j.

Jag tror det var tredje världs kriget i går i Göteborg. Sebastian valde att vara Hitler och jag vet inte vem jag ska vara har inte bestämt mig än. Men kriget la sig ganska snabbt och vi hade en bra lördag tillsammans.
Jag är kär i den killen asså!

Jag sov länge idag! 11 vaknade jag av ett sms av mig mammi. Sen började det att städats, för i morgon ska det vara städat i hela huset när Ingrid kommer och tittar till oss..

Klockan halv 5 ska vi vara i feja och kl 18 börjar matchen mot Karlstad. Jag mår bra i kroppen nu, fast min näsa har börja rinna(!) och mina knän gör ont. Men då är allt som vanligt eller ?

Får de om jag det så att jag hoppar i dag eller om jag vilar min knän idag och spelar i morgon. Som jag känner nu är mina knän skit... får vänta och se!


Pusspuss jullan!


j.

Hörde i går kväll :

Flicka : jag är ingen sån som har sex första kvällen

Pojke : men jag är ingen sådan kille

Flicka : nej men tjena!


p.s flickan är inte från Falköping, men hon har ändå influerats av deras språk!


j.

Idag gick klarade jag att göra hela mitt Rehab program. Och fan det var jobbigt. Eftersom jag inte har tränat mina benmuskler på flera veckor så blir jag inte förvånad som jag vaknar upp i morgon med träningsverk.

Jag har en ordentlig sovmorgon i morgon, klockan 11 börjar jag! Mums.

Dagen har varit en normal torsdag, förutom att tidningen var i vår klass och frågade ut oss lite om cita slow. Eller shita slow som våran älskade Helena råkade säga en gång. Kom även i den bästa gruppen någonsin, lovar att våran älskade Helena gjorde så bara för att jag sa att jag inte ville ha ett extra utveckligsamtal med henne. Tror hon smider sina planer när ingen annan ser på. Blev som sagt Rehab hela träningen lång, lång och lång, kanske jag inte ska säga, mer en halv timme efter teorin.

Efter träningen iväg till kyrkan för att umgås med Lis och lyssna på våran vän Martin när han fyllde kyrkan med trumpet ljud. Riktigt mysigt.

Jullan laddar även till morgon dagen!

Jullan tänker mycket på sin pojkvän som pluggar röven av sig!

God natt säger Jullan även ikväll!


Lite låt till dagens inlägg, Rehab med Rhinna!   


j.

God natt bloggen

Efter en kväll med klädtestning, panik över att jag inte har några kläder(?) och valt ut kläder inför morgondagen ska jag nu krypa ner under täcket och titta lite på tv och sova 9 timmar hade jag tänkt!


puspsuss jullaaaan!


j.

Man kommer på de minst anade när man duschar, ganska konstigt eller inte, för det är så man slappnar av och alla tankar bara åker ut. Som man tänker på vad alla har sagt till en, vad som har hänt under dagen och vad som kommer att hända..

Dagen har inte varit så märkvärdig. Jag har halkat typ 100 gånger, det är inte lätt att vara tjej på vintern. Man vill ha sina fina skor men den lilla klacken på, men då är olycka framme lika snabbt. Så till sist när jag hade halkat till typ 7 gånger så började jag själv skratta lite lätt för det är ganska komiskt att jag lyckas halka heela tiden..

Mitt skåps nyckel är sönder(!) så jag kommer inte in i mitt skåp. Hjälten lisa hjälper dock mig så jag får låna hennes underskåp, men jag ska ta tag i de när jag har tid. Samtidigt när jag ska ta tag i allt annat.. kommer en dag för det med..


Kvällen blir en lugnt kväll. Ska försöka att sova tidigt behöver det inför morgon dagen, 6 lektioner. Fast det blir ingen träning för min del i morgon, mina knä pallar inte mer snart..


Dagens bästa : 91 gänget börjar blir ett gäng igen!

Dagens sämsta : jag kan inte hjälpa att jag har dyslexi och det är jobbigt...........
puspuss jullan! jag är kär i dig!


j.

Det snöar och det snöar inte, det har snöat hela dagen. Det är fint, men det är kallt. och sen kommer det försvinna lika snabbt igen, läste i tidningen i morse att de skulle bli +7 på torsdag så allt kommer försvinna igen.. fy! Om det nu har kommit kan det lika gärna stanna.

Min blogg har varit lite död, men jag har inte haft någon lust att skriva. Visst jag har gjort jättemycket roligt. Spelat match som vi förlorade kanske inte var roligt men de andra som jag har gjort i helgen har varit ett +.

Göteborg var mysigaste ever och lisa gjorde min helg. Söndagen blev slapp dag nr 1. Sängen med my love hela dagen!! Längesen jag hade en sådan dag och de behövdes.


Måndagen är snart slut, bara träning kvar sedan mys med my love.. Träningen blir sen idag, som de har varit nu den flesta måndagarna sen vi började 2an


Mot träningen i snöstormen med matilduz, det kan inte bli bättre!


Pusspuss jullan!


j.

en månad och tre dagar!

j.

Helgen var med än bäst!

Jullan och lis gjorde gbg jättebra!

Allt gick som vi planerade och lite till.

Njut av bilderna!!  
     
 
  


j.

En snabb tanke och en fel tanke.

Varför tänker jag så?

Varför tänker jag tillbaka till den tiden?

Det här är bara så typiskt mig.

jag mår bra med dig men ändå ska jag börja tänka.

Egentligen borde jag inte alls tänka. Bara vara.

Så de nya är, tänk inte utan bara var.


j.

Jag ska försöka få liv i bloggen snart igen.

Lite snabb genomgång vad som har hänt under de senaste dagarna.  I lördags spelade vi match jag var duktigt även om mitt knä inte ville som jag ville. Och knäet vill fortfarande inte som jag vill.. men jag tog 19 poäng,

Okej, de blev inte mycket till blogg inlägg för mig idag, fick sms från lisan fisan. Om det är lisa som kallar då är det panik!

Prov var det idag, gick.. ja de får vi se! Men jag skiter i hur det går, jag är fortfarande glad efter mitt matte B prov :D


Puss jullan!


Just det : 1 månad idag!

Just det igen : Grattis eluzz!


j.

Är det jag som ska känna mig misslyckad ?





j.

Okej plugga i en timme nu och kanske lite till och sen äta!
plugga hela timmen så jag klara eng i morgon.!

pussipuss!

j.

Musik för hela slanten idag, fick lite ny musik av lisa.
 Och sen la jag in den på min mobil för en viss söt person har min Ipod så jag får leva med min mobil så länge. Hade många låtar att lägga in för min mobil sladd är cp men då kom Elin och räddad mig och gav mig en bra uppfinning.

Skolan idag var mycket bra, började 8 och slutade 12 och de var kul i matsalen.

Eftersom det ska vara två matcher i helgen och jag har ont i mina knä passar jag på att vila knäna idag, en bra idé. Får då två dagar att vila på. I morgon och idag. Helgen kommer vara åka buss och spela volleyboll. Två borta matcher..


Dagens bästa : fick reda på att jag har sovmorgon i morgon

Dagens sämsta: att de borrar och har sig här i lägenheten så det är omöjligt att sova, fast de som borrar är ganska snygga(!) 10 91 tjejer som springer runt och fnittrar runt om dem hade de kanske inte förväntat sig!
   Pusspuss jullan!


j!!!

Jag ska försöka ta det här lugnt och förklara så bra jag kan.


Men det går inte!!! Jag fick G både på matte B och matte A provet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Idag har det varit min dag!


Puss från en glad jullan!


j.

Städar undan de jag grät i igår.


Dagen ? hm, jobbig. Ja! Mår jag bättre nu ? ja. Eller?

Det går framåt. Nu är det träning och jag är trött och behöver vatten för jag har förlorat så mycket vätska från igår.

Jag är ganska lättad för vi har typ inget i skolan. Som jag skrev i går är det nog bara för det är karaktärsvecka. Så jag har inget att plugga, helt sjukt. men ska läsa min eng-bok ikväll tror jag.


Jag har bra vänner.

Jag har en bra pojkvän.

Så säger jag (:


You're a womanizer

puss jullanpullan!


j.

Om du träffar mig i dag. fråga inget, bara le åt mig. Och framför allt fråga inte hur jag mår eller varför jag ser trött ut eller att jag ser ut som jag har gråtit hela natten. Bara le, bara få mig att skratta!


Idag behöver jag Madde och Lisa på historian, jag behöver goda tankar.


Pusspuss jullannnn


j.

Att bli överraskad,

Att bara få en komplimang,

Att bara få veta att man är omtyckt,

Att leva som en prinsessa i dina armar

Det är så jag vill ha de!





j.

Jag kanske ska dra till med ett långt inlägg ?


Jag började på ett lång men jag avslutade lika snabbt!


Dagen i skolan var fan bra, jag tror till och med att veckan kommer vara en bra skolvecka. Kanske för att vi inte har så mycket i skolan eller för jag har gjort mina matteprov, och när matteproven är ur vägen kan fan allt hända! Eller så har allt blivit flyttat eftersom det är karaktärsvecka. Det innebär att 9:or från olika skolor kommer att besöka våra lektioner under hela veckan. Inte så roligt för oss volleybollare kanske för vi känner ingen som kommer och hälsar på och framför allt så har mitt schemat inte alls ändrats så de gör ingen skillnad för mig om det är karaktärsvecka.

men dagen har varit en bra dag, fick även reda på att vi börjar träning klockan 16, så jag hinner sova en stund innan träningen med! Fast de tär nästan lite bättre att ha tidig träning för då har man tid att göra andra saker med efter..


jag ska ta i tag i saker efter träning, eller i veckan för jag har ju inte så mycket att plugga.


Dagens bästa : jag är din

Dagens sämsta : det regna som fan och jag ska gå till träning..


Pusspuss jullan!


j.

Vi vann igår och jag blev matchens lirare i vinnarlaget.

Idag är det söndag och det regnar i Falköping,

Och jag sitter och tittar på min fina pojkvän som ligger i min säng och sover.


Puss jullan


j.

                  du är bäst

j.

Jag hinner inte skriva, har ett nytt matteprov att plugga till..

Men jag vill bara säga att det gick jättebra kl 08 i morse. Jag hoppas verkligen att det blir ett godkänt den här gången.

Kvällen blir att plugga röven av mig, men lite hjälp av den bästa! <3


Ger en tanke till Linn som missade en hel sida på sitt prov idag..

Och även en tanke till Matilduz som svimmade innan lite lätt, men som tur räddade jag henne!


Puss jullanpullan


j.

Okej nu gäller de. Ska gå till skolan nu och göra provet. Jag har varit så nervös i natt. Och nu, jag mår verkligen illa.. ni vet sådär mår illa nervös (!) jag hör av mig ikväll om hur det gick, men för fan håll tummarna för mig!


Pusspuss jullan


j.

Hösten har försvunnit och istället lever vi nu i ett mörker.

Sitter och gör de där lite onödiga. Ni vet lägger in alla bilder på kameran. Både från när jag var hemma, från Halloween och från 80-tals festen och lite andra bilder. Egentligen ska jag plugga, men jag har pluggat och jag säger till mig själv att jag klarar de. Och den frågan får jag svar på i morgon, och framför allt om två veckor när jag får tillbaka de.. Jag är nervös nu, undra hur nervös jag kommer vara då eller ?


Dagen har varit en helt okej dag. som alla andra dagar i skolan. Som alltid på onsdagar är de våra värsta dagar. Fast även om det är SP07b värsta dag var den helt okej. Dagens höjdpunkter var skridskor åkning och historian. Det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde under den lektionen!


Jag laddar inför morgon dag. försöker samla mina krafter och de går bra. Lite segt bara..

Men håll tummarna för mig klockan 08-12 i morgon Torsdagen den 6 November. Ska den dagen blir en av den värsta dagen i mitt liv eller en av de bästa?


Pusspuss jullan.

Jag litar på dig, att allt du säger är sant.


j.

November har börjat och jag kanske blir prinsessan av November.


Jag har fortfarande inte ork till att skriva ett långt inlägg. Har egentligen inte tid, ingen ork, och jag har inget att skriva om.. vet bara att jag har två matteprov i veckan som jag måste klara. Eller framför allt ett av dem. Matte A prov på torsdag, de känns helt okej. Men inte bäst, de måste kännas bäst innan torsdag morgon, innan kl 8, innan jag går in i aulan, innan jag sätter mig ner och läser den första frågan. Matte B provet lägger jag lite längre bak, vet inte om jag ska prata med min lärare och fråga om jag inte kan få göra de tex. på måndagen eller något ?


Nej så det här veckan blir matte, bara matte. Fast den har börjar med mys S, och ont i min rygg, telefonräkning(!!!) tråkiga dagar i skolan, en bra träning och en dålig träning.

Jag ser framåt och se hur veckan slutar, för den har börjar lite blandat.

En annan sak som jag vet är att Peter LeMarc är så bra!


Pusspuss jullan.

 s


j.

Har egentligen jättemycket att skriva om, men mitt huvud mår inte bra så det blir bara lite bilder. Men det är bara lite, kommer många fler sen!



j.

Jag kom tillbaka till Falköping och tur kanske var de, för då fick jag träffa den bästa igen<3


RSS 2.0