En sak för mycket.

Nu känner jag mig liten igen. Jag vet inte vad du gör nu eller vad du gör sen. Jag vill ha kontroll över dig nästan. Vet vad du skriver till henne, säger till henne. Är det lika fint som när du skrev och sa till mig? De är det jag vill veta, veta om du ha börjat tycka om henne. Tycker du om henne mer än vad du tyckte om mig? Kommer det bli ni? Kommer det att vara bättre än vårt
förhållande?
Det är så mycket jag vill ha reda på , lite för mycket kanske. Men jag kan inte fråga dig allt detta. Jag vill inte få reda på allt, inte från dig. Jag vill ta reda på det själv. Men jag känner mig så lite, en lite julia som inte kommer ut ifrån sitt lilla skal. En julia som inte  kommer att  få en chans till. Jag kommer nog aldrig att få chansen på dig igen. Och jag vet inte om jag någon gång kommer att få chansen att berätta för dig att jag älskade dig.
image12

Gå din väg

Idag mors dag. Var ute och åt med mor och far föräldrar. Jobbig som alltid. Men det är något som måste göras, för jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Sista dagen på helgen och jag har mest sovit bort helgen och varit sjuk. + att ha shoppat upp halva inkomsten den här månaden. Illa illa. Men jag vet att jag inte kommer att ha tid till det sen så jag gör det nu istället. Sen har jag biffat med tränings programmet vi har fått av gymnasiet som vi ska göra fram till lägret, och jag har inte varit så flitig med det så jag gör det så mycket jag kan nu.

Det är 10 skoldagar kvar nu, så det är bara att ligga i och göra sitt bästa. Redovisning i So i morgon om 90-talet. Ska berätta om musiken och idrotten och nöjen på 90talet. Så det kommer att bli mycket snack om Spice Girls och andra popband. Det kommer säkert att gå jättebra. Sen på onsdag Na i matte, sista delen. Muntliga med Johanna och Sara. Stackas Johanna att det skulle bli på hennes födelsedag då. Sen efter det är det inte så mycket kvar av det sista året i grundskolan. Så tio dagar är inte så värst mycket. 2 veckor nästan. Jag hoppar nästan var glädje. Sen är det sommarlov , det alla väntar på nu. 10dagar kvar av allt.
 

image11


Dagens dag.

Idag har jag inte mått så bra. Har ont i huvudet och halsen och är allmänt trött. Det är åska i luften så det är därför jag har ont i huvudet. Sen halsen vet jag inte, det bränner verkligen. Sen gör inte värdet det något bättre. Det är en skit dag idag. Har redovisat no klart. Och lämnat i engelskan, så nu är det bara musiken och so kvar.

Det regna ute, och det är en allmänt tråkig dag inget speciellt kommer att hända. Jag orkar nog inte, ska jobba i morgon tror jag. Beror på hur jag mår.

En sådan här dag så vill man bara sitta vid datan och lyssna på Kent musik. Kent är verkligen jättebra. Har fått tillbaka mig kärlek till den musiken nu!
 image10 

Vapen & Ammunition

är helt klart bäst!


Hata mig istället för att älska mig.

Idag ska jag äntligen träna för. Har inte tränat på två veckor typ. Jag är ovanligt otränad. Träningen blir idag med a-laget, eller Elitlaget. Pappa är tränare där nu, så jag hänger med han ner. Mina knän är inte dem bästa nu. Men det är bara att bygga på med muskler. Måste träna nu inför lägret i sommar, och beachvolleyn. Annars idag har det bara varit en lugn dag, prov på idrotten på 4 sidor som var lite konstigt.

så nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem och vi kan åka till träningen och sånt. Jag har ångest för jag inte har tränat på länge. image9




dagens bästa : Den Döda Vinkeln - kent

Tänker på det bra.

image8

Tänka att få vara en sten, en sten som inte behöver göra något. Bara ligga där och få vara en sten. Inte bry sig om någon trampar ner dig eller om du blir bort kastad. Det kanske är det bästa du vet. När någon tar upp dig och kramar om dig hårt och sen kastar dig så långt den kan. Tänk att få vara en sten , enkel lite sten som ingen behöver bry sig om. Ingen behöver att älska mig eller hata mig, för jag är ju en sten.


klockan går sin egen väg

Ojojoj, nu är det lite jobbigt i skolan. Nu är det så mycket som ska bli klart. Är halv klar med ett no arbete om miljö, får kanske redovisa det i morgon om vi har riktig otur. Sen är det So arbete och 1990-talet men det tror jag inte att jag och min grupp får redovisa. Och där kan jag typ inget. Katastrof. Sen måste jag göra klart mitt musikarbete + att jag måste skriva lite engelska om min volleyboll karriär. Jag är stressad. Men då är det skönt med lite Kent musik. Men stressen försvinner inte för det, men jag blir lugn och tar det lugnt.


image7


kent



Du är den bästa!

image6


början är nästan alltid bäst.

Nu har jag äntligen börjat på mitt musikarbete som jag bara har skjutit upp hela tiden. Först viste jag inte vad jag skulle skriva om. Men nu så valde jag Grease. Jag har ganska mycket att skriva om. Fast det tar slut lite då och då. Men jag har ju sett både filmen och musikalen så det ska nog inte vara så svårt får vi hoppas på. Kanske höjer mig lite till i Musik. Skulle verkligen behöva de!. Skolan är verkligen skit just nu. Så mycket att göra klart nu. Ge de sista nu, att inte tappa sig. Men det känns så skönt att ha börjat på musikarbetet nu. Och det kommer nog bli ett bra resultat.  

image5

ta vara på den bra.

Jag är hemma och är sjuk idag, har haft feber i natt så jag vaknade av att jag var helt svettig och trött och varm. Så idag blir det bara plugga som gäller och ta det lugnt. Sola lite kanske för det skulle bli fint väder idag.
 

image4


kommer att vara tomt.

Jag kommer att vara den som lämnar. Det kommer att vara jag som får säga hejdå, ta farväl till alla minnen. Veta att jag inte kommer att träffa dem jag älskar lika ofta som nu. Det kommer vara jag som er mig av. Jag kommer att lämna er. Att få ta farväl kommer inte att bli det trevligaste jag får göra precis, att få veta att jag inte kanske kommer att få se dig något mer eller att jag kanske inte kommer att få träffa er igen. Men min tid har inte kommit än. Jag kommer aldrig att lämna min nära & kära. Även om jag ska vara i väg i 3år , så kommer jag tillbaka. För jag skulle aldrig kunna lämna dem jag känner nu. Jag skulle aldrig få för mig att säga hejdå för alltid till mina underbara vänner och familj. Jag tar en paus från det vanliga livet och börjar ett tränings liv. Sen kommer jag tillbaka och jag kommer att älska er lika mycket som jag gör nu. Det lovar jag er.
  image3


att skratta är kul

Jag visste att jag snart skulle få kallelse till Landlaglägert i sommar. Och det fick jag. Men jag fick inte till Flicklandslag lägret utan till Pojklandslags lägret. Det är ganska roligt. Först trodde jag att det bara var jag som hade fått de, för jag har alltid otur när det handlar om volleybollen. Men sen snackade jag med Josse och hade fått desamma och alla de andra tjejerna. Men det har nog blivit ett stort fel, får vi hoppas.

Det ska bli jätteskoj att komma upp dit och träffa de flesta och ha skoj. Och träna och träna. Men det kommer att vara jobbigt att se dig där. Som det alltid är. Att ha dig i närheten när det inte är vi. Men jag ha ju mina andra vänner där så klart. Och vi får nog se mer på lägenheterna då. det kommer blir skoj att börja på gymnasiet med alla underbara volleybollare.

                                      En bild på ganska många av oss, men jag hatar de bilden på mig.
                                                              men de andra är bra på alla söta
                                                                        volleybollare <3
                                  

image2


Tiden försvinner

I onsdags började de ?lilla lovet? och under de lovet så var jag i Ljungby, jag åkte upp på onsdagen och åkte hem på fredagen. Jag var hos min underbara vän Elin. Elin som jag tycker ska komma in på volleybollgymnasiet. Elin fyllde 16 år i torsdags, så det blev tårta och presenter då. Sen tränade vi, jag tränade med Ljungby. Och fy säger jag. Det var fys och vi sprang och sprang typ hela tiden tyckte jag, och att springa är inte det jag är bäst på precis. Så det var mycket jobbig träning. Men jag hade inte tränat på två veckor så det kan ha varit de med får vi hoppas. Sen kom jag på att jag få nog variera min träning lite mer.

Det blev en lite fest på onsdagen, +lite mys på kvällen men lite olika vänner. Ögonkontakt är jag ganska bra på att få. Och speciellt med det andra könet. Sen på fredag åkte jag hem efter att ha ätit jordgubbar och spelat lite Beach. På tåget sen satt jag vid en man från Indien., så jag fick snacka engelska med han. Och förklara vad det fanns att se i Malmö.
                                                        Jag älskar dig Elin <3
 

image1

Ny blogg igen.

Nu har jag ny blogg igen, men det är bara för att jag har glömt mitt lösenord till den andra. så jag fixade en ny. lika bra. I morgon är det skola , efter 5 dagars ledighet. Kommer vara mycket trött. Är lite små sjuk med. inte alls kul. en annan sak som är rolig, är att jag fick Kalles till lägert, men inte till flicklandslagslägert, utan till pojklandlagslägert. Men det är fel, tror jag.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0