba. jobbigt värre, för just den här veckan skulle det bli fint väder. och just nu tror jag att jag har svinkoppor. så det är  inte så speciellt roligt att jobba när det kliar och man ser helt miffad ut för man har för mtk smikn på sig för att täcka alla utslag. men det bästa är att jag får pengar för det! så i morgon när jag vaknar (05.45) ska jag tänka, du får pengar julia! du kommer att få pengar för det!
har så jälva ont har skoskav, fick det först på rocken och nu efter en hel dag på jobbet så är mina fötter döda.
Jag tog ansvaret på mig att riva ut de nya prislapparna och sätta upp dem. det jobbiga är att det är ca 8000 prislappar som först ska rivas ut och sen sättas up. + att jag inte inte än vet var allt finns, så jag ska först hitta varan bytta ut lappen och sätta dit en ny. men det är lika roligt som att stå ikassan.

lyckan i dag är Nelly Furtado och att jag ska gå och lägga mig nu & klockan är inte 21 än.

dagens bästa : In God's Hands - Nelly Furtado 


sov söt (:
kram&puss / julia <3

tre dagar borta

Nu var rocken klar för i år. Ganska skönt! Men det var otroligt roligt i år. Alla sköna människor som finns runt omkring mig! Som jag inte kommer att träffa så mycket mer var det roligt att träffa och få vara med tre hela dagar.

Och dig som jag redan bara träffar en gång om året. Om du inte ville vara med mig varför sa du inte bara de? Du var min första kärlek och jag kommer alltid att ha känslor kvar för dig! Det blev inte så lyckat med dig som jag trodde det skulle bli. Men jag hade roligt ändå!

20 år av mys, står det på bandet! Och det är verkligen mys att vara på sommarrocken!

The ark & Timbuktu jättejättejättebra! Men inget slår förra året! När Håkan Hellström var här! Joddla med siv är alltid lika bra!

Dessa tre dagarna gick snabbare än va dem brukar göra. När man vara där igår och såg fyrverkerierna så kändes fel! det ska inte ta slut redan, lite till. Men nu är det bara att vänta tills nästa år! Och nästan år ska det vara ännu roligare och mkt mysigare än de andra åren!
Kram&puss // julia

                      



Stop Crying Your Heart Out

percis i dag var det ett år sen jag var som lyckligast i mitt liv!
tiden går och det händer inget! kan inte allt vara klart nu så jag får veta hur allt är!

18aug??

kram&puss julia


Precis när mörkret tändes upp igen

regn och lite till regn idag. har fixat min biljett tills rocken. 450 kr för alla dagar, blä var dyrt! man kan lika gärna stå utanför och lyssna och se lite av artisterna. men det vill man inte. man vill ha närheten av alla vänner & alla andra svedalabor som bara går på rocken även om dem hatar banden. för om man bor i svedala är det ett måste att gå på rocken även om man inte gillar banden.
packat ner lite kläder idag. jag börjar tidigt med detta. men jag vet att jag inte kommer att hinna göra allt detta sen.
wow snart är det min dag. den 20 juli fyller jag 16 år. får se hur den dagen blir då. kankse som alla andra. ingen är hemma så man får fira min födelsdag långt efter den 20 juli.
jag har inte träffat min babes på snart 4 veckor, lite sorligt. men som tur är att jag får träffa alla redan i morgon kanske.
vilken lycka
+ att jag gjorde sommarträningen idag, jag cyklade i motvind och det var jobbigt som tusan. men ska man blir bra så ska man

kram&puss julia
 

Om du lovade att ändra dig och bli normal

nu är det så här att det bara är några dagar kvar till sommarrocken. och jag är lite nervös. men när är jag inte nervös för något? jag är orolig som alltid. vad kommer att hända där? hur kommer det vara? kommer allt vara som innan? vem kommer man att träffa ? dem man älskar eller dem man hatar? hm, många frågor som går i mitt huvud som alltid. men det blir alltid bra till slut.
idag har jag varit i malmö, hittade ett par byxor på rea. helt okej. annars har jag tagit det så jättelungt för det är sommarlov och jag har lärt mig att man ska vila på alla lov och ha det skönt!
elin skulle ha kommit ner, men det gick inte. hon var tvungen att jobba. jobbigt värre. jättesynd för jag ville verkligen träffa henne! men det kommer fler gången hon får komma till falköping och träffa mig där.
i morgon kankse det blir Båstad om det blir fint väder. titta tennis men min familj. trelivgt värre.
men just nu är det mycket lycka!
för allt ska vara perfekt tills på fredag.
+ att det inte blev någon beach, men det kommer fler gånger som alltid! i min ögon!

kram&puss julia
 
Älskar dig neo<3image22

En liten tår.

sitter här och små gråter lite. är ledsen för att jag inte vet nu om jag vill flytta? jag vill inte lämna allt bra. men jag vill även upptäcka det nya! veta vad som finns utanför svedala, utanför skåne. men jag vill inte lämna er! min vänner min familj mitt hus, min katt, mitt roslätt! mitt liv!
jag är ganska bra för att fälla tårar, men just nu är det enklar än vanligt!
jag vill inte idag, men i morgon vill jag! men vill jag om en månad?
jag vet inte varför jag är så ledsen, varför ska jag gårta när jag har det bra? om jag nu har det så bra som jag själv tror?
men flytten kommer att gå bra, jag måste bara övertyga mig själv att det kommer gå bra! enkelt och snabbt. att det kommer bli lyckligt till slut!

Jag älskar er<3 försvinn inte ifrån mig.
 

här kommer du

jag vet inte hur det kommer att gå sen. men bra hoppas jag. jag vet att du alltid ska hitta fel på mig. och det är verkligen jobbigt. men om du är sådan person så måste jag bara leva med det ! enkelt. nejnejnej!
snart är det sommarrocken, och fy fan va skoj det kommer att bli! spciellt om elin kommer ner, hon kommer få ett minne för livet. the ark kommer och det är nog det jag mest längtar efter och att alla har så roligt under dem tre dagarna. och alla känner alla. man träffar dem man inte brukar se och det blir så bra som alltid.
jag längtar
image19

det händer alla, det vet alla.

nu har packning börjat till falköping. lite jobbigt, det går så mycket i mitt huvud just nu. är ledsen hela tiden. jag vill verkligen inte förlora att jag har påbörjat. men det kommer gå bra. men jag är orolig som alltid , hur det kommer att gå och hur kommer det att vara när vi flyttar upp där? jag är så rädd för jag ska göra fel. men det är jag alltid. jag måste skaffa självskänsla! att veta det gör inget om jag gör fel, alla gör fel. ett lite fel har alla gjort någon gång. det är bara att göra rätt nästa gång ! enkelt! men jag vill inte göra fel från början, jag vill ha kontrol på allt , vet hur och när allt händer! planera!

det börjar alltid bra.

Nu har jag gjort det igen, inte skrivit på 100 dagar. men jag ska verkligen förbättra mig lovar och svär!
det har hänt mycket, vet inte om jag orkar berätta om allt, men lite.
Avslutingen och balen var bäst! det bästa i juni! och det bästa i hela grundskolan! vi började med att avslutingen i skolan. tjejerna i klassen sjöng forever young och killarna spelade. det var så fint! eller rockigt om jag ska säga så ;) betygen och allt var jag helt okej nöjd med, mycket bättre än vad jag trodde. det kom någon tår när vi skulle säga hejdå, får alla . även lärare. och mentor erik gjorde det inte bättre när han sa att det skulle vara sista gången vi satt här och var en klass, allt skulle förändras när vi gick ut ifrån klass rummet, för då skulle inte 9G finnas något mer. Då tror jag att dem flesta grät.
balen det bästa, mkt skratt och dans. efterfesten, mysigt värre + att jag var helt död, jag har ont i fötterna och var trött. sov en lite stund på dannes arm. blev mysigare efter varje halvtimme =) pussar på dig <3
efter den dagen var det att packa och ta det lungt för sen var det falköping som gällde. flicklandlagslägert, jätteroligt! Jonas hård äger allt! varför varför varför kan du inte börja på gymnasiet som tränare! ??
efter lägert till Mallorca! Efterlängtade mallorca. varmt och skönt! familje mys.
sen efter en vecka i sol var det hem till kalla skåne och åka till Halmstad. vi höll tummarna för att det skulle bli toppen väder, men det räckte inte med våra tummar det blev regn varje dag :/ det regnade mer än någonsin i halmstad sa de! + att det spelades årets första beach tävling för året! HJÄLP, va dåligt det gick ! men de var första för året! sen bar det hem och nu sitter jag här och tar det lungt lungt. Jag mår inte bäst heller. är trött och nere. skulle behöva många kramar av sara linn rebecca och johanna just nu! men var är ni? inte hemma :'(
kommer mer sen
 
Pusspuss / julia

RSS 2.0