j. portugal!

mums va bra har ar!
jag trivs! jag borja bli brun nu, en vecka har gott en kvar sen kommer jag hem och da ar de sm!

jag saknar alla !!
eluz, mitt pussel i love you!! jag ringer dig nar jag ar i skane! ;D
lisfis! tack for ditt undebara sms! jag saknar allt med dig!
oliver! miss u! men vi far ta tag i mkt nar jag kommer hem, och efter jag har vunnit guldet ;)
linn,sara,rebbi,johanna! party ? nagon? jag aker tillbaka upp next helg :(:(
soffzan! jag ringer dig en dag! <33

j.

Vill bara säga ett stort TACK till den här tjejen till höger, för att hon alltid bryr sig!
Till hösten är du våran Cajsa, du och 91 tjejerna!
puss på dig! ♥

j.

Jadå!

I morgon är det så att jag fyller år!

Ikväll kommer tjejerna och vi ska mysa. Men först blir det att shoppa inne i Malmö, behöver in köpa lite klänningar till Portugal!

Även i morgon kommer mitt hjärta! <3


Jag har kommit på en sak! Smarta jullan pratar! Att jag saknar Lisfis! Alla dina och mina fina stunder tillsammans saknar jag! Att du alltid får mig på bra humör! Jag hade även behövt dig och ditt smart pratade med mig, och speciellt den här veckan som har gått!


Men min lycka börja komma tillbaka och jag är glad för de!

Det bästa som kunde hända nu hade varit om Oliver kommer till mig i morgon och säger jag ska med dig till Portugal!


Puss jullan! 


j..

Finns personer i livet som man tycker om mer eller mindre, det kommer att komma personer som man bara vill hata och bara vill älska.

Sen kommer det tider då man älskar sig själv och även hatar sig själv. Jag vet inte vilken tid som passar mig rätt just nu. Men jag vill inte ha de som är nu..


Veckan har varit, ja jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill inte dra bra slutsatser eller dåliga.

Men en bra sak är att jag och Sara har kommit igång med våran Beach träning nu och det går så extremt bra! Längesen något gick bra för mig. Det är de som ända som känns rätt nu.


Oliver kom hem! Jag klara mig inte utan dig mer nu. Jag har inte mått så här dåligt på länge. Men de mest är mitt eget fel.


Jag fyller år snart.. undra hur den dagen kommer att sluta.


Puss jullan.


j.

You're the one, the only one I ever needed
Show me love and what it's all about, alright
I'll love you
I'll miss you
I'll make sure
Everything will be alright
I'll give you my heart if you just give me love
Every day and every night
Show me love,
Show me life
Baby show me what it's all about
You're the one that I ever needed


nu är det inte rätt.

j.

det värmer så jävla mycket att få höra något gott ifrån någon.
bara en komplimang är värt jättemkt. man blir så glad och allt känns så mkt bättre.
för ett tag sedan pratade jag med Pernilla från Ystad. En otroligt söt tjej som är 20 som har kännt mamma och pappa och spelat lite i Svedala volley. Jag har inte hört så mycket ifrån henne sen jag flyttade. Men redan första gången jag träffade henne vad hon så snäll mot alla och så underbar.

Vi pratade nu om hur allt var och de var så klart bra med oss båda. Sen kom vi in på hur det gick med livet och med volleybollen för mig och med skolan och jobbet för henne och vad hon skulle göra senare. Sen skulle Pernilla gå ( det här låter som en lite saga snart ) och då ger hon mig den underbara komplimangen som är underbar att få. Julia kämpa på och glöm inte att du klara allt bara du vill.
det var precis som om hon hade känt mig i hela mitt liv och visste att de orden tar som mest i mitt hjärta just nu. även om mitt hjärta bara tänker på att räkna ner dagarna tills oliver kommer, så värmde de så otroligt mycket. Det var precis som om hon hade pratat med någon om att jag har dåligt självförtroende och behöver folk som stöttar mig och gör mig glad.

så den här kvällen har varit bra. jag är liksom helt tagen efter de som hände. jag blev helt chokad att någon person som jag inte hade pratat med så mycket innan önskar mig lycka till med allt och säger att hon saknar oss alla.

jag är glad. i morgon köpenhamn. sedan fest = sommarrocken! = my love OLA SVENSSON!


j.


Ikväll blir det hos sp sara!
puss på dig!
jag är röd och vit idag, röd övertill och vit neråt. jag har bränt mig!

j.

23.57

Klockan går långsamt när man inte kan sova  och när man bara väntar på att klockan ska bli mycket.

Det är sex and the city på tv, reklam just nu. Jag ligger och filar mina naglar. Jag vill inte titta på mobil och upptäcka att klockan är allt för mycket för sånt här.

Jag kommer nog någon gång få pris för mest tänkande och komplicerade tänkande i världens. Kvällar, precis innan man ska sova är som svåras, just den när kvällen gick de extremt mycket tankar och min hjärna fick jobba på hårt. Första tanken och största tanken: Shit min pojkvän åker till Spanien och jag kommer inte få träffa han förrän om 2 veckor.. så länge har vi inte varit ifrån varandra...

Tanke nr.2 : hur jag ska få ihop pengar till sommarrocken, om jag ska gå på sommarrocken ? och om jag går ska jag dricka något då ? vad ska jag ha då ? men det är precis som Linn säger man kan inte släppa loss där för man känner precis alla. Alla vet vem man är! Och Svedala blir nästa som Gossip Girl !

Tanke nr3. varför sover jag inte nu ? jag har gjort så mycket idag, jag borde vara trött.. jag kanske inte vill sova för att vakna upp nästa morgon och veta att det är en dag närmre sommarrocken, och då alltså en dag mindre att bestämma allt och komma på något att ha på sig. Sen är det första dagen jag kommer vara utan min pojkvän Mr Odd. Och förra gången vet vi ju hur det slutade första bästa tåget upp till han..


Puss jullan!


j.

De där med impuls, det gillar jag. Och speciellt när det gäller på sommarlovet. Jag planerar gärna under skoltid och räknar dagar tills något bra ska komma. Men att planerar på sommarlovet gillar jag inte, för då ska man bara ta det lugnt och ta det som de kommer. Och precis så gjorde jag i måndags när min älskling ringde och var inte så happy och det hade jag inte heller varit den måndagen. För vi båda visste vad som skulle vänta oss. Vi skulle vara utan varandra i 2 veckor..


Men då tack vara att jag inte har så mycket för mig om dagarna så sa jag att jag kunde komma till han på tisdag, så får vi vara med varandra innan han åker i väg till Spanien. Och självklart tyckte även mitt hjärta att det var en strålande idé.


Så jag tog tåget in till Malmö vid tisdags vid lunchtid och började små handla lite saker till min sötiz och även till mig själv då. Blev lite presenter och en tröja och en ny bikini (som jag inte orkade pröva, men som nu är för liten) 168 kr för de. Så det var en bra början på min juli budget. Och juli är min månad och det är inte alls lång tid tills jag fyller år!


Men nu är jag i Hasslöv och sitter och steker på balkongen för att försöka få lite färg innan Portugal. Även själv hemma den här dagen. Då tänkte jag vara så bäst att städa lite på Olivers rum för det är fan jag som stökar upp där när jag
kommer. Ojdå!


Vi firar även 4 månader idag, därför alla presenter igår (IloveU örngott och en nyckelring med ett J på )


Nej nu rinner svetten ifrån mig och jag ska gå och ta lite att dricka. P.S. jag har inte hört något om Spanien än eller träningen.. så det lutar nog på att vara hemma hela sommaren!!

 

Puss jullan!!


RSS 2.0