To Win My Love

En tidig morgon idag igen. fast nu vaknade jag för att jag skulle göra det. Jag var precis hos sjukgymnasten, Istvan. han är så go. alltid trevlig och vill de bästa av en. Han stretchade mitt knä, eller min höft och lår. min höft är sten. så det är därför jag har ont. Jag har inte hoppar knä!! yes. så om jag får ont ska jag bara stretcha och sen ge allt igen. enkelt.
sen är det lite cp saker att mitt ena ben är nog längre än de andra m.m.
Idag ska jag in till Lund, och träffa Babe Sara. vi ska köpa matchkläder tills Beach sm som är i morgon. Tiden går så snabbt fram. men vi har tränat mycket. så det kommer nog gå bra. Sara ska se om hon hittar en sport bh som jag har sen ska vi trycka tryck på den så vi ser riktigt coola ut! sen ska jag försöka hitta ett par jeans till mig. och lite sånt !
Igår fy fan vilken huvudverk jag hade, jag hade värsta migrän. och det sjuka var att mamma fick de samma som jag hade haft. så nu fick hon förstå hur jag hade det.
nej, nu ska jag snabbt in i duschen för jag blev svettig efter att ha gjort bentryck! sen ska jag äta lite till.

lyckan
:idag är att det är beach hela dagen i morgon och på söndag
pusspuss / juliaa                           


You And Me Song

Dagen blir att ligga ute i de fina vädret och försöka få lite färg. Jag har varit ute lite men jag blir så trött på det, bara att ligga där. Så jag ska snart gå ner och ut igen och lägga min i skuggan och sova en stund. Jag är oroligt trött. Tränade mkt igår. Först hos sjukgymnasten, sen 2,5h inne och 1h Beach. Jag var ganska död efter det. Jag fick även passa på inne träningen, det var riktigt roligt, och de flesta tyckte det var bra pass. Ute gick helt okej. Jag tror och hoppas det kommer gå ganska bra för mig och Sara. Vi håller tummarna.

Jag har börjat dekorera mitt fotoalbum mer och mer nu. Men det är långt ifrån klart, jag måste bli klar med det känner jag. Men det börjar blir finare och finare.

Nu är det bara 9 dagar kvar, det är otroligt nervöst men det kommer att fixa sig. Allt blev mycket roligare när jag fick träffa Edvin igår i Malmö som gjorde mig gladare och på bättre humör för att flytta. Vi pratade massa om volleyboll. Och Nm. Roligt att träffa han. Saknar tiden lite. Men inte allt för mycket.

 

Lyckan idag : bästa låten på länge You and me song            

pussspuss/julia             


tre steg bort

I morgon är det min sista dag på jobbet! Jag är så jävla glad för det. Inte behöva sitta i mat rummet och titta på klockan. Men det bästa är att jag får pengar för det.

Snart är det dags, dags att ge sig iväg till en annan stad. Ett annat liv! Ett volleyboll liv. Jag har varit så jävla osäker dessa dagarna så det är helt sjukt. min mage är uppe i varv hela tiden den vill inte vara lugn ett min. men det är så mycket nu som ska fixat och göras de sista veckorna, eller de två sista veckorna. Packa allt. Och nu menar jag verkligen allt! Säga hejdå till alla (bööö) som jag inte kommer att träffa så ofta. Det kommer bli mycket tårar det vet jag! Men nästa måndag ska vi ta en tur till tivoli, bajs på dig Rebecca (om du läser detta) att du inte är hemma den 13! Men jag hoppas verkligen att vi träffas innan jag åker!

Jag har bestämt mig det gjorde jag redan för 2 månader sen att jag skulle flytta! Men nu är jag osäker, det kommer tårar lite då och då. Men jag hoppas och nästan vet att det kommer bli jättebra. Det kommer bli super kul! Och just det, sen är det NM i September och mina två älsklingar Felicia och Cissi kom också med, så nu har jag någon att vara med under hela NM!

 

Lyckan idag är nog att jag slutar jobba i morgon + alla sms jag får när jag jobbar!


RSS 2.0